0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından
Kızlar bi hafta önce normal doğum yaptım ağrım olduğu için 2 gündür korse kullanmaya başladım . Bi hafta sonra kullanmaya başladığım için işe yaramaz gibi hissediyorum bilmiyorum. Kullanan var mı hemen mi taktınız yoksa beklediniz mi . Bir de işe yaradı mı bilgi verirseniz çok mutlu olurum 

6 Cevaplar

0 oy
(448 puan) tarafından
Hava çok sıcak diye ben hiç takmadım karnım kendiliğinden düzeldi. Kardeşim doğurduktan 1 gün sonra takmaya başladı bir işe yaramadı benim gözlemlediğim kadarıyla pek bir yararı olmuyor
(347 puan) tarafından
Bünye meselesi demekki ya . Annem doğumdan hemen sonra saralım dedi istemedim ağrım çoktu. bi hafta geçti yeni başladım kötü hissetmiyorum ama zararı varmış sanırım kardeşimiz ne kadar süre kullandı peki biliyor musunuz
(448 puan) tarafından
4 aya yakın kullandı
-Reklam-
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Benim doktorum direkt korse kullanamazsin uterus yerine yerlesmeli korse bunu engeller dedi
(347 puan) tarafından
Yaa nasıl gidecek bu göbek o zaman herkes tak diyo bende sarıyorum iyice kafam karıştı
(1,342 puan) tarafından
3 ay oldu dogum yapalı hiç sarmadim dar bile giymedim ilk zaman vardı göbeğim su an hiç yok minicik kaldı. Sadece emziriyorum diye her şeyi yemedim sağlıklı beslendim
0 oy
(909 puan) tarafından
Sezaryen doğum yaptım doktorum istediğim an korse takabileceğimi ama çok sıkı olmaması gerektiğini çok sıkı olursa rahimde sarkma olabileceğini söyledi zaten dikiş acısıyla aklıma bile gelmedi bir kez bile takmadım ilk başta karnım kaldı öyle diye düşündüm ama 3. Aydan sonra yavaş yavaş azaldı 6. Ayda herkes nasıl kilo verdin diyordu bana ama tek bir kilo bile vermemiştim karnım tamamen gitmişti ağrınız acınız varsa takmayın ama yoksa takınca kendinizi iyi hissediyorsanız çok sıkmadan takın kafaya da takmayın göbek vs diye geçer gider merak etmeyin daha yeni doğum yapmışsınız 
0 oy
(922 puan) tarafından
Doğumdan bir hafta sonra takmaya basladim bende yavaş yavaş doktor meyve suyu su iç bebeğe süt yapar dedi o şekilde bunları fazla tükettim kilo da vermiştim güzel bir şekilde 
0 oy
tarafından
4 gun sonra kullanmaya basladim ama olsaydi hemen baslardim.
0 oy
(1,842 puan) tarafından
80 kilo ile ilk doğuma girdim. Korse falan asla takmadım. Oğlum 6 aylıkken kilo vermeye başladım. Yürüyüş yaptım aralıklı oruc yaptım. 60 kiloya indim ne göbek kaldı ne bir şey. Bazı ürünler sırf sosyal medyada yayılıyor pazarlama taktigi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 24 göst.
0 oy
6 cevap 65 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 266 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 89 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Duru6363 (14 puan) tarafından soruldu