0 oy
117 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (136 puan) tarafından
5 yıllık evliyim Artık gına geldi.kaynanayi aradim dedim bendende cocuklardan da uzak durun.esim ailesini kırmayayım üzmeyelim derdinde ailesine hiç seslenmek bana da demediğini bırakmaz.Bende idare etmekten yoruldum.terapiste gittik dedi ailesiyle görüşmeyi bırakma eşinin gözünde geçimsiz haksız suçlu olan sen olursun stratejik davran falan diye ama benim sabrım kalmadı.en son Görümceye ağzıma geleni saydım benden uzak Allaha yakın ol dedim.durduk yere ban savaştı.kaynana torun ayrımcılığı yaptı.celebinin kızı nasıl desem herseye ağlar  benimki sessiz  sakin bir çocuk kaynana gilde neye dokunsa agladi.kaynanada alma diye kızdı.bende müdahale ettim.dom dom herseyi söylüyorum artık.cunku sabrım kalmadı.esim sesleniyor ben söyledim diye bana kızıyor.ailenin yaptıklarının farkındasın neden müdahale etmiyorsun dedim.hicbisey söylemiyor bende en son kaynanaya yeterin artık bendinde çocuklarından da uzak durun dedim eşim yine kavga çıkardı bir ton bana kızdı.kavga ettik.su mesajı attım geldim kalbim kırık dökük artık Toparlayamıyorum.surekli haksızlığa uğramaktan yoruldum.ne bedenim ne ruhum kaldırmıyor.ailwme bırak orada kalacağım deim üç gündür buradayım arıyor konuşuyorum ama buz gibiyim biliyorum böyle aileler çok.ailemden uzakta hiç bilmediğim bir yerdeyim eşimin desteksizligi savunmasizligi o kadar yalnızı.m ki sanki iki çocukla tak başımda dağın başında gibi hissediyorum oturduğum yerde 

2 Cevaplar

0 oy
önce (233 puan) tarafından
Kaynana ve görümcenin tam olarak Senin Ne Derdin Ne yani bu geçimsizliğin kaynağı sebebi ne
önce (11,366 puan) tarafından
Bende pandemi dönemi doğum yaptım  kimseye gitmedim. En azından biz birazdan kalkacaktık ama sen bilirsin diyebilirdin kırıcı olmuş biraz. Onun tepkisi de fazla tabi. Bende bir görümceyim tabiri caizse yengem bizim ağzımı mıçmıştı. Saygısa kusur  etmedik yine de abim seviyor yüzyüze bakacağız yine diye. Bir başka postunda da sana  b*k diye tabir etmiş  hayır abisinin veya kardeşinin hiç mi hatırı yok da hakaret ediyor
Yani eğer olaylar anlattığın gibiyse ben seni haklı buluyorum Çünkü pandemi zamanı gerçekten hani insanlar birbirlerine gidip gelmiyorlar Bir de dediğin gibi bir durumsa katiyen alınması ya da gücenmesi durum yok Normal şartlarda bile bu mevsimde okula giden çocuklarımız yeniden çocuklarımıza kendine yaklaşmasını istemiyoruz kendi çocuklarımız olmasına rağmen bunda kırılacak daralanacak bir durum yok Eğer gelmeseydi sen deseydin keşke 2 ay yoğun bakımda kaldım doğum yaptım gelmediler pandemi bahane ettiler deseydin bu sefer gene sen haksız olurdun Çünkü en azından hani seni düşünmüştür çocuğu düşünmüştür sağlık açısından gelmemiştir Bilmiyorum ya  Rabbim  herkesin evini huzurla doldursun
önce (136 puan) tarafından
Ne eksik ne fazla aynen dedim gibi oldu bende o kadar lafın üstüne ağlayarak eve geçtim
Üzülme anlıyorum seni Rabbim içine ferahlama evine huzur versin ne kadar meşgul olursan okadar çok kafana takarsın sal her şeyi su akar yolunu bulur
önce (136 puan) tarafından
Yok yani bu başlangıcı oldu ondan sonra yine benim bir saygısızlığın olmadı merhaba merhaba ama ne bileyim kayinvalidem çocuklar hasta olduğunda falan gelirdi ne aran orda ne işin var işte niye kızım diyor şöyle böyle hep bir fesatlık yaptı Allaha havale ediyorum hepsini artık benimde iyi niyetimi bitirdiler
-Reklam-
0 oy
önce (35 puan) tarafından
Ay ay bende 2 senedir evliyim. Şuan çocuğum yok ama eşimi doldurup doldurup huzurumu bozuyorlar. Görümcem arıyor işte senin eşinden hayır görmedik falan diyor eşime. Bilmem ne bir sürü şey. Kaynanam kayınbabam arıyor dolduruyor. Eşim benimle tartışıyor. O kadar beddua ettim ki cidden. Bende gurbetteyim. Ailem benimle görüşmüyor. Dağın başında bi başıma kalmış gibi hissediyorum. En son aradım kaynanamı dedim eşimi doldurup huzurumu bozuyorsunuz. Ağzıma ne geldiyse söyledim. Gorumcemi de aradım aynı şekilde ağzıma ne geldiyse saydırdım engelledim. Arada haala eşimi arayıp dolduruyor. Yine onu arayıp tartışmama az kaldı. Cidden bı yere kadar artık. Ne istiyorsunuz ya insanlardan. Huzur bırakmıyorlar birşey bırakmıyorlar. Bende sabrettim sabrettim ama yeter artık susmuyorum. Hele görümcem yazmıştı bana sen yüzüzsün niye sürekli tartışıyorsunuz. Ailen sana yüzsüz olduğun icin sahip çıkmıyor falan. ( Aimle görüşmüyoruz) İşte kardeşime söyleyecem senden boşansın sende git bı daha gelme falan. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Ağzıma ne geldiyse saydım. Engelledim. Eşime attım onunda benimde mesajlarımızı bak dedim kardeşin bana neler söylüyor. Tamam dedi ben konuşacam falan. Şuan 5 6 aydır konuşmuyoruz kafam rahat. Ama arada eşimi arıyor dolduruyor. Az kaldı yine ona ayar vermem lazım olmayacak böyle 
Ailen niye seninle görüşmüyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 69 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylulannesi. (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 285 göst.
0 oy