0 oy
463 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,617 puan) tarafından
Sobali evde oturuoz esim oglum ben salonda yatioz oglum bi koltukta babasiyla yatio hamileyim die ben ayri yatiom dun oglan illa senle yatacam dedi geldi sabaha kadar tepik atti ustum acik kalmis cok kotuyum bogazim oksuremiom boguluyom atesimde cikti şimdi bacaklarim agrio dogal evde ne yapabilirim ya :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zencefil kaynat pekmez ic bak ye 
(3,617 puan) tarafından
Zencefil yok canim ama pekmez bal var yedim fayda etmedi suan usume sardi beni
-Reklam-
0 oy
(29 puan) tarafından
Aç karna nane limon iç sabah uyanır uyanmaz çaya limon sık sıcak şeyler iç canım
(3,617 puan) tarafından
Ay limon  bitti evde hic yok koy yerindeyiz her yer kapali sabah gidip alirim
0 oy
(482 puan) tarafından
Seni korkutmak gibi olmasın ama şuan her yerde influenza virüsü salgını var. Ateş yapıyo belki senin de ateşin yükseldiğinden üşüyosundur. Panik yapma ama ihmal de etme dr gözüksen iyi olur
(3,617 puan) tarafından
Hafta ici gidecem canim dra pazartesi saglik ocagina giderim yinede bu salgin sanki haberde gordum elazigda die bende elazigdayim :(
(482 puan) tarafından
Heryerde var canım şu an istanbulda hastaneler hep bu salgın yüzünden hasta dolu. İnşallah değilsindir Allah şifa versin acill
(3,617 puan) tarafından
Ama bulaşıcı dio ben sogukta kaldim oyuzden oldu bnce
0 oy
tarafından
Bir doğum aciline git canım 
(3,617 puan) tarafından
Koy yerindeyim kiz eldr avucta yok sali maas yatacak carsamba kontrole gidecem bu yoklugun gozu kor olsun
tarafından
Kiyamam ya ALLAH yardımcınız olsun
(3,617 puan) tarafından
Amin canim valla uyuyamiom agridan atesten
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Canm ben hastalandığım zaman yatak döşek olurum çok ağır geçer hep neyazıkki hamileyken de üşüttüm hep yaptığım bişey vardı boğaz ağrımı ve kırgınlığımı alıp götürür hamileykende yaradı elma sirkesini gargara yap canm içebilirsende faydası var ama yok dersen sabag akşam gargara yap bak boğaz ağrısından eser kalmıcak
(3,617 puan) tarafından
Elma yok kiz uzum var olmaz mi
0 oy
(168 puan) tarafından
Parol hamilelikte ve emzirirken içiliyor diye biliyorum canım geçmiş olsun
(3,617 puan) tarafından
Evet ama ben hap icemiom direk istifar ediom :(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,450,373 soru

23,816,818 cevap

318,110 kullanıcı