+1 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım uyudu gece 3 de umarım uykusu yetmez ve sabaha kadar uyur  kocam gitti düğüne tek başıma kalmak iyi geliyor kahvemi içiyorum siz neler yapıyosunuzz.

imagebBu aralar makinamda köpüklü çıkartmıyor ya

12 Cevaplar

0 oy
(1,943 puan) tarafından

Yemeğim yetişmedi pişiyor hala. 

Ben de 1 bardak kola içiyorum kurabiye ile beraber sonrasında kuran okuyacağım bebişi yatırdım. 

Yemeği de çok geç yerim artık :(

tarafından
Allah kabul etsin canım ♥️
(1,943 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım yemek yedik mutfak kalmıştı onu topladım sobami yaktım bu gece rahmetli abimi rüyamda gördüm kalkıp abdest alıp bir yasin okuyacam inşallah 
tarafından
Ah mekanı cennet olsun Allah kabul etsin♥️
tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(8,328 puan) tarafından

image

bugün çektim onu atayım :P:D
tarafından
Ya sizi yeyimmmm♥️
0 oy
tarafından

Kaynanamdayiz inşallah oğlan oyuncakları toplarsa eve cikicaz onu banyo yaptırıp uyuutucam

Dünden beri cizgi flim açmıyorum ben yoruldum valla

image

tarafından
Kız ben bugün biraz açtım vicdanım da rahat değil hatırlattın:(( ama ona yemek hazırlamak için açıyorum paçamdan düşmüyor gün içinde toplasan 1 saat bakıyor televizyona korkuyorum da
tarafından
Benim oğlan ful tv açık oyun oynuyordu
Son zamanlarda aşırı hırçınlaşti dün bir anda çektim dedim daha televizyon yok
Dün bugün 2. Gün bitti birazdan uyucak
Bugünde çok zorla.adi aslında beni bekledigimden rahat gecti
tarafından
Biz daha etkinlik falan yapamıyoruz hava soğudu çıkartıyorduk bugün çıkmadık kapıyı gösterip hadi gel diyor :)) 13 aylık bir yuruse peşimden düşer herhalde
tarafından
Valla parka çıkardım 2.3 saat temizlik o bu şu derken birazdan uyutucam
Boyama ,oyuncaklar ,top oynama
Park
Market
0 oy
(3,795 puan) tarafından
Afiyet olsunn İnşallah uyur. Biz bugün teknofeste gittik çok yorulduk. Yemeği de yeni yedik maalesef artık yatış
tarafından
Afiyet olsunn
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Yeni disardan geldim kixla biraz alıştırıp yemek yapicam malum biz 11 gibi akşam yemeği yiyoruz sjsj afiyet olsun 
tarafından
Ben daha yemeden direk kahveye koştum bu ara iştahım pek yok size de afiyet olsun gecenin yarısında hahaha♥️
(2,389 puan) tarafından
Kahve icesim yok bu ara akşam belki herifime yaparım sksj sagolasjn cnm sjsjjsjs❤️
0 oy
(13,781 puan) tarafından

Yemeği hazırladım adami bekliyorum traktorleri hazırlıyor galiba çıkamadı eve bi türlü yemek yicez  :D

tarafından
Zorlu yollardan geçip umarım yersiniz hahaha afiyet olsun
(13,781 puan) tarafından
Yeriz canım da iste gec oluyor köylünün işi bitmiyor maalesef  :)
tarafından
Ah bilmez miyim. Köyde bizimde hiç iş bitmiyor ha bire iş iş is
(13,781 puan) tarafından
Kışın daha erken yiyoruz allahtan :D
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Yemek yaprken açtım dünden kalan yemegi yedim kizmi emzirdim rahtaldim kayın pedere yemek veridm ben çok aç değilim o arda mutfağı toplim çay koyim nazm kilim sonra yemek yerim sofrda kalınca mayisyom yorgun düşüyorum namazım geçiyor gece geç yatyom yarın eşim iiznli bı arkdaşimın oğlun sünnet düğünü var gidcez inslalh afyet olsun Sanda ☺️
tarafından
Ayy okurken ben yoruldum hahaha ya bende namaza başlamak istiyorum ama hiç kılmsdim biliyorum ama karıştırıyorum ya valla bu dünyayı düşünmekten amelimi düşünmüyorum  ya eşimde çok istiyorsan eğitici seccadeler oluyor ya onlardan alalım diyor bende utanıyorum bilmiyor dicekler diye. Gecen gün evime misafirlerim geldi kıbleyi sordu bilmiyorum da demeye çok utandım telefondan baktık:((
0 oy
tarafından

image

Namaz kıldım geldim tesbih çekiyorum 2 dk mola verdim 
tarafından
Allah kabul etsin♥️
0 oy
(554 puan) tarafından
Sabahtan berı bır kahve içemedim. İş yaptım öğle yemegı jimnastik kursu derken derken anca camasır attım mutfak berbat gırecegım gene geceye kaldı uyur kalırım o zaman da
tarafından
Al benden de o kadar tüm gün içmedim kız uyudu öyle direk içtim mutfak toplu da çamaşır atsam iyi olur üşeniyorum hayatı sorguluyorum su an jdjdjdj
(554 puan) tarafından
Benı sorma
0 oy
(18,116 puan) tarafından
Afiyet olsun canm ☺️ ben mutfağa giristim buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın arkası komple temizledim içim ferahladi ama hamileyim belim ağrıdı oturdum kaldım kalkabilirsem çay yapicam kendime 
tarafından
Ohh kokusu buraya geldi ellerine sağlık ♥️ ya yorma o kadar da kendini bebiş de yorulmasın. Sağ salim kucağına alırsın inşallah sana da afiyet olsun
(18,116 puan) tarafından
Aminn Teşekkür ederim canım ☺️❤️
0 oy
(4,648 puan) tarafından
Bebe sallıyorum :D hastalar nazlarından geçilmiyor 
(8,328 puan) tarafından
Kac kg dogdu
(4,648 puan) tarafından
3100 canım
(8,328 puan) tarafından
İyi idare eder :D
(4,648 puan) tarafından
Küvezde kalmadı işte doktor kilo filan iyi olunca kurtarmışsın bu haftalarda küveze girer demişlerdi.
(8,328 puan) tarafından
Bnmki enfeksiyondan dolayı 1 hafta kaldı sonra taburcu oldu . Kilosu falan üst sinirdaydi

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 265 göst.
+5 oy
22 cevap 1,066 göst.
+3 oy
13 cevap 693 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,277 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 405 göst.

410,902 soru

12,365,159 cevap