0 oy
357 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,063 puan) tarafından

Çiçeğime almaktan hoşlandığım en güzide şey olabilir kitap ♥️  

Önerdiğiniz etkinlik hikâye kitabı varsa alırım fikirlerinizi,  bu arada 3 yaşında çiçeğim ♥️ 

image

10 Cevaplar

0 oy
(2,184 puan) tarafından

Benim kızımda bayılır kitaplara geçen gün aldık tavşan hikayesi nasip olursa ona özel kütüphane yapmak istiyorum kendi evimde <3 maşallah bu arada 

(4,063 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ♥️
-Reklam-
0 oy
(991 puan) tarafından
Elmer serisi bide Anadolu masallari seti çok güzel.
(4,063 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
(991 puan) tarafından
Rica ederim birde TÜBİTAK in sitesinden üyelik oluşturup her ay çocuk dergileri alabilirsiniz çok uygun fiyatlı. Kızım 1.5 yaşında ama ben alıp biriktiriyorum. Hatta evlenmeden önce bile alıp biriktirmistim mesleğim gereği. Onları falan saklıyorum çok güzeller mutlaka bakin
(4,063 puan) tarafından
Aa öyle mi bakayım buna bi. Çok teşekkürler ♥️
(991 puan) tarafından
Rica ederim:)
0 oy
tarafından
Ay ne güzel..bende bebisime bir gun okurum inşallah..ne kadarlikti canim okumaya vasladigin zaman bebişin 
(4,063 puan) tarafından
İnşaallah nasip olur annesi. Bence ne kadar erken başlarsanız, o kadar çabuk alışır aşina olur. Hem dil gelişimi kelime dağarcığı da fazla olur bu sayede.
tarafından
Bebegim 1 aylik daha ..ben ancak kendi ulkeme gittigim zaman ordan cok kitap alip gelmeliyim
0 oy
tarafından
Maşallah keşke benim çocuklarımın da böyle imkanları olsa çok güzelmiş kitapları odasi
(4,063 puan) tarafından
Rabbim en güzellerini daha güzellerini nasip etsin evlatlarınıza inşaallah ♥️
tarafından
Amin Allah razı olsun cümlemize
tarafından
Kiz ben burayi magaza sandim
0 oy
tarafından

Kitaba nasıl alıştırdınız bende başladım almaya ama okuduğum zaman pek bakmıyor resimlerle anlatmaya çalışıyorum:) 1 buçuk yaşında benim minnoş <3

(4,063 puan) tarafından
Saha küçük olduğu için dikkatini çekmiyor olabilir, biraz da çocukların tercihleri mi bilmiyorum benim kızım kalem tutmayı kitap boyayı çok sever
(991 puan) tarafından
Benim kızım da 1. 5 yasinda 4 aylıktan beri her gün kitap okuyoruz. 7-8 aylıkken ilgisini daha çok çekmeye başladı 10 aylıkken kitaplarını getirip okutuyordu. Şimdi artık kitabın ters tutulup tutulmadigini anlayacak kadar farkına varmış durumda. Sincap kitabın bebek üniversitesi kitaplarını öneririm. Birde bebeğinize okurken her canlıda sesinizi degistirerek okursanız ilgisini çeker.
tarafından
Olabilir , aynı şekilde boyamayı bir şeyler çizmeyi çok seviyor batırıyor sağı solu:D arabalı kitapları çok seviyor oldukça öyle almaya çalışıyorum
(22,079 puan) tarafından
Sevomm ♥️
tarafından
Canimmmmm❤❤
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Geçen sene aynı iki kitaptan bizde almıştık çok güzeller ❤️ güle güle kullansın annesi. Çocuk akademi yükselen zekanın etkinlik kitaplarını kullanıyoruz biz onlarda güzel tavsiye ederim.
(4,063 puan) tarafından
Onlardan var kitaplıkta yaşına göre alıyorum sürekli ☺️ teşekkür ederiz ♥️
0 oy
(13,095 puan) tarafından
Ya bu bizim minikken favori kitabımızdı
(4,063 puan) tarafından
Çok güzel ama ♥️
0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
O oda nasıl öyle toplu :((((
tarafından
Bence kız çocuğu olduğu için
(4,063 puan) tarafından
O zaman kız da nasip olsun da bu duyguyu tat Esmacığım ♥️
tarafından
İnşallah inşallah ama bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum yoruldum ya sürekli orayı topla burayı topla :(( şuan odanın halini atsam soka girersin :((
(4,063 puan) tarafından
Benim erkek kardeşlerim de hep topluydu sanırım çok salmmıyoruz biz annem de bizi böyle büyüttü.
tarafından
Ayyy fenalık gecircem ya vallahi fenalık gecircem oturup aglicam ya :((
0 oy
(22,079 puan) tarafından
Ne güzel Yaa

♥️

Benim Duru'Kuşum da çok Sever.

Benimde yeni hikayeler almam lazim
(4,063 puan) tarafından
Hepsiburada da indirim var. Türkiye iş Bankasında 27 tl ye geliyor kitaplar
(22,079 puan) tarafından
AA çok çok ucuz saol canim bakım bi
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Sincap yayınlarının etkinlik kitapları çok güzel tak çıkar bul beni fenerli kitap vs. Oğlum daha 3 aylık doğduğundan beri okuyoruz çok severek takip ediyor. Bir de TÜBİTAK yayınları çok güzel dergi üyeliği de yapabilirsiniz
(4,063 puan) tarafından
O tak çıkarlar artık bize küçük geliyor ☺️ evet üstte bir arkadaş söyledi üye olacağım ben de.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 262 göst.
12 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 550 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,638 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 566 göst.
18 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Büşrat (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 515 göst.