0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (58 puan) tarafından
Kızlar daha 2 aylık hamileyim neredeyse ilk haftalarda başladı bulantı çok erken yani. Şimdi arttı birazdaha sabah 8 gibi kahvaltı yaparız saat 11 geri midem bulanıyor açlıktan sanırım. Birşey yiyince geçiyor biraz bazen 12 gibi yersem artmasını bbeklersem yediğim bir işe yaramıyor istiğfar ediyorum. Her 3 4 saatte bı birşey yemem gerekiyor. Gece bile 3 TE kalkıp sahur yaptım . Yemekten sonra 1 bardak su içersem midem bulanıyor 1 2 yudm alırsam olmuyor. Öğlen yediğimi akşama yiyemiyorum. Dolap kokusuna dayanamıyorum. Bazen mutfağın yemek kokmasina bile. Bana biraz aşırı geldi bulantı sebebi olan varmı kizlsr 

10 Cevaplar

0 oy
(2,110 puan) tarafından
Normal canım, aynı beni anlatmışsın, doktoruna söyle sana bulantı ilacı yazsın, bana prilam yazmıştı 
(58 puan) tarafından
Nasıl peki baya rahatlattimi
(2,110 puan) tarafından
Evet çok iyi geldi, onu kullandıktan sonra normal yemek yemeye başladım yoksa su bile midemi bulandırıyordu
(58 puan) tarafından
Benimde aynı şuan yemek yesem mi yemesemmi arasında kaldım iyice valla teşekkür ederim
(2,110 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım, bide ilaç biraz uyku yapıyor gece yatmadan önce içersen daha iyi olur
(58 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım . Rabbim tüm annelerin şifasını versin insallah.
-Reklam-
0 oy
(521 puan) tarafından
Gayet normal canim benimde ilk zamanlar yoktu ikinci ayda ramazan arefesi acilde serum yedim iki bayram burnumdan geldidiyebilirim
(58 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim. Benim ilk hamilelegimde 12 14 haftalar çok fenaydı sonra rahattım bu böyle olunca korktum. Su bile bulantı yaparmi die artık sorgulamaya başlamıştım.
0 oy
(849 puan) tarafından
18. Haftaya girdim hâlâ kusuyorum kaç kere hastanede serum yedim bilmiyorum günde 10 kereye yakın kusuyordum sonradan azaldı ama hâlâ var doktorunuz ilaç yazabilir söylerseniz o rahatlatıyor ama çok güzelde uyku yapıyor:)) ben bir kızım daha var o yüzden çok alamıyorum ilacımı mecbur kusuyorum ama alınca gerçekten rahatlatıyor onu fark ediyorum:) 
(58 puan) tarafından
Sizinki daha kötüymüş Allah kolaylık versin. Benim de 3 yaş kızım var gün içinde çok yorgun hissediyorum. Uyku yapıyorsa bende çok icemem büyük ihtimalle . Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
(849 puan) tarafından
Eğer gece uyanmıyorsa uykusu düzenliyse gece yatmadan 2 yada 4 tane alıp yatabilirsiniz bütün gün faydasını hissettiriyor
(58 puan) tarafından
Gece kızım çok terliyor üstünü vs çok açıyor. Bu ara birde rahatsız bazen yarım saate bı bazen 1 saate bı alarm kurup kalkiyorum sırtına bez koyuyorum üzerini ort vs. Ateş komtrol . Uyku haram :))
(849 puan) tarafından
Ah bu analık:))
0 oy
(6,839 puan) tarafından

Normal normal . Bende olmadi ama tanıdıklarım da oldu . 4. Aydan sonra duzeldiler

0 oy
(86 puan) tarafından
1ay aç gezdim saka deyil suan 9+6 günlüğüm hayatımı bebekten aldım bulantı kusma giderici bileklik oldu ne bulursam yiyorum bir bileklik işe yaratmış inanmıyorsun üskat işi diyordum taktım ya akupunktur etkisi gösteriyormuş bileklik baskı yaparak yaktıktan 10dkk sonra hiç birsey yiyemeyen ben günlerce burger kostum iki tane büyük menü aldım ve gerçekten az az olsada yedim ve sonra peynir yiyemiyen ben. 2saat sonra bir kılıp peynir alıp yarısını yedim uzun süre aç olduğum için tuzlu seyler cekti cnm tavsiye ederim e bebekte 69 TL iki bileklik
(86 puan) tarafından
Bana Dr iki ilaç yazdı o bile işe yaramadı raf bekliyor
0 oy
(1,074 puan) tarafından
Bende 8+5im.İnan banyo ederken o şampuanın kokusu elimi yıkarken ki sıvı sabunun kokusu yani o kadar saçma şeylere midem bulandı kustum ki.Kaç hafta açtım çubuk kraker ve yoğurda tuz koyup yiyodum sadece. prilam aldı annem bi haftadır içiyorum bulantım o kadar şiddetli ki yine arada oluyo ama baya rahatlatı yine de beni.
0 oy
(28,881 puan) tarafından

Gayet normal bir durum Dr söyle ilaç versib

0 oy
(515 puan) tarafından
Sağlık ocağına git sana bulantı hapı yazsın rahat et kadın doğum da yazar prilam kullanıyorum gece 2 tane atıyorum uyumadan önce gün boyunca hiç bulantım olmuyor öncesinde 4 kg vermişim kusmaktan
0 oy
(841 puan) tarafından
İlk gebeligimde sadece meyve suyu tarzı şeyler tükettim maske takıp mutfağa giriyordum basım kalkmiyordu yataktn oturup bişey yesem geri dönüşü oluyordu illaki 3 hafta boyunca hicbirsey yiyemedim gebeligimde 5 aya kdr 7 kilo verdim 63 te hamile kalmıştım 54 55 leri gördüm kan kusuyordum bişey yiyemiyorum diye esime de söylemedim bu durumu endişelenmesin diye hamilelikte yemeyen iicn normalmiş eşim bir gün frketti doktora götürdü gittik serum verdiler boğazların tahriş olmuş ondan kan geliyor bebeğin iyi dediler serumdan sonra kendimi yavaş yavaş toplamaua başladım 
0 oy
(974 puan) tarafından
Yengem hamileliğin de bulantı, kusma ve baş dönmesinden yataktan çıkamadı. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 26 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 90 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozlem52 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 137 göst.
27 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duru2121 (429 puan) tarafından soruldu

406,543 soru

12,194,245 cevap

36,727 kullanıcı

...