0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından
Kızlar ilk sezaryen olduğumda bilincim açıktı ve o sıra kustugum için narkozu atmıştım. Şimdi ikinci sezaryenimi olacağım ama şunu merak ediyorum acaba ameliyat sonrası bilincimi kaybedebilir miyim yani saçma sapan konuşmalar fln olabilir mi ya bundan dolayı korkuyorum kimielri küfür ediyor kimileri saçma sapan cümleler söylüyor bunu yaşamamak için ne yapabilirim. Büyük ihtimalle bunda bilincim kapalı olacak yani tam uyutulacagim 

3 Cevaplar

0 oy
(5,818 puan) tarafından

tam uyutulacaksan gozunu acar acmaz keskin bir aci olacak ve can acisindan sacmalamaya firsatin kalmaz anca inlersin. :) bence spinal anestezi yani yarim uyusturulup da bilincli sekilde kalmak dogum sonrasi dort bes saat uyusuk sekilde kalip daha az aci hissetmek cok daha iyi

(158 puan) tarafından
Bende spinal anestezi olmak istiyorum acaba tercihe bağlı mi ya özelde olacağım doktora söylesem yapar mı o şekilde çünkü her anına şahit olmak istiyorum ilkinde hiç korkmadm hepsini ışıktan izledim bunu da görmek istiyorum
(5,818 puan) tarafından
tabiki tercihe bagli . ben ozel olarak spinal istedim. ayik olayim diye. ilk seferim 8 saat suni sanci uzerine genel anestezi yapmislar. o nalet aciyi cekmektense spinal olup kesi yerim birkac saat uyusukken ilk birkac saati atlatmak cok daha kolay
-Reklam-
0 oy
(2,927 puan) tarafından
Olur beni ameliyat sırasında zorunlu uyuttular bebeği göstermek için uyandırdıklarında küfür etmiştim kendi kendime konuştuğumu rüya olduğunu sanıyordum doktorlar karşılık verince gerçek olduğunu anladım :D
(158 puan) tarafından
Ayy bu durumu yaşamayı hiç istemiyorum ya sadece belden aşağı olsun istiyorum ilkinde o şekilde oldum bunuda spinal istiyorum acaba tercihe bağlı mi özelde olacağım  da
(2,927 puan) tarafından
Bende spinal oldum ameliyat sırasında bazı sebeplerden uyuttular kendi isteğimle olmadı
0 oy
(6,606 puan) tarafından

Ayilana kadar ameliyathane bıraktılar beni . Sonra kendime geldim 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 74 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Almila ahmet (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.