0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (963 puan) tarafından

Bu vahseti unutmak kolay değil görüntüleri gördüğümden beri kendime gelemiyorum iki kızım var onları böyle iğrenc bir ülkede büyütmek korumak mümkün mü? Cok kötü oldum kızlar kızlarıma bakıp bakıp ağlıyorum bende bir anneyim içim acıyor :(

8 Cevaplar

+3 oy
(3,250 puan) tarafından

Annesini rehabilitasyon merkezinde tedavi edeceklermiş. O anne artık napsın ne yapsın da kendine gelsin düzelsin, ne fayda, neye fayda.. çocuklarımızı nasıl koruyabiliriz bilmiyorum her şey o kadar ulu ortada ki maddeye bile bakkaldan ulaşır gibi kolayca ulaşıyorlar. Allahım yardımcımız olsun:(

(963 puan) tarafından
Amin :( hayat cok kötü oldu insanlar güvenilir değil çocuklarımız birgün büyüyecek okul okuyacaklar her yere onlarla gidemeyiz :( peki nasıl koruyalım bu ülkeye idam şart başka türlü olmuyor hergün kadınlar ölüyor çocuklar katlediliyor taciz ediliyor bunaldım artık yeter yaa iştahım yok yemek yiyemiyorum o kadar kötü oldum
(3,250 puan) tarafından
Öyle tabi erkek çocuk da yetiştiriyoruz kız çocuk da.. Allahım hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. Ne kimsenin canını yaksınlar ne de canı yanan olsunlar. Düşününce insanın nefesi kesiliyor napsın o kadın şimdi ya:(
(963 puan) tarafından
O bir anne :’( evladının vücüdunu kafasını gördü bunu nasıl unutur ki :( ben bile unutamam bir defa bile konusmuslugum yok ama unutulacak gibi değil gördüm hala kendime gelemiyorum
-Reklam-
+1 oy
(2,723 puan) tarafından
Hepimiz cok etkilendik Allah esirgesin.  Bisey demeye gelmez :/ 
(963 puan) tarafından
Evet ben birebir parçalanmış halini gördüm onu gördükten sonra tamamen yıkıldım :((
(1,250 puan) tarafından
Nerden izledin canım görüntüyü

Offf ne acı sokakta yürümeye korkuyoruz inan cicuklarims parka dahi cikarmiyorum
(963 puan) tarafından
Ben kapıya bile çıkaramıyorum kızımı o kadar güvensizim dışarıya gerçekten yeter midemiz kaldırmıyor pskoloji kalmadı bunaldık :’(

Asayiş berkemal instagramda telegram kanalına istek attım orda hersey var sansürsüz halleriyle tabi birkaçı kalktı ama bedeni gördüm ben hala duruyor :////
0 oy
(16,560 puan) tarafından
Haberlere bakamıyorum artık çocuk tecavüzleri, cinayetleri aldı başını gidiyor 
(963 puan) tarafından
Ben de bakamıyorum ama sosyal medyada heryerden çıkıyor kaçışı yok buna şahit olucaz kabullenicez artık ülkenin basında ki insan kör değil görüyor Allah sorsun idam getirmedi ülkeye biz psikolojik olarak iyi değiliz hergün yaaa hergün bir vahşet bir katliyam yeter ya uyuyamıyorum
(16,560 puan) tarafından
Canm idam.gelse emin ol en çok suçsuz olanlar öldürülür hakkını savunanlari öldürürler hiç şaşmaz narin olayi ne oldu araştırma genelgesi ülkeyi yoneten kişinin partisi ve yandaş  partisi tarafından reddedildi.  Ufacık çocuk öldürüldü ama ortaya çıkmaması için uğraşıyorlar adalet bu ülke de sadece duvarda yazili
0 oy
(18,268 puan) tarafından
Bence cpxuklarimızi karete tekvando gibi sporlara gindermeliyiz. Ve iyi yetiştirmek zorundayız. Allah korusun çocuklarımız ne zulme uğraşın ne de zalim.olsun. o katılın anne babası nasıl yetistirdi acaba ben onu merak ediyorum. Bir de artık çocuklarımıza bizden daha cok etki eden sosyal medya dijital hayat var. Oralarda ne yapıyor nerelere giriyor. O çocuk satanist gibi biseymis galiba. Allah'ım korusun gerçekten. Ben de cok korkuyorum 
(963 puan) tarafından
Haklısın sürekli takip etmeliyiz çocuklarımızı özellikle ne izlediklerini kontrol altına almalıyız :( bizde iyi çocuklar yetiştirmek zorundayız diğer insanlarda aynı şekilde olmalı. Herkes doğurur ama herkes ebeveyn olamaz sahip çıkmalıyız evlatlarımıza :( dünyanın gidişatı hiç iyi değil inanç cok önemli çocuklarımıza aşılayalım elimizden geldiğince :(
(18,268 puan) tarafından
İnşallah. Bu zamanda anne baba olmak çocuk olmak cok zor
(963 puan) tarafından
Öyle gerçekten :( Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
(2,970 puan) tarafından
Dun yemin ediyorum onu dusundm bu ulkde gucsuz zayif olmak direkt hedef olmaya sebep ******** sosyopat suclularin oldugu toplmda
0 oy
(2,236 puan) tarafından

Ahh ahh Ayşenur da ikbal kadar konuşulmafı o garibim de oğlanın evine gitmiş orada öldürmüş onu da o cani annesini de telefonla oradan oraya sürüklemiş. Satanist biri zaten yapacaklarını çizmiş kagıda aynısını da uygulamış.

Biri sevdiği adam tarafından katledildi ötekisi onu seven takıntılısı tarafından 2 kurban 1 cani

ALLAH IM EVLATLARIMIZI KÖTÜLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN. DOĞRU YOLDAN UZAKLAŞTIRMASIN
(963 puan) tarafından
Amin rabbim yardımcımız olsun :( çocuklarımıza sahip çıkalım en önemli vazifemiz bu :( o iki kızımızda Allah rahmet eylesin cennetle müjdelensinler insallah
(14,122 puan) tarafından
Onun görüntüsünü gördüm çok kötü ya
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Böyle ne kadar vahşet oldu unutuldu bile ne yazikki cnm. Rabbim kimseyi doğru yoldan dinden imandan ayırmasın. Ahir zamndayiz artık içtiğimiz suya kadar herşey bozuldu. Ülkede adalet yok. Ne desek kelimeler kifayetsiz narinin olayını maclis bile reddetti Allaha emanet yaşıyoruz. Benim herzamn duam Allahım benim ailemin çocuğumun aklına mukayyet ol bizleri senin yolundan dinden imandan ayırma,sana layık kul olabilmeyi nasip et. Allah yardımcımız olsun tek güvencemiz o gerisi yalan 
0 oy
(768 puan) tarafından

Ayşenur hilali De unutmayalım lütfen :(

0 oy
(10,689 puan) tarafından
ben kızımı karateye göndereceğim. het höt kadın olsun, bir gören korkudan bir daha bakamasın kızıma

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 147 göst.
2 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde szngns (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 595 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde eda (meftun) (1,736 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,795 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde DP (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 715 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (1,986 puan) tarafından soruldu

402,051 soru

12,036,086 cevap

36,262 kullanıcı