0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (3,334 puan) tarafından
]Su an 26 yaşındayım herhalde en çok bu yaşımı özler ve hatırlarım. Bu yaşta hamileydim ve bu yaşta doğurdum. Yani yeri bende hep farklı olacak. Bazen keşke daha gec dogursaydim tek başıma zorlanıyorum desem de eminim çokta güzel hatirlayacagim ❤️

18 Cevaplar

0 oy
(5,986 puan) tarafından

16 yas lise. lise aşki bir bassskaa:)) 19  25 yas arasi universite ozgürlugu ve ipini koparmisligi bambaska:)

(3,334 puan) tarafından
Lise zamanlarını hiç sevmem de uni zamanları güzeldi be :(
-Reklam-
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Özledigim yaşlar 20  yaşlar.. Özleyeceğim yaşlar şimdiki yaşım 
(3,334 puan) tarafından
Ah ah zaman hızla akıyor bacım
(4,722 puan) tarafından
Bir varız bir yokuz hayat bundan ibaret malesef..
0 oy
tarafından
25 yaşındayım 

18 yaşımı çok özledim 

Ama.birdaha bu yasimigormek istermiyim bilmiyorum :(
(5,986 puan) tarafından
anaaaa kiizz bn seni benle felan biliyirdum 25 misin cidden :)
(3,334 puan) tarafından
Her yasımız bize tecrübe kazandırıyor ama acı ama güzel. Önümüzde ki her yaş bize huzur getirsin bacım inşallah
0 oy
(17,916 puan) tarafından
21 yaşında üni kazandım 26 yaşında mezun oldum 29 yaşında atandım 31 yaşımın son günlerinde anne oldum benim için en güzel zamanlar ama dönmek istesem ben  29 a dönerim 26-29 arası kpss ile çürüdü ömrüm 
(3,334 puan) tarafından
Kpss ile kaynim 3 senedir perisan oldu 84 aldı en son ama yine atanamayacak sanırım, öğretmen
(17,916 puan) tarafından
Ben 6 sene önce 82 ile atandım ama öğretmenlikten ümidimi kesip başka memurluğa girdikten sonra öğretmenliğe geçtim
0 oy
(19,494 puan) tarafından
12 den başlasak 
(3,334 puan) tarafından
Ergenliğe doğru yaşlar ah güzeldi her şey be sorunsuzdu
0 oy
(3,027 puan) tarafından
20 li yaslarim.anam.babam hayattaydi bicir bicir kucucuk evmizde kocaman hzuurumzla yagimzda kavrulup gidiyodk simdi.kocaman ev ama icinde onlar yok
(3,334 puan) tarafından
Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Manevi yokluk çok zor
(3,027 puan) tarafından
Amin hayattan rengi tuzu cekip almislar gibi hissedoyorm
0 oy
(225 puan) tarafından
6-7 yaşlarım :(( keşke hiç buyumeseydim keşke hep çocuk kalsaydm
(3,334 puan) tarafından
Ah keşke. Büyüdükçe sorunlar da büyüyor
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Hiç bi yasimi özlemiyorum böyle iyim sahsen
(3,334 puan) tarafından
O da güzel canım valla
0 oy
(51,334 puan) tarafından
20 li yaslarimi özlüyorum 
(3,334 puan) tarafından
Giden ömürden bacım. Özleniyor gerçekten
0 oy
(1,266 puan) tarafından
16 , 17 li yaşlarımı özledim keşke dönebilsem o yaslarima
(3,334 puan) tarafından
Ah her şeyin toz pembe olduğu zamanlar
(1,266 puan) tarafından
Aynen öyleymiş de kıymetini bilememişim 18 yaşımda evlendim sevince başka bisey görmedi gözüm keske biraz daha o günlerin tadını çıkartıp öyle evlenseymisim gençliğimi yasasaymisim 15 yıl geçti evleneli  çok şükür eşimden yana pişman değilim rabbim bagislasin iki tane pırlanta gibi kızlarım var ama yaş gidiyor 34 olucam yakında
(3,334 puan) tarafından
Maşallah  canım inan yine şanslı kesimdensin şükür. Biraz erken olmuş ama ailen olmuşsun. Esin iyi olması her zaman pirlantadir kadına ❤️
(1,266 puan) tarafından
Çok şükür canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Her yaşın ayrı bir güzelliği var bence yaşadıklarımız bizi olgunlaştırıp kendimizce doğruya götürüyor o yüzden her yaş çok kıymetli ve özeldir benim görüşüm :) 
(3,334 puan) tarafından
Her yaş yeni tecrübe kazandirir. Yukarıda da belirttim ama acı ama güzel, olgunlasiriz
(1,114 puan) tarafından
Tamam bende fikrimi belirttim
(3,334 puan) tarafından
Kız gülücük koymamisim felsefik gibi yazmışım haha. Ben de fikrini beğendiğim diye öyle yazdım:D
0 oy
(13,709 puan) tarafından
32 yaşimdayim 

