0 oy
151 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,411 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyumayan bacılar neden ayaktasiniz benim velet uyumadı bugün de hiç uyumadi bi hayal kurduk uyur diye ama 1 saat uyudu uyandi 3 buçuga kadar baktı şimdi ben kalktım eşim yatacak tabi doyumsuz ben yine açım asla ama asla doymuyorum 

Faraşımın sapını görmeyin temiz yeni alındı oyuncakları onunla topluyorum eğilip çömelemedigim için 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(13,781 puan) tarafından
Başlığı sonradan baktım post senin 

Afiyet şifa olsun canım 

Bi yerı ağrımıyor dimi paşanın 

Benim Efe de kalktı bilmem kaçıncı dişini çıkarıyor 
(4,411 puan) tarafından
Yok cnm pisliğine yapıyor genel durumu iyi gülüyor oynuyor
(13,781 puan) tarafından
Oh çok şükür
Allah kolaylık versin canım uyur inşallah
Eşin çok destek çikiyor hep görüyorum postlarında Allah muhabbetinizi arttırsın ❤️
(4,411 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ o olmasa yapamazdim sanırım cnm ♥️
-Reklam-
0 oy
(698 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. 

Zaten sabahın köründe uyanıyor bide geç yatıyor artık yetmiyor heralde gecede kalkıyor 2 saattir ağzı açık sanıyor ama uyku sıfır. Az önce sinir krizi geçirdim ağladım. Eşime bakıyorum hiç taviz vermeden yatıyor bende hastayım ölüyorum 
(4,411 puan) tarafından
Biz her gece böyle cnm acıktım birde torbanın boşaltılması gerekiyor diye kalktım öyle kalkmasam kaldırmaz bile
(698 puan) tarafından
Baktın uyandı ışıkları acma TV filan. Gerekirse iki saatte olsa karanlıkta durun bı iki derken o alışır uyanmaz bence ya. Kaç aylık bu arada.
Off sorma bacım buda o kadar sesimi duydu. Ölüyorum hastayım diye hiç takmadı. Sabah olsa der nolmus bebeğe mi bakamiyorsun
(4,411 puan) tarafından
Biz acmasakta kalkar kendi acar bacım bizi takmaz ki 3 yaşını geçti her yere uzanıyor

Allah yardımcın olsun inşallah
0 oy
(4,504 puan) tarafından
Faraşla oyuncak toplamak nasıl aklımaa gelmezzz çok iyi :D
(4,411 puan) tarafından
Gerçekten iyi oluyor
(4,504 puan) tarafından
Bende de çok dağılıyor oyuncaklar sağdan soldan çıkıyor faraşla toplamak dahiyane bir fikir bence :) hem senin için iyi hem kolaylık
0 oy
tarafından
Neyi vardı yavrumun hasta miydi Büşü 
(4,411 puan) tarafından
Yoo değil gülüm ama uyumuyor 2 ay annem de kaldi bütün düzeni alt üst oldu ne yemek yiyor ne uyuyor bacım bugün baybay damla deniycem gerçekten bittik artık ben çok hastayım eşim uykusuz işe gitti normalde saati asla şaşmazdi 10 da uyur 1 2 arası kalkar su içer geri uyurdu sabah 8 gibi kalkardi yemeği herşeyini düzene koymuştum ama hayatimiz alt üst oldu
tarafından
Yaaa kötü olmuş
İnşallah düzene girer cnm
Bay bay etki eder inşallah sizde pek etkisi yokmuş
(4,411 puan) tarafından
Arkadas önerdi onda fayda etmiş bakalım bi şansımı deniycem uykusu düzene girince keserim
tarafından
Hadi inslalah etki eder cnm
(4,411 puan) tarafından
İnşallah gülüm

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 245 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
74 cevap 1,513 göst.
0 oy
12 cevap 265 göst.