0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 27 günlük pazartesi sünnet olacak Allah'ın izniyle ayrıca kolik bebek eşim kayınpederime söylemiş dün sünnet olacak diye oda kaynanama söylemiş altınını hazırla torun sünnet olacakmış diye benim kaynana hemen beni aradı siz delirdiniz mi 27 günlük çocuk sünnet edilir mi o deri tekrar kendini yeniler büyüyünce tekrar sünnet yaparlar hemen iptal edin onu diye ya gerçekten böyle bişey var mı doğumda yaptıranlar var ve artık bebekken sünnet yaptıran çok karı beni delirtti yine ben doğumda yaptıracaktım ama doğumda kendim ölümden döndüğüm için sünnet aklımıza bile gelmedi 17 yaşında oğlum var onun rahatsızlığından dolayı doktorları sünnete izin vermedi 8 yaşında sünnet oldu yaşı büyük olduğu için de korkuyordu ve ikna edemedik amaliyatneye kadar girdim uyuttular öyle çıktım dışarı sonrasında da naz niyaz bitirdi beni o yüzden bunu erkenden yaptırmak istiyorum yaptıranlar nasıl bi yol izlemeliyim fikir verirmisiniz 

Not tabi ki sağlık sorunu olmadığı sürece kaynanamın ağzına bakıp iptal etmeyeceğim 

13 Cevaplar

+1 oy
(4,441 puan) tarafından

3 günlükken sünnet oldu oğlum, çook rahat geçti ne o ne biz bir şey hissetmedik. Bence erken olması iyi. Deri kendini yeniler gibi bir şey hiç duymadım :) Olur mu hiç..

(356 puan) tarafından
Yani bende duymadım ama benim kaynanam herşeyin en iyisini bilir :)
-Reklam-
+1 oy
(966 puan) tarafından
En iyisi yenidoğan sünneti.Bebek de hatırlamıyor.Hareket çok olmuyor,emekleme yok,elini atma vs yok.2 günde iyileşir.Büyüyünce de hatırlamaz.
(356 puan) tarafından
Aynen bende o yüzden istiyorum doğumda yaptıracaktım aslında ama doğum sıkıntılı olunca aklımıza bile gelmedi büyük oğlanda çok zorlandım
+1 oy
(290 puan) tarafından
Dört tane erkek kardeş , bir erkek çocuk annesi,7 erkek yeğenim var ilk kez sünnet derisinin tekrar çıkıp da sünnet gerekdigini duydum  iki yaşında yaptırdım oğlumu çok rahat gecdi keşke bebekken olsaydı dedim çünkü yürüdüğü için sürekli takip etmem gerekdi sadece ona sebeb bile bebekken yapmak iyiymiş demisdim 
(356 puan) tarafından
Bende ilk defa duyuyorum canım ama benim kaynanam herşeyin en iyisini bilir:)
0 oy
(931 puan) tarafından
Hayr yaa altın takmamk için yapıyor kesin doktorada sorsan bsey olmaz daha çabuk iyileşir zorlanmamis olursun da 
(356 puan) tarafından
Aynen öyle canım ya benim tek korkum kolik zaten zor bide sünnet olunca daha da zorlanırmıyım diye çünki 3 yaşında da kızım var
(931 puan) tarafından
Oyy canm maşallah yaa bisey olmaz Allah'ın izniyle
(356 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(537 puan) tarafından

Bende kızımı bebekken sırtına pıt pıt yapıyordum gazı çıksın diye. Kayannam geldi dedi ne vuruyorsun çocuğa ciğerleri yerinden oynayacak :D seninkide o mesele olur konuşmak için konuşuyorlar ilk defa duydum. Bencede yaptır rabbim banada erkek evlat nasip ederse bende ilk hafta direk düşünüyorum 

