0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (72 puan) tarafından
Gerek doğum kılolarım gerek eve yetişememem sadece çocuklarıma daha çok bakmak ilgilenmek istiyorım ama bazı insanlar çok konuşuyor hasta ve özel çocuğum var bi tane de okula giden hepsine ben yetişmek zorunda bırakılıyorum baba figürü evde yok koca da öyle dul gibi hissediyorum cogu zaman kendısı yollarda soför eve gelince bizlen ilgilenmiyor çocukları sevip odaya geçiyor yaşa dışarı bizsiz çıkıyor Çıldırmamak için çok çabalıyorum benm gibi olan var mı

2 Cevaplar

0 oy
(1,065 puan) tarafından

En İyi Cevap
Babalık kocalık bunu ayrı ayrı söylemen şunu hissettirdi "Benle ilgilenmesini geçtim zaten ama çocuklarına babalık yapsa bari"

Sadece para kazanmakla baba olmaya yetmez, istisnalar hariç şuda bir gerçek ki hiçbir baba da bir anne gibi olamaz ama anne kadar babanın da çocuğu onlar tek dünyaya gelmedi kaldı ki günlerde görmuyormuş nasıl vakıt gecırmez ailesiyle 

Benım gibi olan var mı demişsin inan varsa çok azdır kımseyle kıyasta yapma üzülme boşuna 

Sana boşan dıyemem, özel e hasta bır çocuk ile boşandın dıyelım bırıne bırakıp ben çalışayım da diyemezsin, saglıgı yerınde olan çocukların emanet edemıyoruz bu devırde kımseye Allah muhafaza kötülerden ama imkanım var aılem sahıp cıkar bakar dersen de bır dakıka çekme bu yok sayılmışlıgı 
(72 puan) tarafından
En azından biri beni anladı yani ona nasıl davranıcam hiç bilmiyorum sınırlenmediği zaman çok iyi ama ufacık bi şeyde çok kötü hasta çocugumuzdan sonra böyle oldu neymiş psikolojisi bozulmuş Bnmde bozuk çok bunaldım her şeyden en çokta evden pandemi hayatı yaşıyoruz yavrumu korumak için
(1,065 puan) tarafından
Tamam sende psikolojim bozuk de bakma çocuklara o zaman ne güzel memleket bahane bu  sadece kocaman adam sorumluluk almayı bilmeli bu bencillik onun psikolojisi bozuk diye senin nefes almaya hakkın kalmasın öyle bıt dünya yok al karşına acık acık net bır şekilde yoruldum de yeter de anlat içinde ne varsa
(72 puan) tarafından
Defalarca konuştum olmuyor sadece artık aşağılamalardsn kavga dan bunaldım daha nasıl davranlır ki
(1,065 puan) tarafından
Bılemedım canım laftan anlamayan, gözünün önündekini görmeyen insana nasıl anlatılır kör
Aşağılama nıye ne derdı var senle sende aynını ona yapsan empatı yapar belkı
(72 puan) tarafından
Hep onun dediği olsun istiyor ne derdi olcak karısı zayıf olacak oynayan göbek atan olcak çocuklarına evin temizliğine kendi özel ihtiyaçlarına hep yetecek biri lazım ona uff çok dolmuşum yazmak iyi geldi şu an sesimi kestim bakalım düzelme yapmasa kendısıne bende ona soğuk davranmaya devam edecegım
(1,065 puan) tarafından
İyi de o ne yapıyor senin ıcın zayıf olacak derken doğumlar sonrası kılo alınır a**verilir de kendın de ıstıyosan eğer verırsın ıkı çocukla kı bırı özel bence elını ayagını öpmeli ben yokken ıyı yetısıyorsun dıye
(72 puan) tarafından
Anneyim ya tırnak içinde bazı erkekler her şeyi yapabileceğimizi sanıyorlar çocuklarımız olmasa bırakıp gitmiştim zaten şu soğuk savaş veriyom evde o hala bi şey yokmuş gibi yanaşma derdinde iş bitince yine anlayışsız ilgisiz eşine destek olmayan biri olacak bi de çok yakışıklıbunun verdiği özgüven kibirden var onda bizim her yerimiz bozulmuş kendime baştan aşağıya bakım yapmam lazım ama enerjim kalmadı
-Reklam-
0 oy
(3,938 puan) tarafından
Bugün eşim dedi ki gerçekten cennet annelerin ayaklarının altında. Ben dedi 5 dakika bebek ağladı mı sinirleniyorum moralim bozuluyor ama sen çok sabirlisin ve her şeyine yetisiyorsun. Gerçekten anne olmak zor. Hayatında ki her şeyden feragat ediyorsun
(72 puan) tarafından
Eşş seçiminde doğru karar vermişsin ne güzel

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 310 göst.
11 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (694 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 268 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,841 puan) tarafından soruldu