0 oy
283 göst.
Aile kategorisinde (3,031 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz menüde neler var 

Ben ayakta ölüyüm dün akşam dışarda yedik yemeğim vardi kaldı tarhana çorbası sarma sulu patates yemeği var bugün yenir inşallah cnm sarımsaklı birşeyler istedi erişte hasladim yoğurtladim şimdi inşallah afiyetle yiyeceğim 

image

11 Cevaplar

+1 oy
(558 puan) tarafından

Şifa olsun<3(onikikarakter)

-Reklam-
0 oy
(18,418 puan) tarafından
Afiyet olsun canım 

Kaynanamdayim İçli Köfte Yapacaz Bizde
(3,031 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bende gelimmi
(18,418 puan) tarafından
Gek bacim oğlanı da al koş
0 oy
(675 puan) tarafından
Afiyet olsun canım durumunu biliyorum o yüzden söylemek istedim sarımsak şişkinlik gaz yapar sıkıntı çekme sonra dikkat et 
(3,031 puan) tarafından
Biliyorum cnm ama aşırı derecede gribim öksürük hapşırma burun akıntısı balgam aklina gelecek her sey var antibiyotik alamadığım icin sarımsak yiyim dedim

Ama aklında bulunsun abartılı olmadığı sürece bağırsak duzenliyor
(675 puan) tarafından
Allah şifa versin canim aynen abartiya kaçmadan yiyebilirsin şifa olsun inşallah
(3,031 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm uyarın için çok teşekkür ederim
0 oy
(2,511 puan) tarafından

Aleyküm selam canım

İşler bitti camları sildim perdelerı taktım bır misafir odam kaldı onu sılemedım iyikide silmemişim yukarıdaki deli kadın yukardan cam yıkamış galiba cam su içinde  :angry:

Allah'tan yemeğim var dünden tavuk patates ve ayran çorbam var acayip yoruldum bır perdem var makineden çıksın takayım sonra kahveyi hakettım ☺☺

(2,511 puan) tarafından
Allah böylelerinin varya pislikler bende aşırı sinirlendim kaç kere uyardım kavgada ettik eşim sinirli birşey yapar diye korkuyorum kendi kocası pısırıgın tekı sabah cam sildiğimi gördü inadına yaptı adım gıbi biliyorum.. Ya sabır yeşim dedım sabret zaten az kaldı çıkmama.. Allah'a havale et canım bende öyle yapıyorum
(3,031 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum cnm bugün bi kac ev var bi bakicaz tutucam birini artık
(2,511 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım ❤
(3,031 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun hepimiz için Rabbim hayırlı olanı nasıp etsin ♥️
(2,511 puan) tarafından
Amin canım ❣️
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Gün boyu uzanıp yatasım var üşüyorum karnım ağrıyor yemekte makarna yaparım belki
(3,031 puan) tarafından
Bende çok hastayım cnm yatasim var ama hem çocuk var hem 3 tane ev var onlara gidip bakicam
0 oy
(56 puan) tarafından
Aleyküm selam canm. Afiyet olsun şimdiden. Bende işleri bitirdim smdi karpuz yiyorum aksama lahmacun yapıp pazara gidecem hemen dönüp hazırlanıp kaynım  kızının istemesi var bugün oraya gidecez. 
(3,031 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm rabbim gönlüne göre hayırlı eylesin
(56 puan) tarafından
Sağol canım Amin inşallah
0 oy
(121,904 puan) tarafından

afiyet olsun büşü ben daha iyilesemedim :( grip gecmiyo aksama yemekde yapmam lazim

(3,031 puan) tarafından
Sevda bende aynıyım ölüyorum öksürük hapşırma burun akıntısı balgam ne ararsan var birde öksürünce bağırsağı zorluyor açıdan kitleniyorum :((((

Üstüne bu şekilde bebe bakıyorum ve ev koliliyorum
(121,904 puan) tarafından
allah sifa versin büşü☹️
0 oy
(3,606 puan) tarafından
Afiyet olsun 

Maklube 

Salata

Tarhana çorbası 

Vişne kompostosu 
(214 puan) tarafından
Maklibe nedir
(3,606 puan) tarafından
................................
(3,606 puan) tarafından
Tabanında et-tavuk ( ben etli yapacağım ) kızarmış patates, patlıcan onun üzerine de pirinç suyunu ekleyip pişiriyoruz. Suyunu çekince bir tepsiye ters çeviriyoruz, etrafına salata yoğurt koyuyoruz. Görüntü muhteşem oluyor
(3,031 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(512 puan) tarafından
Mis gibi mantarlı pide ve kola yeter bu gün böyle olsun 
(3,031 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
(512 puan) tarafından
Saol canim geçmiş olsun bu arada
0 oy
(434 puan) tarafından

Akşam Lahana dolması sardım,yanına yoğurt çorbası yapmayı düşünüyorum 

Yeni bitti işlerim halıları silkeleyip dip köşe temizlik yaptım büyük kızım okuldayken iş yapmak zor oldu 6 aylık bebekle yinede bitti çok şükür :) 
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Afiyet olsun canim 

Valla bitti sukur kac gundur bi camasir telasi bitirememistim 5 makna camasir elimde kaldi evin icinde kurtamadim dun aksama kadar balkonu yikadim camasirlarla ugrastim onlari katladim yerlestirdim evi sildim supurdum saat 9 da bitti ta isim cocugu da uyuttum gec oldu diye banyo wc kalmisti yapmadim onu da bugun hallettim sabahtan dunku bi makiba camasirimi sermistim onu toplasim yerlestirdim yemek yaptim cocugu da uyuttum simdi bi namaz kilip zikirlerimi bitircem daha da cok isim var 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 386 göst.
1 Kasım 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 268 göst.
5 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 400 göst.
2 gün önce Aile kategorisinde BUSRA& (3,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 280 göst.