0 oy
338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

Ben kararımı verdim kizlar katılan varsa kocaları ayartin :woot:

6 Cevaplar

0 oy
(2,218 puan) tarafından
Arabamız olsun var bizimde öyle bi hayalimiz orman deniz kenarında çadırda ohh misss gibii ben çok severim :)) 
(2,218 puan) tarafından
Sakaryadayim ben yok anam benim kız çok sever deniz su orman yani şimdi kalkıp 1 hafta gitsek gikimiz çıkmaz  hatta denize gittim çıkartamadım o kadar ağladı deniz için 2 3 saat denizin içinde olmasına rağmen sjsjjs
tarafından
Masallah kuzuya suyu seviyo çocuklar ❣️
Benim büyük kizimda oylede minnak kizim daha cok küçük anlamiyoki dursun kiz daha 4 aylik
(2,218 puan) tarafından
Ay daha küçücük seneye gidersiniz bol bol :)) ❤️
tarafından
İnşallah kuzum inşallah mavisim çok huysuz ama cokta datli be❣️
(2,218 puan) tarafından
Rabbım korusun evlatlarimizi❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bizim buraya gel ayılar sana eşlik eder bacım :D

tarafından
Ahahaha yok yok sizin oraya cok karda yagiyo valla gelmem jsjsjsjs

Kardesim askerlik yapti ordan biliyorum ❣️
tarafından
Kizzzz gel çadır da bizden bedava hizmette olur ☺☺
tarafından
Kahve etcenmi kahve evin yanina gelemmi jsjsjss
tarafından
Zaten kendime komşu arıyorum diye buraya gel diyorum kizzz ayıp ediyorsun kahve 7/24 olmazsa olmazimiz☺☺☺
tarafından
Ahahaha canımsın geleyim o zaman ❣️
0 oy
(3,240 puan) tarafından

Biz yalnız olunca korkuyoruz iki çadır yaşayabiliriz:D bi çadırımız oldu köye gittik zarar verecek ****** yok diye. Gece 4te topladık döndük :D şansıma kayınvalidemde sevmediğim kişiler vardı yoksa korkarsak evlerine geçeriz diye planlamıştık

tarafından
Ahahaha ben sürekli yaşarım bisey olmaz ya kabile ayarlicam kendime jsjssj
0 oy
(13,604 puan) tarafından

Kalacaksın buyur gel bacı dağda çul cadirimiz var eskiden kalma. Fatura derdin de olmaz yakarsın bi gaz lambası alir gelirsin dereden damacana suyunu 

Sehirdekiler çadırda yaşamayı kolay sanıyor  :)

(13,604 puan) tarafından
Kız kolay değil çadırda yaşamak bi oda neyi nereye koycan bulaşığı çamaşırı suyu hepsi dert sen zengin işi çadır diyorsan eğer o kadar paran varsa zaten evde yardimcin olur o zaman da çadıra gerek kalmaz  :))
tarafından
Kiz tabikide yaşayamam hep zor tabiii yani komple yaşamaktan bahsetmiyorum ama ben sürekli temizlik yapmaktan sıkıldığım için öyle düşündüm yani gerisi güzel söylenmiş ahahaha
(13,604 puan) tarafından
Kız senle konuşunca ablamın kaynanası aklıma geldi :))
Kadın temizlik hastası büyük şehirde yaşıyor ama bizim koyu de seviyor ozeniyormus ablam anlatıyor iyi gelsin benim eve kalsın 2 günde kafayı siyirir dedim  :D
tarafından
Ben takıntılı degilimdir ya ama cidden çok sıkıcı bi kara tencere bi demlik tamam iste jsjsjs
(13,604 puan) tarafından
Börtü böcekle uyumak bedava  :D
0 oy
tarafından

Biz zaten yaşıyoruz çadırda yılın 10da 1 i kadar  zamanda. Tabi ben bu sene elendim bebekten dolayı ama paslanmasin diye eşim gitti defalarca. Seneye bizde başlarız artık hatta çadırı buyutursek bu sene kış bile başlarız :D  doğa, sessizlik, huzur harika tavsiye ediyoruz 

image

image

image
tarafından
Ahahaha bende bu yil elendim ama seneye inşallah bi kamp yapabiliriz yaa jsjsjs
0 oy
tarafından
Böyle giderse benim sonumda çadır olucak
tarafından
Biliyorum durumunu canım nasilsin hangi sehirde yasiyosun kiradamisin yazsana bana ozeldende olsa

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 588 göst.
0 oy
0 cevap 192 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 720 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,638 soru

12,280,091 cevap

37,862 kullanıcı