0 oy
118 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (649 puan) tarafından
siz acabiliyor musunuz bunun bir dezavantaji var mi? ogrenmem sart mi?

15 Cevaplar

+1 oy
(10,514 puan) tarafından
niye şart olsun ki
(4,342 puan) tarafından
Akıllardaki soru :)
(10,514 puan) tarafından
hayatımda beceremem hamur açmayı. sıkma açmayı deniyorum yok o bile olmuyor :) beni seven böyle sevsin
(4,342 puan) tarafından
Ben hiç denemedim bile. :) Hazır yufkadan yapıyorum işte. Poğaça, açma neyimize yetmiyor :D
(10,514 puan) tarafından
di mi yani:)
-Reklam-
0 oy
(17,992 puan) tarafından
Baklava yufkası mi cnm
(649 puan) tarafından
borek icin cnm
0 oy
(2,967 puan) tarafından
Her turlu hamur isinde gerekli bendd tam.ustasu degilim ama az bucuk aciyorm
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Şart değil ben hazır alıyorum açsam daha iyi olur tabi
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Şart değil ama öğrenmek güzel ben evlendikten sonra öğrenmiştim 
0 oy
(5,039 puan) tarafından

Hersene ramazan yufkasi açıyoruz toplanıp. Ben sevmiyorum ama mecbur açıyoruz 

0 oy
(1,468 puan) tarafından
Vallahş keşke bilsem ya daha yeni poğaça hamuru yoğurmayı öğrendim 
0 oy
(5,166 puan) tarafından

Bizde hamur yoğurmayi açmayı bilmeyeni gelin diye almazlar hamur işi çok yaparız :D hala öyle mi bilmiyorum da köyde geç bakalım ekmek teknesinin başına evlenecek olmusmusun derlerdi 

Bence bilinmesi gerekir canin çeker kocan sever elden mi bekleyeceksin az çok öğreneceksin nenem gibi konuşayım :) mekanı cennet olsun ❤️

(5,138 puan) tarafından
Anam beni niye aldınız kizzzz ☺☺☺
(5,166 puan) tarafından
Köylerde biri gelin alacaksa önce hamur açmasına bakardı :) sen yabancı gelinsin öğretiriz dediler sahar :D bide bizde yabancı gelinler çok sevilir iş bile yaptırmak istemezler kiyamazlar sende oylemisin bilmiyorum da bizde yabancı gelin var ona bebek gibi davranıyor annemler eltisi olmasına rağmen
(5,138 puan) tarafından
Eşimin anne babasi yok kardeşleri uzakta ama eşim kendi bana iş yaptirmazdi hele ilk zamanlar kendimi kötü hissediyordum sabah kalkar sobayı yakardı çayı koyardı kahvaltıyı hazırlardi o derece ☺ sonra ben dedim kendine gel hülya evin kadını sensin adam sana neler yapiyor kendime çekidüzen verdim ☺
Şimdi odun bile parliyorum kocam bana kıyamiyor yine de içimden gelerek yapıyorum zevkle aşkla mutlulukla☺☺
Gerçekten çok severler yabancı gelinleri Allah razı olsun
(5,166 puan) tarafından
O garip iş bilmez bizim orfumuzu adetimizi bilmez diye el üstünde tutarlar bana yapmadılar hiç bilmediğim ise bile yapcaksin diye şart koştular köy hayatı bilmem hiç yaşamadım köy işi yapamiyor diye arkamdan konuştular ne diyim Allah büyük bana yapılanı ben kimseye yapmam :)
0 oy
(16,041 puan) tarafından
Benim kayinvalidemler çok güzel açıyorlar ben zar zor pizza hamuru falan açıyorum o da bazen ***** oluyor hiçte şart diye düşünmedim böreği hazır yufka ile yaptım hem yenmedi mı yendi onlara da ben uğraşamam öyle şeylerle dedim geçtim yufka açamıyorum diye kendimi eksikte hissetmiyorum 35 yaşında yeterince uğraşsam yapabileceğimi biliyorum ama bunu dışarıdan yönlendirme ile asla yapmam 
0 oy
(3,729 puan) tarafından
Neden sart olsun ki?  Hazir aliyorum yani o kadar bos vaktim yok :) isteyen ogrenir ama zor bisey degil. Onemli olan hamuru.
0 oy
(475 puan) tarafından
Vala benim burda yapıyorlar bide kurutular geçenlerde 
0 oy
(12,864 puan) tarafından
Hazir yufka diye bisi var artık ateş yoksa eğer bence çok da gerekli değil ben biliyorum ama hazır yufka daha pratik geliyor 
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Ben beceremem oysaki bir zamanlar her kurban bayramina acardi babaannemler ama benim actigim ***** oluyor kayinvalidem ogreticek gibi ama firsat bulupda hic ekmek yapmadik bende bazlama kucuk gozleme yapicak kadar aciyorum o da ***** oluyor biraz 
0 oy
(3,484 puan) tarafından
Hazır yufkalar varken, bunu neden yapıyorsunuz kendinize. 
0 oy
(999 puan) tarafından
29 yaşındayım hiç öyle bir ihtiyacım olmadı lazim olduğunda internetten sipariş veriyorsun geliyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,823 puan) tarafından soruldu
+10 oy
20 cevap 1,059 göst.
29 Nisan 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 225 göst.
11 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde BetulOpoz (3,255 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.

401,164 soru

12,006,547 cevap

36,193 kullanıcı

...