0 oy
380 göst.
Aile kategorisinde (1,285 puan) tarafından
Kizlar asla kussem bile ayri yatmam ama ikinci cocuktan snra bn salonda o yatakta yatti neyse buyuk oglum sacimi sevmeden uyumuyo esime diyom onu uyutunca yatagina yatr yanima yat diyom esimde eee uyumus oluyo yok benim uykum geliyo diyo dun esim uyumustu oglumun yataginda uyandrdim oglani yerine yatr yanima yat dedim birz vizildadi yatti yanima bugun yine oglumla erken geldiler odaya oglum yatagimizda uyumustu kendide oglumun yataginda tl ile oynuyodu yatta uyu artik dedim iceri gttim tekrar geldim esim oglanin yataginda uyumus kizlar yatmak istemiyo surekli demekten usandm bende ama isi olunca yanima yatiyo oylede ben istemiyom bu sefer aramiz aciliyo ne yapacam bn 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Adam karısıyla rahat rahat uyumak istiyor demekki . Çocuğun uykusunu da yatağını da ayarlaman gerek . Birlikte yatma olayinin ortadan kaldırılması lazım yani.
(1,285 puan) tarafından
Depremden snra yatagini yatagimizin yanina koydum psikolojimi toplayamadim daha
-Reklam-
+1 oy
(722 puan) tarafından
Ayy sinirimden elim ayağım titriyor yanlış kişiye yazmışım Fatma mıdır nedir ona yazacakken çok özür dilerim attıktan sonra fark ettim nasıl düzelticem silicrm komple bilmiyorum 
tarafından
Yorumum altında baloncuk işareti var ona tıkla. Yorum gizlenir.
(722 puan) tarafından
Ya varya gerçekten zangır zangır titriyorum gizledim sözde görünüyo mu acaba sizde
tarafından
Yok canım sıkıntı yok.
0 oy
(16,657 puan) tarafından
Ya adam akıllı yanımda yat ya da işin düşünce bana yanaşma derdim 
(1,285 puan) tarafından
Dedim onuda yaklasik 1 ay kadar iliski yasamadik snra konustuk filan ama yine ayni
0 oy
(73 puan) tarafından
Canım eşinle güzel bir vakitte konuşmalısın sebebini sorup onsuz yatmak istemediğini belirtmen gerekiyor. Ayrı yatmak gerçekten soğukluk getirir hoş değil
(1,285 puan) tarafından
Aynen konusuyom ama her zamn bir bahanesi var acik acik onu cok sevdigimi sarilip yatmak istedigimi diyom ama onun pek umrunda degil
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Konuşmayı denediniz mi?
(1,285 puan) tarafından
Kac defa konustum ilk gun tmm diyo sonraki gunler yine ayni
0 oy
(290 puan) tarafından
Çocuğunuzu bağımsız yatırmaya alistirin yatmadan kitso okuyun sabırla tek bırakın uyumaya 
(1,285 puan) tarafından
Gulum 5 yasinda oglum depremden snra ayni odada yatmaya basladik yatagi bizim yatagin yaninda ama yinede benimle yatmak istiyo
(290 puan) tarafından
O şekilde eşin soğuması da olası bir şey ama bir şekilde çocuklq o sekilde yatmakdan kurtulmaniz çözüm bulmanız lazım ama çocuğunda kendini güvende hissetmesi gereken bir yontem olmalı
0 oy
(380 puan) tarafından
Neden yatmak istemiyormuş bunu güzelce konuştunuz mu ne diyo yani neden seninle yatmayı istemiyor. Sürekli her gece nerde yattı diye takip etmene gerek yok direk sor. Onsuz yatamadığını özlediğini sadece o iş için değil sarılıp dokunup uyumak hoşunuza gittiğini söyleyin yani. Oda söyler inşallah sebebini 
(1,285 puan) tarafından
Soyledim kac defa konustuk yok unuttum yok cocuk uyanir diye ellemedim filan diyo
0 oy
(2,615 puan) tarafından
Erkeklerin götünü biz kaldiriyoruz uzerlerine çok düşüyoruz 

Sevgi ilgi istiyoruz aslında biraz bırakmamız lazım umursamamiz lazim 

Onlar bizim arkamızda gezsin 
(1,285 puan) tarafından
Onuda denedim hic umrunda olmuyo istedigi zaman saat kac olursa olsun yatiyo yanima konusuyom bn boyel istemiyom tek gecelik miyim diyom sacmalama cart curt konuyu kapatiyo
0 oy
(1,148 puan) tarafından
bizde de ben istemiyorum cocuk uyuyo yerine goturceksn en gec 1 2 saat sonra yine yanmda kac kez oyle yatina goturdu cocuk farkettigi an yani basimizda idare edin akli yerince zatn odasinda uyucak haaa yan yana uyumamakla baska kadina gitcekse yolu acik olsun
(1,285 puan) tarafından
Canm oglum 5 yasinda yatagi bizim odada depremden snra beraber yatmaya basladik ayni odada yanyana yataklarimiz zaten depremler devam ediyo odayi ayirmak istemiyom bi sure daha

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 150 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ekisi (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 763 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 225 göst.
18 Eylül 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 337 göst.