+1 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Kızlar iki çocuğumu normal doğumla 38+4  dogurmustum kendi sancmla 3. Gebeliğim karnimda sertleşme olup sancı oluyo ama acilmam yok 39+2 oldum nişanım da geldi onun ardından akintilarimda arttı ama karın sertlesmesi dışında sancım yok sizce ne zmn sıklasir ne yapmalıyım 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım açılmanin olmasi şaet degilki ..ben sancim basladi hastaneye gittim acilmam hic yoktum.3 saatde dogum oldu..benim karnim sertlesmeye baslayip 2 gune dogum oldu

Ayrıca bu eger dedikodu postu olsaydi millet dalardi ..neden böyle sorulara hic bakilmiyorki.her kes dogum yapan kadin burda bir bildiklerinizden soyleseniz canlar okuyup cikmadan .
(98 puan) tarafından
Ya bni iki kere oldu doğumhaneye yonlendrdi doktor sancı çıktı nstde sen dedi doğum sancısı cekiyosun çıktım doğumhaneye açılmaya falan baktılar bı iki saat nstye bağlı kaldm snra eve gnderdiler sancin siklasirsa suyun falan kanama olursa gel dediler
(98 puan) tarafından
Teşekkür ederim anlayışınız için
tarafından
Rica ederim canim kolay dogumun olsun
(98 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(275 puan) tarafından
Cnm benim ilk dogumumda nisan gelmisti bilmedigim ickn hemen gitmistim iyikide gittim 3 saat icinde dogurdum hastanede sancım geldi sen gittin mi doktora nisandan sonral
(98 puan) tarafından
Evet gittim hatta kanlı gelmişti açılma olmadığı için eve gnderdi iki defa doğumhaneye gittim muane oldumkarnim aşırı sertlesiyodu aynı doğum sancısı gibi
(275 puan) tarafından
Allah bir avazda kurtarsin cnm bizde o gunleri goruruz insallh bende 33+1oldum zaman durmus sanki
(98 puan) tarafından
Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza rabbim kolaylık versin sizede  canm
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Benim ilk gebeliğin de karın sertleşmesi nasıl oluyor? Zaten şu an sert benimki daha da mı sertleşiyor
(98 puan) tarafından
Bebek Karnın önünde toplanır gibi oluyo taş gibi duruyo bı dakka falan snra yumusuyo
(1,057 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(17,749 puan) tarafından
Nisandan 3 gün sonra benim savcım başlamıştı canm herkesde farklı olur ılık duş al spiat hareketi yap başlar inşallah 
(98 puan) tarafından
İnşallah sağolun canm
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Benım 36 dan sonra yürürken felan sertleşmeye basladı canım ama sancı vs yasamadım. Eziyet gibiydi son haftalar 38+2 de sezeryan ile doğum yaptım geçti. Sancın ne zaman gelir bilemiyorum 
(98 puan) tarafından
Çok zor gerçekten ne gece gece ne gündüz gündüz agirlastim iyice doğurup rahatlamak istyrm Allah yardımcisi olsun tüm annelerin
0 oy
(110 puan) tarafından
Benimde karnım çok sertleşiyor . Doktor bana doğumun heran olabilir dedi . Beklemedeyim 

Bide bu sertleşmelerin anlamı doğumun 1 hafta içinde olucağın belirtisi diyorlar 
(98 puan) tarafından
İnşallah ya Allah'ım bı sancida kurtarsın canm
0 oy
(431 puan) tarafından
Ben de 39+5 im bugün nişanım geldi başka belirtim yok, ilki de böyle olmuştu 3 gün sonra doğum olmuştu. Bunda da öyle olacağını tahmin ediyorum
(98 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla alın bebeginizi kucağınıza Allah'ım bı sancida kurtarsın
(431 puan) tarafından
Amin inşallah siz de aynı şekilde kolaylıkla ve sağlıkla alın kucağınıza

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 219 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde betulnd1 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy