0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (1,439 puan) tarafından

İdrarla alakali gitmiştim değişik şeyler gördüm kızlar korktumda

image

5 Cevaplar

0 oy
(1,439 puan) tarafından

En İyi Cevap
Lütfen sabaha kadar cildiricam nette değişik şeyler yazıyor bileniniz yokmu?
-Reklam-
0 oy
(4,417 puan) tarafından

Önemli bir durum yokki ufak tefek oynamalar olur bu senin hasta olduğunu göstermez makinadan bile kaynaklana bilir 

(1,439 puan) tarafından
Canım senin gördüğün nedir peki ay internetten bakıyorum kemik iliği kanseri kan parçalanması bilmem ne yazıyor kanda böyle görülmesi normalmi
(698 puan) tarafından
Kız sen de mi çocuktan dolayı yatamadınn :( 1 saattir sallıyorum gözler nasıl açık
(4,417 puan) tarafından
Referans aralıklarina bak cnm

Ruken aynn cnm bizim her gece böyle :(
0 oy
(698 puan) tarafından

Valla canım anlamıyorum tahlillerdej ama bişey yoktur inşallah Rabbim seni korusun <3

(1,439 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun düşünmeniz yeter
0 oy
(2,281 puan) tarafından
Enfeksiyon var . Antibiyotik verir fitil verir krem verir . Gecmis olsun canim .
(1,439 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun o kadar rahatladimku kendi kendime dünyanın araştırmasını yapıyordum
(1,439 puan) tarafından
Canım birşey sorucaktim sana dün ben doktora rahim ağzında da kaşıntı var dedim onun için kadın doğuma gorunmen gerekiyor dedide ben söylesem rahim yine kaşınıyor enfeksiyondan diye düşünüyorum fitil yazar mısınız diye yazar mı çünkü randevuda yok kadın doğuma
0 oy
(4,510 puan) tarafından
Özel gününde misin ? 

Enfeksiyon var , susuz kalmış vücudun bol su iç birde :)
(1,439 puan) tarafından
Yok canım özel gününde değilim yaklaştım sayılır ama su içiyorum aşırı hemde ama direk gidiyor hemen idrardan tutamıyorum öyle lavabodayim
(4,510 puan) tarafından
Enfeksiyon var büyük ihtimalle ondan değerlerin böyle ilaç verirler. İnternete bakma boşa orada hep en kötüsü yazar.
(1,439 puan) tarafından
Canım birşey sorucaktim sana dün ben doktora rahim ağzında da kaşıntı var dedim onun için kadın doğuma gorunmen gerekiyor dedide ben söylesem rahim yine kaşınıyor enfeksiyondan diye düşünüyorum fitil yazar mısınız diye yazar mı çünkü randevuda yok kadın doğuma
(4,510 puan) tarafından
Randevusuz bakmıyor mu bizimkiler sabah erkenden randevusuz sıra açıyor. Muayene olmadan ilaç yazmayanilir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 120 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.