0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (153 puan) tarafından
Ertesi gün hapı emzirirken kullanılıyor mu Dr danismisliginiz var mii

5 Cevaplar

0 oy
(1,006 puan) tarafından
Bilmiyorum canım post üste çıksın
-Reklam-
0 oy
(686 puan) tarafından
Dayıma sormuştum sorun yoktur dedi ama bende nolur nolmaz diye biberona önceden sagdigimi vermiştim sonra toplanan sütü göğsümden çıkartıp çöpe atmıştım temiz gelsin diye. 
(3,149 puan) tarafından
Dayın eczacı sanırım. Utanırdım sanırım ben akrabaya sormaya :D iyi düşünmüşsun canım ne olur ne olmaz
(686 puan) tarafından
Doktor valla. Napim mecbur sordum bişey olmaz dedi oda
0 oy
(377 puan) tarafından
Her marka değil biri kullanılıyor doktoruma sormuştum bende öyle almıştım.
0 oy
(841 puan) tarafından
Canım bende etrafta kullanan var diye kullanmıştım doktora sorduğumda kesinlikle kullanlari da uyar kullanmasınlar sütten bebeğe geçiyor gelişimini engelliyor demişti bende bebeğim yürümüyor eli ayağı çok haraketsizdi korkuyordum bişey mi var diye ilaçlardan kaynakliymis megersme
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Doktora danışmadim ama ertesi gün hapı yılda en fazla 3 kez hatta bazı doktorlara göre göre yılda en fazla 2 kez kullanılmalı çünkü tehlikeli bir ilaç. Doktor sorun yok kullan dese bile ben emzirirken kullanmazdim, sütü dagip döksen bile hangi ilaç birkaç saatte vücuttan atılıyor ki bir parolu bile 6 saatte bir icebiliyoruz demek ki etkinliği 6 saat sürüyor yani siz bilirsiniz. Osman gonulalin emzirirken kullanılabilecek ilaçlar hakkında bir videosu var belki orada bahsediyordur bir bakın isterseniz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kabakk (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 46 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bbbb. (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
20 Ekim 2023 Aile kategorisinde Nazli.51 (988 puan) tarafından soruldu