0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Eşim bir haftalık yok gitti kaynanamdayım bende daha önce eşim buradayken kızartma yemeyen midesi rahatsız olan midesinde her türlü sorun olan kadın oğlu gidince bir tabak kızartma yedi. Bende AA anne kızartma güzel değil mi dedim he yiyesim geldi biberleri yeşil yeşil görünce dedi. Normalde maviydi sanki 

Yanında da ekmek yedi beyaz. Kepekli yicem midem çok kötü diyen kadın canı çekmiş bugün.

Çocuğumu bellerinde taşıyan kadın bugün kucağına bile almadı. Ay bu sinsilik nasıl bir şey ya. Oğlunun yanında melek gibi. Şimdi ben ne dersem de inanmaz zaten. Çünkü gerçekten oğlu burda olunca melek misali.

Neyse eşim sabah gidecegi yere varmış buna foto atmış wp ye gördüm bana atmadı bende üzüldüm hatta. Beni de görüntülü aramış da görmemişim int kapalı gözüküyordu. Neyse oğlu beni arayınca sürat astı siz konuşun çocuğu gosteriyordum ben. Dışarı çıktı kız anne otur ne konuşacak dedim çekti kapıyı çıktı. Eşim annem nerde dedi bende valla burdaydi şimdi siz konuşun dedi çıktı dedim. Neyse ben bunu deyince anası için Allem kullem etti bana bagiracak bir şey buldu kapattı baktım beni kapatıp annesini aradı. Bu ruh hastaları ile napacam ben bilmiyorum. O annesi için annesi onun için ölecek bıktım usandım. Annesi benle yarış içinde. Dünde eşimin valizini hazirlayinca biraz gözyaşı akıttım bu ***** koca da ana işte benim karı ağlıyor annesi de ee normal bende baban bı yere gidince ağlıyordum dedi. Yani kadın benle yarış içinde hangimiz daha çok seversek.

3 Cevaplar

+1 oy
(15,135 puan) tarafından
Kocan arayıp annesini sorunca keşke şey deseydin, sabah kızartmayı fazla kaçirmiş biraz yürüyüş yapıyor dişarda. O uyanıksa sende ondan uyanik olacaksın yoksa başa çıkamazsın.
(9 puan) tarafından
Uyanık olabilsem keske
-Reklam-
0 oy
(1,071 puan) tarafından
git evine sende
(9 puan) tarafından
Evimiz burda değil şu an mecburlik yuzunden
0 oy
(797 puan) tarafından
Bu Lara laf sokusdurmadan yola gelmezler anam sen babamın tarif eddigi kız evlat modelisin benimde biturlu yapamadigum modelsin vallaagzini yirtarm tutamıyorum kendimi

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 535 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 67 göst.

401,185 soru

12,007,197 cevap

36,193 kullanıcı