0 oy
1,168 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İstanbul Fatih'te olan olayı duydunuz mu ? :'( Allah'ım dünya ne hale geldi ya 

image

image

29 Cevaplar

+4 oy
(8,065 puan) tarafından
Şimdi internetten okudum. 

Rabbim sen bizi evlatlarımızı ve sevdiklerimizi böyle kötü insanlardan koru.
tarafından
Amiiiiiinnnn amiiiiinnn inşallahhhhh :(((
-Reklam-
0 oy
(2,852 puan) tarafından
Ne oluyor  canim ulkeme boyle resmen katillerle yanyana yuruyoruz yolda ne bizim ne coluk cocugun can guvenligi kaldi allaha emanet sans eseri yasiyoruz simdi bende post acacaktim
tarafından
Evet canım fotoğrafta yazıyor acaba aynı anda mı öldürdü ya
(2,852 puan) tarafından
Farkli yerlerden cikmis iste sadece bu kizi getirip surlardan atmis
tarafından
Serefsizzzz ateşi bol olsun
(20,107 puan) tarafından
Ne oluyor biliyo musun. Uyuşturucu hiç olmadığı kadar arttı. Ve artık sanal ortamdan böyle kötü şeylere fikirlere ulaşmak o kasar kolaylasti. En basit bir çocuk oyununda bile çocuklara verilen ne iğrenç kötü mesajlar var. Hepimiz çocuklarımıza aşırı dikkat etmek ve en iyi şekilde yetiştirmek zorundayız . Ve Allah'a dua edelim hep iyi insanlarla karsilassinlar. O kizcagizin kesilmiş başını yola atılmış halde gördüm az önce resimde. Allah'ım ne büyük bir acı. Çok üzüldüm ve etkilendim.
tarafından
Kesinlikle Linkin kardeşim Allah satanların belasını versin içenleride Allah ıslah etsin inşallah
0 oy
(1,899 puan) tarafından
Bende azonce okudum çok kötü birn9lay kalbim.sıkıştı resmen 
tarafından
Kanım dondu resmen benimde çok üzüldüm çok
0 oy
(13,467 puan) tarafından
maalesef gördüm. görmez olaydım. insanlar yaşıyor. korku filmi gibi. Allahım uzak etsin
tarafından
Amin amin inşallahhhhh ya resmen rastgele yaşıyoruz Allah'ım hayırlı insanlar ile karşılaştırsın. Yolda yürürken arkamda biri olduğu zaman o kadar çok korkuyorum ki hızlı hızlı yürüyüp gidiyorum resmen
0 oy
(15,832 puan) tarafından
Ve ölende öldürülenlerde daha 20 yaşinda bile değiller. Hepsi 19 yaşindaymiş. 
tarafından
Of offf ya hayatlarının baharlarında swrefsizinn biri gelsin seni parçalara bölerek öldürsün çok üzgünüm çok kanım dondu resmen
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin kadına.

Adamında öldüğü iyi olmuş başka canlar yakmadan
tarafından
2 kişiyi öldürmüş canım biri eski sevgilisi ve diğeri yeni sevgilisi. Ateşi bol olsun cehennemin 7 kat dibinde  katranlarda yansın inşallahhhh
0 oy
(3,494 puan) tarafından
Onu izliyordum şimdi, annesinin feryatları beni bitirdi 
tarafından
Off ben izleyemedim :(((
(758 puan) tarafından
Cocugunun Kafasi önüne duran bir anne :(
(3,494 puan) tarafından
Çok kötü oldum çok
0 oy
tarafından
Allah bunların belasını versin bitmiyor pislikler
tarafından
Amiiiinn amin inşallah geberdi pislik , ateşlerde yansın inşallahhhh
tarafından
İnşallah çok üzüldüm ya
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Çizdiği resimden belli ne tür bi manyak olduğu. Ne kadar da korkunç ya Rabbim
tarafından
Hepsi 19 yaşında :((( oğlan boğazına ipi bağlayıp surlardan aşağı atladı pislik geberdi
0 oy
(4,549 puan) tarafından
Bir değil 2 kişiyi öldürdüğü söyleniyor, ülke ülke değil ki Teksas masum kaldı yanında resmen. O annenin feryatlarına ne demeli, kızının başı yolda önünde duruyor. Katili yukarıda sakin sakin oturuyor. Allah düşmanımıza vermesin. 
tarafından
Evet yarım saat arayla eski sevgilisini ve yeni sevgilisinin boğazını keserek öldürüp üstüne kendide boğazına ip bağlayıp surlardan aşağı attı kendini ve hepsi daha 19 yaşında :(
(4,549 puan) tarafından
Kendisi gebersin zaten umurumda değil de o kızlara üzülmemek elde değil, hele ailelerine.
tarafından
O zaten gebersin pislik cehennemin 7 kat dibinde yansın . O kadar üzgünüm ki kendime gelemiyorum resmen :((
0 oy
(2,243 puan) tarafından

