0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (1,348 puan) tarafından
bir dugune gitmeye mecbur ama 2 saat uzaklıkta annesini ve kardeşini götürecek  sizin sevmediginiz insanlar çok eşinizi yanlız gönderir misiniz sizde mı gidersiniz bı yanım sende git diyor bı yanım bırak gitsin diyor 

10 Cevaplar

+2 oy
(73 puan) tarafından
Bi güzel giyim süslen eşinin koluna gir derim çekemeyenleee nispet
(1,348 puan) tarafından
ay öyle yapayım
-Reklam-
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Valla.herkesin inadına giderdim 
(1,348 puan) tarafından
ay gideyim bari
(6,897 puan) tarafından
Kurta kuzu emanet edemem :D
0 oy
(542 puan) tarafından
Herkese inat giderim bende 
(1,348 puan) tarafından
ay gideyim bari
0 oy
(3,332 puan) tarafından
Tabii ki süslenir giderim. Kocamla boy gösteririm 
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Yüksek ihtimalle onlarda senı sevmıyordur o yüzden dosta düşmana kadar bır boy gösterisi harika olur ashshshsshh
(1,348 puan) tarafından
aynen kuzenleri ve halaları dhdhdh
0 oy
(7,471 puan) tarafından

Eğer sıkılacaksam gitmem. 

(1,348 puan) tarafından
eşim var ya sıkılmam
(7,471 puan) tarafından
Git tabiki o zaman.
0 oy
(2,270 puan) tarafından
İnsanlar da ne meraklıymış başkasına nispete, boy göstermeye hayret ettim. Bunlarla uğraşmayın eşinizi temsil etmeniz gerekiyorsa gidin elbette elalem sizi ilgilendirmesin. 
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Ben eşimin teyzesini hiç sevmiyorum eşim de biliyor. Yeni evliyiz ramazan kaynanamgili iftara çağırmış eşim de tutturdu biz de gidelim kayinvaliden de tabi. Neyse dedim tamam gidelim. Gittik kadın denz mi ben sizi çağırmadım ona göre az yemek yaptım diye şok oldum. Ben de bir garibim çıkıp gitsene ordan ne duruyon daha. Yeni evlilik bilemedim galiba. 6 yıl geçti üstünden selam bile vermem.
(17,926 puan) tarafından
Ya yanlış anlama teyze çok kaba davranmış kesinlikle ama ev sahibinin davet etmesi gerekmez mi kayinvaliden sizi fazladan götürmüş zaten bu da çok yanlış
(2,056 puan) tarafından
Yok canım yanlış anlamam. Zaten sevmem de davet edilmeden gitmeyi ama onların aralarında öyle şeyler olmadığı için normal geliyor davetsiz gitmek. Mesela teyzenin çocuklarını da kayinvalidem davet etmesen gelse hiç öyle bir şey söylemez hemen ekstradan hazırlar bir şeyler.
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Mis gibi eşimle kombin yapar çiçek gibi giderim kimseyle de muhatap olmam ama eşimi yalnız gondermem
0 oy
(17,926 puan) tarafından
Hiç hiç alakasız bir ortam değilse giderim kendi düğünümüze gelen herkesi bile sevmiyoruz sonuçta gittik diye herkesle içli dışlı olmak zorunda değiliz ki kocamın yanında yerimi alırım benim eşim zaten sevmez bensiz ortama girmeyi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
6 cevap 148 göst.
30 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 86 göst.

408,446 soru