0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (624 puan) tarafından
Kızlar evde ibu cold ve calpol vardı verdim ama ilerlememesi için ne onerirsiniz

9 Cevaplar

0 oy
(16,805 puan) tarafından
Yeterli bence canm fazla bir ilaç verme burun akıntısı bu ayda oluyor benimkinde de sadece burun akıntısı vardı malum havalar değişiyor bi sıcak bi soğuk çocuklar üşütüyor gecer birkaç güne geçmiş olsun
(624 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(75 puan) tarafından
Burnunu yıkaman lazım serum fizyolojik suyla buhar makınsınden serum suyundan 2 CC kadar faydalanabilirsiniz doktorlar zararı yok dıyor serum suyu tuzlu su cünki
0 oy
(18,413 puan) tarafından
Ballı limonlu ıhlamur ve vitamin ve dinlenme 
0 oy
(13,072 puan) tarafından
Ayak altina ve bağrına biraz viks surebilirsin canım geçmiş olsun
0 oy
(621 puan) tarafından
Kesinlikle grip ilaçlarından bile iyi alerji ilacı iyi geliyor. Yine eczaneye veya doktorunuza sorabilirsin tabi ama Deloday şurup veya zaditen şurup ver. Ciğerlerine inmesini engeller ve burun akıntısını kesiyor 
0 oy
(139 puan) tarafından
Oglumda ole oldu bana gecti benakgun sakiz yapip koydum sirtina gogsune sabahlari kuru dut demledm icine zemcefil bal koydm içerdim ucuncu gun hafifledi ilerlemedi cok sukir
0 oy
(2,482 puan) tarafından
Aferin veriyorum ben + parol çok tıkanırsa hava birde
0 oy
(3,182 puan) tarafından
İlaçlar yeterli, ıhlamur yap ve tavuk suyu çorbasına içine sarımsak da ekle. 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
1 yaşından büyükse bal sarımsak limon kürü yap yedir, küçükse yoğurduna sarımsak kat yedir. İlik suyun varsa düzenli olarak yemeklerine kat. Ihlamur, nane limon çayı yapıp içirebilirsin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
5 cevap 86 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
0 oy
1 cevap 26 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,063 puan) tarafından soruldu

403,378 soru