0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (75 puan) tarafından
Gerek doğum kılolarım gerek eve yetişememem sadece çocuklarıma daha çok bakmak ilgilenmek istiyorım ama bazı insanlar çok konuşuyor hasta ve özel çocuğum var bi tane de okula giden hepsine ben yetişmek zorunda bırakılıyorum baba figürü evde yok koca da öyle dul gibi hissediyorum cogu zaman kendısı yollarda soför eve gelince bizlen ilgilenmiyor çocukları sevip odaya geçiyor yaşa dışarı bizsiz çıkıyor Çıldırmamak için çok çabalıyorum benm gibi olan var mı

2 Cevaplar

0 oy
(769 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Babalık kocalık bunu ayrı ayrı söylemen şunu hissettirdi "Benle ilgilenmesini geçtim zaten ama çocuklarına babalık yapsa bari"

Sadece para kazanmakla baba olmaya yetmez, istisnalar hariç şuda bir gerçek ki hiçbir baba da bir anne gibi olamaz ama anne kadar babanın da çocuğu onlar tek dünyaya gelmedi kaldı ki günlerde görmuyormuş nasıl vakıt gecırmez ailesiyle 

Benım gibi olan var mı demişsin inan varsa çok azdır kımseyle kıyasta yapma üzülme boşuna 

Sana boşan dıyemem, özel e hasta bır çocuk ile boşandın dıyelım bırıne bırakıp ben çalışayım da diyemezsin, saglıgı yerınde olan çocukların emanet edemıyoruz bu devırde kımseye Allah muhafaza kötülerden ama imkanım var aılem sahıp cıkar bakar dersen de bır dakıka çekme bu yok sayılmışlıgı 
(75 puan) tarafından
Defalarca konuştum olmuyor sadece artık aşağılamalardsn kavga dan bunaldım daha nasıl davranlır ki
(769 puan) tarafından
Bılemedım canım laftan anlamayan, gözünün önündekini görmeyen insana nasıl anlatılır kör
Aşağılama nıye ne derdı var senle sende aynını ona yapsan empatı yapar belkı
(75 puan) tarafından
Hep onun dediği olsun istiyor ne derdi olcak karısı zayıf olacak oynayan göbek atan olcak çocuklarına evin temizliğine kendi özel ihtiyaçlarına hep yetecek biri lazım ona uff çok dolmuşum yazmak iyi geldi şu an sesimi kestim bakalım düzelme yapmasa kendısıne bende ona soğuk davranmaya devam edecegım
(769 puan) tarafından
İyi de o ne yapıyor senin ıcın zayıf olacak derken doğumlar sonrası kılo alınır a**verilir de kendın de ıstıyosan eğer verırsın ıkı çocukla kı bırı özel bence elını ayagını öpmeli ben yokken ıyı yetısıyorsun dıye
(75 puan) tarafından
Anneyim ya tırnak içinde bazı erkekler her şeyi yapabileceğimizi sanıyorlar çocuklarımız olmasa bırakıp gitmiştim zaten şu soğuk savaş veriyom evde o hala bi şey yokmuş gibi yanaşma derdinde iş bitince yine anlayışsız ilgisiz eşine destek olmayan biri olacak bi de çok yakışıklıbunun verdiği özgüven kibirden var onda bizim her yerimiz bozulmuş kendime baştan aşağıya bakım yapmam lazım ama enerjim kalmadı
-Reklam-
0 oy
(2,811 puan) tarafından
Bugün eşim dedi ki gerçekten cennet annelerin ayaklarının altında. Ben dedi 5 dakika bebek ağladı mı sinirleniyorum moralim bozuluyor ama sen çok sabirlisin ve her şeyine yetisiyorsun. Gerçekten anne olmak zor. Hayatında ki her şeyden feragat ediyorsun
(75 puan) tarafından
Eşş seçiminde doğru karar vermişsin ne güzel

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Melis87 (157 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 185 göst.
0 oy
4 cevap 166 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Medusa (360 puan) tarafından soruldu
0 oy