5 yıllık evliyim Artık gına geldi.kaynanayi aradim dedim bendende cocuklardan da uzak durun.esim ailesini kırmayayım üzmeyelim derdinde ailesine hiç seslenmek bana da demediğini bırakmaz.Bende idare etmekten yoruldum.terapiste gittik dedi ailesiyle görüşmeyi bırakma eşinin gözünde geçimsiz haksız suçlu olan sen olursun stratejik davran falan diye ama benim sabrım kalmadı.en son Görümceye ağzıma geleni saydım benden uzak Allaha yakın ol dedim.durduk yere ban savaştı.kaynana torun ayrımcılığı yaptı.celebinin kızı nasıl desem herseye ağlar benimki sessiz sakin bir çocuk kaynana gilde neye dokunsa agladi.kaynanada alma diye kızdı.bende müdahale ettim.dom dom herseyi söylüyorum artık.cunku sabrım kalmadı.esim sesleniyor ben söyledim diye bana kızıyor.ailenin yaptıklarının farkındasın neden müdahale etmiyorsun dedim.hicbisey söylemiyor bende en son kaynanaya yeterin artık bendinde çocuklarından da uzak durun dedim eşim yine kavga çıkardı bir ton bana kızdı.kavga ettik.su mesajı attım geldim kalbim kırık dökük artık Toparlayamıyorum.surekli haksızlığa uğramaktan yoruldum.ne bedenim ne ruhum kaldırmıyor.ailwme bırak orada kalacağım deim üç gündür buradayım arıyor konuşuyorum ama buz gibiyim biliyorum böyle aileler çok.ailemden uzakta hiç bilmediğim bir yerdeyim eşimin desteksizligi savunmasizligi o kadar yalnızı.m ki sanki iki çocukla tak başımda dağın başında gibi hissediyorum oturduğum yerde