+1 oy
766 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar o kadar bunaldım ki yazmak istedim, kayınvalidem bizde 15 gundur, sagolsun cocuga bakar ılgılenır uyutur eder kötü sözü de yoktur ama ben mı sorunluyum bana mı batıyor bılmıyorum bazı hareketlerı o kadar rahatsız edıyor ki, mesela hiç haberı olmadan bir yemek yapıyorum akşam hep beraber yerken ‘bunu benım dedıgım gibi mi yaptın, bak guzel olmuş’ diyo, sanki ona sormusum da tarıf almısım gibi, şok oluyorum her seferınde, eşim çok nadir de olsa boynu tutulur dun aksam tutulmus biraz ovmamı ıstedı kayınvalıdem de salonda tam oturdum cocuk agladı bakmaya ıcerı gıttım geldım oturmus ovmaya baslamıs ‘biiirrr parmaaaak masajııı yapayımm daaa rahatla’ diyo eşime, hadi herseyı gectım geldıgınden beri eşime habire ‘ayy gece baktımm heryerınıı acmıstın örttum diyo’ yani belkı 5-6 keredır soyluyor neredeyse her gece bebe kontrol eder gibi oglunun ustunu kontrol etmeye yatak odamıza biz uyurken gelıyor, benım aılem annem asla gırmez bız ıcerıydeyken, şok oluyorum, dun gece bebegımı besledım tam yatıyorum uyku uyanıklık arasındayım ama besıkten tarafayım ustumde ortu vs yok ses geldı kapı acıldı, bende işte uyuyo gibi yaptım bakalım napıcak oglunun ustu kapalı benım ustumde hicbirley yok, baktı baktı çektı kapıyı cıktı bılıyomusunuz:) sizinkilerde gece siz uyurken odanıza gırıyor mu

34 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bence yemek falan bunlar çoğu kayinvalidede vardir..ama odaya girilmek ..orasi sizin mahreminiz nasıl cüret..

Soyleyebilirsin annecim lutfen odamiza girme..rahat olamıyorum ben orası mahrem yerimiz 
-Reklam-
0 oy
(14,596 puan) tarafından

Eşimi uyandırmak için giriyor bazen ama sorun etmiyorum :)

Bu yaz boxerle yatmıştım gözümü bir açtım kvalidem hemen kendini çevirdi eşimi kaldırdı bende üstümü örttüm :) 
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Benimkide eşim izindeyken yapmıştı bi kac kere aktım oluru yok tersledim kapımı kilitlemeye basladım 
0 oy
(11,248 puan) tarafından
Bu saydiklarin yetirince sorun bence 
0 oy
tarafından
Kayınvalidem gündüz ben odada olduğum halde odama gelmez çok çok gerekli olup ben cagirmadikca kaldı ki gece girsin 
0 oy
(12 puan) tarafından
Asla kabul edilmicek birşey ben kaynanamada gitsem oda gelse kapıyı tiklarlar asla içeri girmezler bazen 2 ay kaldığı bile oluyor ama buzdolabimi bile birgün açtığını görmedim yaptığı çok ayıp tepkinizi ortaya koyun namehremimiz yatak odası yani pat diye girilirmi ya 
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Kapılarda kilit yok mu ya ben anlamıyorum neyını yanlıs anlayacak senın kapında ısı ne kapı kilitlemek ayıp degıl doğal olağan olması gereken bırsey
0 oy
(17,816 puan) tarafından
En fazla bir kez yapar ya kavga ederim ya kapıyı kitlerim üçüncü bir secenek yok gelip aramızda uyusun oldu olacak. Valla bazıları gerçekten ruh hastası biz eşimle ayrı yerlerdeyiz ben bebeğimizin cinsiyetini öğrendim eşimle görüntülü konuşuyorduk oğlumuz olacak dedim dakikasına kayinvalidem geldi yetişti ona bile gıcık oldum özel bir anımız belki özel bir şey diyeceğim kocamla görüntülü konuşuyorum belki üstüm müsait değil nasıl bir densizlik diye kalakaldım 
0 oy
tarafından
Ohaa ya manyk mi kadına bak sert konuş bence mahrem orası ya benm kaynana oturma odama zor girip oturuyor gelip.otrmasni hiç istemiyorm cnku kapıda otrmasi yetiyor herşeye bsey diyor bakslarmi görünce susuyor heleki eşimden korkar yani odamiza hayatta giremez kapı komşum bide kaynana yani bu aralar fazla konusmuyrm doğumuma sayılı günler kaldı kesinlikle kimse müdahale etmesn dedim surat beş karış ama eşim saolsun destekcim ezdrmiyor belkide ondan güç alıyorumdr
0 oy
tarafından
Benim kaynanamda sürekli giriyordu onun evinde olalım ister kendi evimizde olalım sürekli odamıza giriyordu Çat kapı güya çocuğa bakmaya geliyormuş sonra ben bir gün sabah kalktım oğluma dedim ki baban şuan müsait değil  odamıza bir daha girme tamam mı Çat kapı dedim kaynanam da abdest alıyordu havluları toplamadim anlasın diye bidaha girmedi 
0 oy
(1,281 puan) tarafından
O kadar lanet bı durum ki seni iyi anlıyorum. Kaynanam hamileliğimin son zamanları bana geldi o zamanda Ramazan'a yeni girmistik. Eşimi sahura kaldırmak için odamıza destursuz girer başımıza dikilirdi. Halbuki ben eşimi uyandiriyordum. Neyse bu böyle birkaç kere yaptı birgün sinirlendim ve o gecesi afedersin eşim uyurken sevi.şiyormus pozisyonu aldım. Beni öyle gördüğü halde utanıp geri kacacagina yine de başımıza gelip oğlunu sahura uyandırdı. Kıskançlığına yaptığını biliyordum ama ya sabır deyip sırf kendi moralim bozulmasın diye birşey demedim. Ha birde sabahları işe kaldirmak içinde odaya destursuz çok girdi halbuki eşim alarma uyaniyordu zaten.
0 oy
tarafından
Ben de kaynanamdayken odamıza girerdi . Ben de baktım olmuyo gecelik giyodum açık saçık uyuyordum. Gelsin öyle görsün oğlunun koynunda rahatsız oldu daha da girmedi
0 oy
(2,178 puan) tarafından
İlk başlar girip eşimin üstünü ortuyordu bizim kapı kilit olmuyor diye arkasına sert cisim koydum gene geldi en son evin tüm anahtarları kendi odama deneyip kapıyı kilitledim daha girmedi
0 oy
(17 puan) tarafından
Benim i hayatta girmez gündüz bile binde bir ben odamdayken kapıyı çalar ki ben ses etmesem yine girmez ama ona rağmen ben her gece kapımı kitler öyle yatarim bence sende kitle o gidene kadar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
16 saat önce Aile kategorisinde Heygidiheyy (136 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 226 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde Annesininmasali (601 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 70 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Su misali (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 69 göst.