18 imda bile hayalini kuramadiğim hayat yaşıyorum çok şükür 

Arkaya yaşanana dönüp bakmam bugünün tadını çikarırım genelde 
(3,334 puan) tarafından
Maşallah canım, Allah nazarlardan korusun ❤️
0 oy
tarafından
19 yaşındayım 10 yasimi özlüyorum..qmq gelecekte 19 yaşımı özlerim 
(3,334 puan) tarafından
Her yas farklı olgunluk verir canım, özleyeceksin bugünleri de ❤️ benim 19 yaşım sevinçle de geçti üzüntüyle de
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Aklimizin ermedigi kucuk yaslarima cok hasretim sonra lise ve üni yılları 
(3,334 puan) tarafından
Her zamanın ayrı tadi vardı gerçekten canım
0 oy
(22,132 puan) tarafından
Her yaşımi doyasıya yaşadım 

Ama 18 yaşıma geri dönmek isterim 

Özel anılar var orada ')
(3,334 puan) tarafından
18 yaş. Hayatin baharı resmen ne sorumluluk çok ne hayat kaygısı ❤️
0 oy
(3,133 puan) tarafından
19 ve 25 li yaşlarımı özledim 40 yaşını geçtiğimden beri gençliğim diyorum hep ama napalım her yaşın ayrı bir güzelliği var bide yüzümüzde kırışıklık olmasa iyi olacak 
(3,334 puan) tarafından
Ablam 38 yaşında. Çok şey atlattı, ******** kocasından tut 12 senesi heba 2. Kez kanser tedavisi görüyor şu bu. Ama onun yaptığı bakımı 26 yaşında olan ben asla yapmıyorum. Morali bozulunca kremler kıyafetler alıyor. Hatta dün konusu geçti. İnsan 30 u geçince kendini daha çok sevip bakıyor dedi ❤️
(3,133 puan) tarafından
Maşallah ablana ne güzel Rabbim şifa versin inşallah
0 oy
(7,450 puan) tarafından

18 ve 19 yaşımı. 

(3,334 puan) tarafından
En deli dolu çağlar. Kafa rahat
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Ben 15 16 li yaşlarımı özlüyorum enerjim yüksekti daha heyecanlıydim ne zaman evlendim o enerjim bitti yaşım şuan 30 ve ben yaslandigimi hissediyorum temizliği iş gibi değil de hobi gibi gören ben artık tek başıma sakince oturmak ve bi is yapmamak istiyorum
(3,334 puan) tarafından
Hayat yoruyor bazen bacım. Az çok biliyorum seni bu platformdan. Maşallah gerçekten çalışkansin. 3 eltimde koydeler ekmek yapımı, ****** bakımı her şey birebir onlar da yapıyor. Hakkınız ödenmez ❤️
(13,567 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum baya yük gelmiyor ama keşke biraz da kıymet bilseler.
(3,334 puan) tarafından
Rabbim hakkını yerde koymaz merak etme sen ❤️
(13,567 puan) tarafından
Biliyorum canım gösteriyor kurban olduğum rabbim her şeyi . Ben Allah'a bıraktım en hayırlı olanı o bilri

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 690 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mini_k Kelebe_k (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
52 cevap 1,021 göst.
0 oy
30 cevap 835 göst.

408,403 soru

12,270,093 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...