0 oy
172 göst.
Moda kategorisinde (435 puan) tarafından
Çocuklarınıza çörek otu yağı udi hindi yağı ve kabak çekirdeği yağı kullanan var mı  

5 Cevaplar

0 oy
(5,986 puan) tarafından
neye iyiymis . vardir illaki yas siniri . cvklarin baska bir sagligini etkilemesse kullanilir  heralde
(435 puan) tarafından
Bagısıklık güçlendiriyor udi hındı ve çörekotu kabak yagıda bağırsak temizliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızımın saçlarına çörek otu yağı kullanmıştım bir süre . Aşırı ince ve hiç uzamiyordu faydası olmuştu.
(435 puan) tarafından
Saça sürme kız  içir sene saça biberiye sürülür
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Udi hindi yağı kullanıyorum öksürüğü olduğunda sırtına göğsüne geceleri sürüp masaj yapıyorum iyi geliyo. Bir süre araliklida icirmistim içince pek fayda göremedik ama sürünce etki etti. Çörek otu yağını da çok duydum. Biz alerjik olduğumuz için doktora sorup öyle kullanmayı düşünüyorum. Hastalanmayan çocuk sayfasında da çok gördüm 
(1,802 puan) tarafından
Ama tabi yaşına göre kullanmak gerek ve fazla kullanmamak gerek. Herkesin bünyesi aynı değil ben doktoruma danışıp öyle vermiştim sizde sorun sonra verin. Bazı insanlara iyi gelmez karaciğer enzimlerini yukseltebilir
(435 puan) tarafından
Kız yok bunların zararı aksıne faydası var  ben bunların  ne ise yaradıgını herseyı biliyorum fakat guvenılır marka bulamadım
(1,802 puan) tarafından
https://ty.gl/495uhjcbhhbv1 ben bunu biliyorum güvenilir 2 şişe bitirdik
(435 puan) tarafından
Bende başka marka aldım geçen kış ama bıraz şüphelendm ondan o yüzden marka degısmek ıstedım  bu marka ıyı mıdır dıyorsun
(1,802 puan) tarafından
İnstegramda yağmur ibiç var bilmem bilirmisin. Bu marka ona ait banada öneren ler olduğu için aldım. Güzeldi sıkıntı yasamadik
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Saglik bu sakaya gelmez doktora danismadan hicbirsey kulkanmayin onlar yag gibk gozukse de aromatik ilac grubundalar
(435 puan) tarafından
Yok senın yanlış bılgın var  öyle dedıgın gb degıl
(292 puan) tarafından
İlaçlardan daha iyidir bence doktorlarda ilaçları dayıyor
0 oy
(292 puan) tarafından
Oğlum grip oldugu zaman bi gün udi hindi yagı sürüyorum sırtına bagrna ayaklarının altına havluyu ütüyle ılıtıp koyuyorum çok etkisi oluyor aynı şekilde bi günde çörek otu yagını koyuyorum basende içiriyorum Udi hindi yagını akrabamız yapıyor organik ama çörek otunu aktardan alıyorum
(435 puan) tarafından
Kaça satıyor akraban bende alayım

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 502 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aybukee (1,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 547 göst.
28 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 595 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 689 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,074 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...