+2 oy
866 göst.
Diğer kategorisinde (1,987 puan) tarafından
Sabah sabah doktorum aradı öyle bir haber verdi ki güleyim mi ağlayım mı bilemedim. Dün akşamüstü başım döndü bayılacak gibi oldum eşim illa hastaneye gidelim kan değerlerin düşmüştür falan dedi gittik kan verdik sonuçlar için kendi doktorunuz sizi arar beklemeyin dediler. Az önce doktorum aradı betan çok yüksek kesinlikle tek bebek olamaz birazdan gel bakalım dedi. Kız en büyük bebem daha 2 buçuk yaşında küçüğü 1 e yeni girdi istemiyorduk korunuyorduk nasıl oldu anlamadım. Doktor binde bir ihtimalle olabilir o da sana denk gelmiş dedi. Napcam bilmiyorum duygu durumu karışık.

27 Cevaplar

0 oy
(1,801 puan) tarafından
Ay kız yorumlara attığın cvplara baktım ne güldüm varya Allah iyiliğini versin inşallah ne diyeceğimi bilemedim inşallah ikiside kız olur kızlar erkeklere göre daha sakin olur rabbim yardımcın olsun inşallah git gel bizede haber ver
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahahahahha zahideeee kiz ne guldurdun gercek mi kiz saka degil dimi 
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Kız ben de senin gibi 2 şekilde korunuyorum korkuttun beni de maşallah bacım Allah yardimcin olsun inşallah bende ikizim annem de neler çekmiş 4 çocuktan sonra ikiz olunca ama bak büyüdük çocuğum bile oldu ❤️
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Noldu ikize mi gebesin
0 oy
(3,133 puan) tarafından
Tam kardeşimin durumu gibi olmuşsun büyük 8 küçük 9  aylıkken ikizlere 4 aylık hamileymiş 35 haftalık doğum yaptı üçüz gibi büyüdüler oda ilk zaman ağladı ikiz olduğu duyunca da sevindi üç buçuk yaşindalar şimdi dört erkek annesi Rabbim rıskını da sabrınıda veriyor doğum sonrası doktor tüplerini bağladı 
0 oy
tarafından
Doğumumda kızım 4 yaşında olacak. Bu ne cesaret bacım :) Allah Sabri verir . Sağlıcakla doğsunlar inşallah 
0 oy
(97 puan) tarafından
Doktora gidince gelişmeleri yaz merak ettim 
(693 puan) tarafından
Valla bende merak ettim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 153 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde duygu00 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde duygu00 (0 puan) tarafından soruldu