0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından
Tatlı dostlar. Doğum yaptım 2 buçuk aylık bebem var. Ev taşıyacağız ve bebekten dolayı temizlik yapamıyorum. Kimyasallardan hasta olur onunla ilgilenmek sıkıntı olur Yardıma eve birini cagirsam ne kadar tutar bilen var mı dubleks 3+2 150 M2 

2 Cevaplar

0 oy
(192 puan) tarafından
6 7yi gözden çıkar canım dubleks miş birde iki mutfak iki banyosu olsa 8 bile olabilir yani çok iyimser rakamlar bunlar
(47 puan) tarafından
AA o kadar var mı yaaa ciddi mi ev mi boyayacak  ahaha hiç cagirmadim ya. Ev mi temizleseymişim şimdiye kadar okumayı bosverseydik ama tabi o işte zor akşama kadar elin kahrı şaka Maka da güzel tabi parası yine de.
(192 puan) tarafından
İstanbul böyle canım bir de iş beğenmiyorlar ev beğenmiyorlar falan:) keşke okumasaydık gerçekten ev temizliğine ne var iki sil kurula fırçala bitti yoruldu ama aldı asgarinin yarısını
(47 puan) tarafından
Vay be gerçekren haklısın okuduk da noldu atanamadik bile evde çocuk bakıyoruz  Allah sonumzuu hayretsin hayırlı kapılar açsın ne diyeyim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
İstanbul neresi acaba bende iki çocukla geçinmeye çalışan yanlız anneyim bikac kere gittim. Temizliğe şuanda merdiven siliyorum 
(1,550 puan) tarafından
Siz nerdesiniz acaba çocuk bakma işi dusuunuyor musunuz
tarafından
Evet bakarım ben İstanbul Sultanbeyli iki çocuğum var biri 5 biri 2 buçuk yaşında gün içinde hep onlqrla ilgileniyorum anaokulu gibi etkinlikler yapıyorum harfleri sayıları öğretiyorum onlarla beraber  merdiven silmeye gidiyorum ama eğer çocuk bulursam çocuklarımdan ayırt etmem bakarım merdiven silmemede gerek kalmaz
(1,550 puan) tarafından
Ayy uzakmis ya. İnşallah gönlüne göre bir iş cikar canım
tarafından
İsalalh canım
(47 puan) tarafından
Ben Eyüpteyim Allah yardımcın olsun .  Boş ev temizliği olacak iki hafta var daha ne kadar tutuyor fikriniz var mı ben hiç cagirmadim da bilmiyorum bebek olmasa yine düşünmüyordum. Buarada internet e temizlik için ilan verseniz armut.com diye bir yer biz boya için baktık orda denk geldi temizlik ilanı verenlerde oluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 18 göst.
0 oy
7 cevap 82 göst.
18 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Papatya-ya (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.
0 oy
5 cevap 279 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,989 soru

12,034,293 cevap

36,262 kullanıcı

...