(356 puan) tarafından
Ahaha onu benim annem de der çocuğun cigerlerini dökcen diye :) evet bebekken rahat oluyormuş büyük oğlum 8 yaşında oldu çok zorlandım bebeğim kolik olduğu için zorlanırmıyım diye korkuyorum sadece
(537 puan) tarafından
Hiç zorlanmazsın canım daha çabuk iglesecek emin olur
(356 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Bebeğim kolik değildi canım ama sadece bir gün zor geçti sonra düzeldi. Kucaklarken orasına dokunmamaya dikkat esin yeter. Olduktan bir iki saat sonra acısı başlıyor 
(356 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım dikkat ederim kolik çok zor ya sürekli ağlıyo 3 yaşında kızım var bide o başlıyo bazen bi bakıyorum üçümüz beraber ağlıyoruz :) eşim işten erken geliyo artık o noktaya geldiğimde
(2,110 puan) tarafından
Yaa kıyamam. İnşallah bir an önce sakinleşir canım.
(356 puan) tarafından
0 oy
(16,837 puan) tarafından
3 yaşında sünnet ettirdim ama çok zordu canm çok nazlaniyordu kucagimdaydi hep yani anlayınca zor oluyor en iyisi anlamadan yapmak ben ilkini geç yaptım ama ikinci bebeğim erkek dedi dr. Degismezse dogumdan hemen sonra ki hafta yapicam
(356 puan) tarafından
Benim büyük oğlum da 8 yaşında oldu çok zorlandım o yüzden doğum da yaptırıp geçecekti ama doğum sıkıntılı olunca aklımıza bile gelmedi sonrada hem sezeryanla hemde bebek kolik olunca bekledik biraz
(16,837 puan) tarafından
Anladım canm en iyisini yaparsınız simdiden hayırlı olsun
(356 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(53 puan) tarafından
Hayır yaşlılar bu tarz saçma sapan şeylere inanırlar ve yorum yaparlar siz onun lafina aldırış etmeden yaptırın biz de 5 aylıkken yaptıralım diye gittik doktor geç kalmışsın o bölge yağlanmış dedi yaptiramadik doğumdan 1 gün sonra bile götürüp yaptıran var ne kadar erken o kadar iyi boşverin kim ne derse desin 
(356 puan) tarafından
Yok canım ya onun ağzıyla iş yapar mıyım hiç ben konuşmuştum hastaneyle doğumda yaptıracaktım ama doğumda kendim ölümden döndüğüm için sünnet aklımıza bile gelmedi
(53 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah güzelce olsun sünnetini minnos
(356 puan) tarafından
0 oy
(3,047 puan) tarafından
23 gunluktu sunnet oldugunda,o kadar rahat gecirdik ki bu sureci tavsiye ederim.
(356 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yaptırcam pazartesi randevumuz
(3,047 puan) tarafından
Gecmis olsun simdiden,hayirlarla buyut evladini. Allah sizlere bagislasin ♡
(356 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim cümlemizin evllatlarını inşallah
0 oy
(1,563 puan) tarafından
41 günlükken yaptırdım iyiki yaptırmışim çok rahat etti öyle çok ağrısı sızısida olmadı dikişli oldu en sağlıklısı dikişli olan çünkü hemen iyileşti rahat oldu ilk önce pişman oldum  ilk başta sonradan da iyiki yaptırmışim dedim pişman olma sebebim de kıyamadım o yüzden anesteziyle olduğu için 
(356 puan) tarafından
Bizim lokal anestezi olacak canım uyutmayacaklar
0 oy
(3,870 puan) tarafından
Kaynanan doktor muymus? Bunu doktor vilmiyoda kaynana mi biliyomus :) ben iki cocugumu da bebekken yaptirdim. Biri 7 biri 9du ama ozellikle o zmn secmedim musait o zaman oldum. Ama doktorum heo der ilk 3 ay yaptirin diye. O yuzden yaptir ama kolikse de bi tik daha huysuz olur bi kac gun.
(356 puan) tarafından
Benim kaynanam herşeyin en iyisini bilir profesördür kendisi :) evet kolik o yüzden korkuyorum zaten sezeryanlıyım eşimden başka bakanım olamayınca yatıp toparlayanadım iyice zorlanırmıyım diye korkuyorum
(3,870 puan) tarafından
Bi kac gun ama sonra hemen toparliyolar zateb
(356 puan) tarafından
0 oy
(2,897 puan) tarafından
Valla 3. Gün hastaneden çıkmadan yaptırdım iyileşti hemen doğru dürüst ağlamadı bile
(356 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyordum ama doğumda kendim ölümden döndüğüm için sünnet aklımıza bile gelmedi
(2,897 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım acını desmek istemem neden öyle oldu tansiyon filan mı
(356 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım kalp hastasıyım hem kalp ritmim bozuldu hemde tansiyonum 24 e çıkmış
0 oy
(4,139 puan) tarafından
2 aylıkken yaptırcaktım ramazan girdi araya sonra bebek hasta oldu 5.ayına kaldı o zaman bile çok rahat geçti normal hayatımıza devam ettik ne kadar erken o kadar iyi hiç milletin lafına bakmayın 
(356 puan) tarafından
Millet ne der diye düşünmeyi 3 yaşında oğlumla açlıktan ağladığım gün bıraktım canım hele bir de o millet kaynanamsa hayatta dinlemem

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 461 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 145 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melekannesi26 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 133 göst.