0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (1,119 puan) tarafından

İstanbul'da oturanlar kimler hangi semte oturyo.?? bı değişklik olsun uykum kaçtı kızım uydu o arda bende uymuşum  kalktım mutfaği topaldim şimdi çay içyom :P

*Başlık da bı acayip oldu neyse alişcaz*

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bekarken İstanbul Sultanbeylideydim Anadolu yakası çok özlüyorum 22 yıl orda yaşadım. Bir yıldır evliyim İstanbul esenyurttayım
tarafından
Bende memnun oldum canım
tarafından
Anladım canım soyadınız ne belki taniyorumdurbarkadaslarimdqn
tarafından
Gül canım senin neydi
(419 puan) tarafından
Güngören yokmu arkadaş
tarafından
Yok canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Samandira dayım 
(1,119 puan) tarafından
Sanrm bizim orya giriş tarafı sizinde ordan bize çıkışı mı oluyor?bazı mahalleri duydumda bunu bilmiyom eşim bilir
tarafından
Buranın üst tarafı yenidogan oluyor
Yürüyüş yolu var biliyormusun  4 yolun orda
(1,119 puan) tarafından
AA evet yeni yapilmis orya doğrumu geliyor o yol
tarafından
Evwt o yürüyüş yolu varya bir tarafı yenidogan bir tarafı kavaklik hatta kavakliga çıkan yer benim cadde :D
(1,119 puan) tarafından
AA o zmn baya yakınmışız cnm
0 oy
(7,774 puan) tarafından
  Ümraniye . 
(1,119 puan) tarafından
2 komşum oralı biri taşındı biri var çok severim kendisini orda gelenle baya samimi oluyoruz:)
0 oy
(299 puan) tarafından
Arada bir deniz var olur mu İstanbul sartmi )))az uyudum uyandım uykum kavdi nette geziniyorum
(1,119 puan) tarafından
Olur olur bende eşim gelene kadar takilyım dedim burya ancak çaya firsad oldu içyorkene elektriğin gitmesi;(
(299 puan) tarafından
Zaten ne zaman bende bir keyif edeyim derim o akşam ya swvdigim dizi olmaz yada ekltrik olmaz bir kahve içeyim derim evde kahve olmadığı aklıma gelir (((
(1,119 puan) tarafından
Ahahah öyle okur gercekden  bende tam işlerim bitince sevdiğim diziler prgrmlar Bitter isim varkende bı elim işte bı elim tvde bu arlar Zuhal topla sarmşmım bide aksya duragi mastr CHF bugün izlediğim için zuhali iş arasında şimdide boşum izlediğim için sarmadı :):)mastr CHF çıkınca da uyku basıyor yarı yamalak genlde iş arasında hevesli oluyor birşeyelr izlmek
(299 puan) tarafından
Malesef öğle oluyor ama diykrjm ki iyiki o mesgalelerim var Rabbim yokluklariyla sinamasin
(1,119 puan) tarafından
Amin amin iyki varlar.. ☺️
0 oy
(2,693 puan) tarafından
İst Fatih :) 
(1,119 puan) tarafından
Orda yaşantı nasıl?bazen diyom acba aile yaşıyormu orda yada hep tursit yabancimi  die düşünüyorum gezmek için bı ara gelmiştik Allahım Allahım untamiyom o günü çok karbalik her cinsten insan özelikle Arap tarzı nasıl bir aile olanlar nasıl yaşar demistim burda bıi kac dar sokakra girmiştik:):)
(2,693 puan) tarafından
Fatih çokkk büyük bir yer ve çok gezilecek tarihi yerleri olan bir yer her cins insan var :)
(1,119 puan) tarafından
Ayen ayne gerckden ki biz o sıra geze bildiğimiz kadar bilmediğimiz çok yeri var eşim de söyledi doğma büyüme mi oralisin cnm
(2,693 puan) tarafından
Hayır canım ben İstanbul kartal doğumluyum ve amasyalıyım fatihe gelin geldim :))
0 oy
(2,338 puan) tarafından
11 yıl önce Fatih'ten gurbete evlendim 

Ruhum hâlâ orda,sayılır mı ? :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 545 göst.
2 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elifmensev16 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,213 göst.
20 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 486 göst.
16 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,552 puan) tarafından soruldu

411,381 soru

12,383,271 cevap

43,359 kullanıcı

Kategoriler

...