0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından

Kizlar hemen hemen 1 ay oldu okul başlayalı. Bir insan 4 silgi 3 kalemtıraş 2 paket 12 li boya kalemi kayıp eder mi sizce? Kız valla artık yoruldum.

Ha bir de 1 tane çelik matara 2 tane de plastik suluk kırar mi bı çocuk :) defterler yam.uk yumuk giriyor çantaya. 

Sizinkiler de böyle mi? Yoksa erkek çocuklarına Has olan özel bişe mi :)

5 Cevaplar

0 oy
(2,964 puan) tarafından

Erkeklere has olan bişey değil benim kızımda sürekli kalem kaybeder kitapları yırtık pırtık sürekli uyarmama rağmen yapıyor bunu geçende suluğunu başka sınıfta ki. Birine kaptırmış çocuk almış gitmiş ertesi gün okulda kayıp eşya yerinde buldum suluğu maalesef küçük oldukları için eşyalarına sahip çıkamıyorlar en çok akılları oyunda oldukları için onu oraya koyuyorlar bunu buraya atıyorlar derken kayboluyor ;)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Anlattiklarin kadar değil. Ama sürekli yenileri kullanmak istiyor
0 oy
(13,275 puan) tarafından

Erkek çocuklari daha çok olmakla birlikte kizlarda daha kucukler yani :)) bide karakter meselesi. Kimi çocuk malina daha sahip ozellikle kizlar :) mesela oglum 4 yasinda hicbiseyine sahip cikmaz ama kiz 20 aylik öyle fenaki adla unutmaz. Bi yere bisey gotursun onu almadan gelmez :woot:

0 oy
(698 puan) tarafından
3. Sınıfa kadar kaybetti 4 e yeni başladık şimdilik bi kayıp yok umarım olmaz artık almaktan yoruldum
0 oy
(1,349 puan) tarafından
Her hafta yeni bir tane alırdık şuan 2. Sınıfta henüz birşeyin kaybetmiş değil 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 739 göst.
11 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde HİLAL EMEKTAR (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
+1 oy
2 cevap 78 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (911 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,693 soru

23,683,152 cevap

310,402 kullanıcı

...