Off ya yürümeye korkuyoruz okula koşa koşa gidip eve koşa koşa giriyoruz hayatımız dört duvar arasında ne olacak ülkenin hali:'(

tarafından
Bilmiyorum ki canım valla korkar olduk adım atmaya :(
(169 puan) tarafından
Hiç sorma gerçekten kızımı okula bırakırken aklım hep onda kalıyor dediğiniz gibi koştura koştura gidip geliyorum. Eskiden komşular saat gecenin 12 sine kadar dışarda otururdu biz çocukları alır parka giderdik geç saatte eve gelirdik bu sene çocuğumu doğru düzgün parka çıkarmadım bile korkudan. Ve bu sene bizim komşular saat 10 oldu mu herkes evindeydi değil dışarda oturmak çöp atmaya bile korkardık
tarafından
Şuan tam olarak o moddayiz , yolda yürürken bile arkamda biri varsa hemen karşıya geçip hızlı hızlı yürüyüp gidiyorum
0 oy
tarafından
Bn Fatih'te yaşıyorum öldürdüğü kadının başı ve inthar videosunu da gördüm ay beynim uyuştu resmn ya 
(11,586 puan) tarafından
Nerde gördün
tarafından
İntgrmda fatih dson dakika haberlerde paylaşılmış bnaada arkadaşım attı
tarafından
Ay bende Twitter'da gördüm daha fazla dolanmadım hamileyim bide aşırı etkileniyorum böyle şeylerden
0 oy
(4,088 puan) tarafından

Şimdi twitter dan baktım. Ama çok durmadım biri sansürsüz paylaşır da görürüm yanlışlıkla diye çıkış yaptım. Midem bulandı:dizzy:

tarafından
Bende hamileyim görmek istemiyorum ondan bende takılmıyorum :(
0 oy
(252 puan) tarafından
Bu yüzden eşim yanımda değilken dışarı çocuklarla tek cikmamaya dikkat ediyorum valla parka bile goturemiyorum bisey olur diye korkuyorum 

Çok üzüldüm kızlara mekanlari cennet olsun inşallah 
tarafından
Amin canım inşallah bende çok dikkat ediyorum ve çok korkmaya başladım artık
0 oy
(1,074 puan) tarafından
Ben direk parçalanmış halini gördüm o kadar ürperdim okadar üzüldüm ki işin garip tarafı bu şahıs çizimleri olağandışı. Hangi mantıkla neye hizmet ediyor anlamadim. Allahım bizleri sevdiklerimizi ve  ailemizi korusun 
tarafından
Amin inşallah canım aynen bende hepsini izledim çok kötü oldum ya kim bilir nasıl acı cekti yavrum
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Evet bende yeni gördüm Instagram da. 
tarafından
Çok kötüydü maalesef herşeyi sansürsüz izledim:(
0 oy
(339 puan) tarafından
Böyle benibetkileyecek postlara balıklama atliyom sonrada stresten uyamiyom
tarafından
Bende öyleyim maalesef canım
0 oy
tarafından
Araştırmayın kızlar, o parçalara böldüğü kızı görseniz kusarsiniz. Keşke bakmasaydim çok kötüyüm midem bulanıyor başım dönüyor kaç saattir çok kötüyüm. Evladima bakıp bakıp içim doldu, ne zamanlara kaldı bu çocuklar diye. Allah kahreylesin yeter artık. Ne hâle geldik bu kadar da olmamalı yeter ya
(2,363 puan) tarafından
Ay sansürsüz mü paylaşmışlar yaaa neden üfff görmeden kötü oldum.
Allah'ım korusun bizleri. Öyle hasta zihniyetliler kendi kendine ölsün kimseye zarar vermeden. Pislik adam ya
tarafından
Ben s.lak gibi telegram dan paylaşan birinden baktım keşke bakmasaydim ya. Kaç parçaya bölmüş. Şizofreni ya ana babasinda suç hastaneye yatirmamişlar şu katili zamanında. Yansın cayır cayır cehennemde
(2,363 puan) tarafından
Aramızda büyüyor hastalıklı kafalar ah ah
tarafından
Evet bende hepsini görmüş bulunmaktayım maalesef bide hamileyim çok kötü oldum ya
(2,363 puan) tarafından
Kıyamam yaa
0 oy
(2,682 puan) tarafından
Benim evin orda oldu olay bende çocugu okuldan almaya gittiğim de bir veliden duydum sonra hemen baktık telefona haberlere VS hatta sansürsüz resmini bile gördük ölen kızın çok kötüydü :( psikolojik sorunları varmış bir de uyuşturucu kullanıyormuş zaten 
tarafından
Hiç psikolojik sorunları olduğunu düşünmüyorum uyuşturucu illetinden oluyor bu daha kaç ailenin canı yanacak Allah belalarını versin inşallah
0 oy
(756 puan) tarafından
Twitter da gördüm tüylerim diken diken oldu kanım dondu yaa bu nasıl vahşettir. Çok kötü çok bir sürü haber çıkıyordu bunda çok etkilendim. İnşallah hamileler falan girip okumaz 
tarafından
Canım ben hamileyim bide çok etkileniyorum böyle şeylerden sa.lak gibi girdim herşeyi izledim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
5 cevap 236 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 950 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 312 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,126 puan) tarafından soruldu

411,129 soru

12,374,897 cevap

42,747 kullanıcı

Kategoriler

...