+1 oy
1,145 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İstanbul Fatih'te olan olayı duydunuz mu ? :'( Allah'ım dünya ne hale geldi ya 

image

image

29 Cevaplar

0 oy
(87 puan) tarafından
Bende gördüm hatta en çok kızını o şekil de gören anne içimi yaktı ya resmen ve anne geldiğinde bu pislik hâlâ yukaridaydu
tarafından
Serefsizz geberdi gitti . Kendini öldürseydin ne istedin 2 candan ya
-Reklam-
0 oy
(344 puan) tarafından
Neyse ki kendi de gebermiş ruh hastası! Bir de sokak ortasında tecavüz girişimi vardı Beyoğlunda. Gerçekten çok kötü bir zamandayız. Rabbim evlatlarımızı korusun. Cezalar caydırıcı değil hatta çoğu ceza bile almıyor ondan bu cüret. Hapishane desen otel gibi. Suç işlemekten korkmuyorlar bu yüzden. Allah sonumuzu hayır etsin 
tarafından
Amin amin inşallah canım valla çok kötü bir zamandayiz Allah yardımcımız olsun
(344 puan) tarafından
Amin canım Allah masumlarımızı korusun
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Duymaz  olaydım.

Allah ailesine sabır versin ne manyaklar türedi 
tarafından
Amin inşallah canım, annesi kalp krizi geçirdi söylemleri geçiyor ama resmi açıklama yok
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Duydum hem videoyu izledim hem kızın kesilmiş uzuvlarını gördüm görmez olaydım. Annesi kızın parçalanmış cesedine bakıp nasıl ağlıyordu ya bu nasıl bir vahşet 
tarafından
Ay bende hepsini izledim canım etkisinden çıkamıyorum tüylerim diken diken o kadar kötü ki Allah'ım sen inşirah ferahlığı versin anneye, anne kalp krizi geçirdi söylemleri geçiyor resmi açıklama yok ama
0 oy
(963 puan) tarafından
Evet biliyorum ben bursa da yaşıyorum annemlere 10 dakkalik yürüme mesafesiyle haberi görünce şok oldum çok korktum ve hamileyim halen etkisindeyim off resimler kan donduruyor rabbim ailemizi bizi çocuklarımızı korusun Allah'ım cok ama cokk zor bir durum 
tarafından
Bende hamileyim canım bende etkisinden çıkamıyorum amin rabbim böyle insanlara fırsat vermesin inşallah
(963 puan) tarafından
Amin inşallah bu gece uyuyamadım resmen saat kaclara kadar rabbim korusun öyle kişilerden psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum kendiyle birlikte hem yeni sevgilisini hemde eskisini öldürdü
0 oy
(10,451 puan) tarafından
Telegram da sansürsüz kesik parçaları gördüm gözümün önünden gitmiyor 
tarafından
Hepsini izledim canım ya
(963 puan) tarafından
Bende gördüm onları bana orda oturanlar attılar çekip çok kötü
0 oy
(759 puan) tarafından
Evet canım ben kadının fotolarını gördüm kellesini yolla stmi belinden yukarisini kesmiş kollarında kesmiş aynı bu şekilde koymuş surların arasına bu resimdeki gibi kadın çıplak hiçmi gören olmsmis hiçmi duyan olmamış nasıl dayanmış o zavallı kadın gencecik heryerini budamis elleri kirilasica psikopat 
tarafından
Valla bende hepsini izledim oğlanın ölmüş halini falanda atmışlar etkisinden çıkamıyorum
0 oy
(51,726 puan) tarafından
ayy tuylerim diken diken oldu Rabbim korusun hepimizi
tarafından
Amin canım inşallah psikolojim gıdık iyice:((
0 oy
(894 puan) tarafından
Ya varya kafama tükürcem şimdi . Kadın kocaman parantez içinde yazmış etkilenecek girmesin diye . Ne diye kendine macera arıyorsun giriyorsun ***** mısın sen . Böyle şeylerden uzun süre kurtulamıyorum ve kafamda elli tane şey dönüyor hemen kötü kötü enerjileri çekiyorumm . Allah'ım sen böyle insanları bizlerden çocuklarımdan ailemden herkesten uzak tut ya Rabb'im 
tarafından
Amin inşallah canım bende çok etkileniyorum ve hamileyim :(( videoları herşeyi izledim bide offf

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
5 cevap 229 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 946 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 312 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,105 puan) tarafından soruldu

410,484 soru

12,346,857 cevap

40,196 kullanıcı

Kategoriler

...