0 oy
358 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,361 puan) tarafından

Kuzenim evlenck ve esya konusunu konuşmaya başlamışlar nişanlısı bulaşik makinesini ne gerek var iki kişiyiz 

Supurge ye de öyle diyormus ütu vs sizce gereksiz mi kizlar bna cok sacma geldi yanı bi kadının en önemli kullnabilcegi esyalar Bnde kızma ama bna dedim cimri ne dedim ay hic sevmem cimri adami:angel:

21 Cevaplar

+4 oy
(19,898 puan) tarafından
Oo cimrinin de cimrjsj. Elektrik süpürgesi ve ütüye gereksiz diyo. Ben de çaycı tost makinesi falan diyeceksin sanmistim
(3,058 puan) tarafından
Utusuz de idare edilir zoraki de olsa.ama supurge adam.ne kadae tabiatsizsa oradan pay bicse uzaklasir kiz hijyenden taviz veriyo bu adam parasi olsa da almaz besbelli yani
(6,112 puan) tarafından
babannemler gencken. pantlnu yikarmis dedemin utu izi gibi eliyle duzeltir divanin altina koyarmis sabaha kadar hem kururmus hem yattiklari icin duzlesir utulenirmis divanda yatarlarken . ki dedem is bankasi emeklisi:) bankaci yani jilet gibi takim elbise giymeli. sonra utu falan alinca oh be demis rahatlik varmis  demis yazik.:)damat bey o eski donemlerden kalma zaar divan utusu yaptirtacak
(3,058 puan) tarafından
Kiz besbelli yasam standarti her zman gelirlerinin altinda olacak hadi kadin kendi secimi ceremesine katlanir diyicem de cocugu olacak oyuncagi,giyimi,gezmesi falan hepsi sorun olacak o cocuga simdiden yazik degil mi
(2,055 puan) tarafından
Eski usul değil artık ütü ve elektrik süpürge çok büyük ihtiyaç. Temel ihtiyaç. Bu adam bunlara gereksiz diyor. Başka eşyalar düşünemiyorum.
(3,058 puan) tarafından
Cimri adammi kaccccc asiri bencill gorgusuz kimseyi de begnmeyen oluyo
-Reklam-
+3 oy
(5,305 puan) tarafından
Yol yakınken kaçsın kurtarsın kendini bence
+1 oy
(1,488 puan) tarafından
Bence ayrılsın bugün bulaşık makinasina gerek yok diyen yarın üstüne başına da karışır. Evimde tek bir gereksiz alet yok ayrıca ona ne bulaşıkları o yıkasın o zaman maden gerek yok
(2,361 puan) tarafından
Cnm bide iki kisiyiz demesi de sacma misafir es dost gelmicek mi yani
(1,488 puan) tarafından
Diyelim ki gelmeyecek 2 kişi için de gayet lazim
+1 oy
(3,058 puan) tarafından

Acilin bu konuda en cok ben konusacammm en cok bennnnnn saksiii degillimmmmmm hayatimin kazigini yemis biri olarak;

• Esya alma tabiati olmayan simdiden gereksiz goren ki elzem esyalar bu adami bi on kere dusunsu 
  • Insan parasini kolay kazanmiyor insanlar para kazanma icgudusuyle calisiyor ve bu parayi zor kazandigi icin anca deger verdigi seylere harcar insan hickimse bana parayla deger olculmez zirvaligina girmesin insan oluruma gore karsisjndakini memmun eder 
  • Vallahi de harcatmayincaa bit kadar degerin olmuyo benim ko de ailem fakir dedi 2.el esya teklif etti sonra en ucuz xeyiz paketi aldi o fakor dedigi ailesi tembel mahluklar diger ogullarina deger verdokleri icin istanbullara calismaya gidip balayisondan tutun herseyini dort dortluk yaptilar 
  • Tabiatsiz insanla omur gecmez bu da son nokta. 
0 oy
(12,756 puan) tarafından

Valla o saydiklarini hep ben aldim ceyizime :woot:

(2,361 puan) tarafından
Hepsi de gerekli cnm zatn saçmalık onun kisi
0 oy
(782 puan) tarafından
Hepsi de gerekli olan şeyler işlerinde gereksiz birşey yok ama o kızın tekrardan düşünmesi gerekiyor böyle bir adamla olur mu diye
(2,361 puan) tarafından
Bncede haklisin cnm
0 oy
(51,590 puan) tarafından
evde gereksiz magaraya gitsin nisanlisi
0 oy
tarafından
Pinti insandan nefret ediyorum. Ütü nasıl gereksiz olabilir. Hele bulaşık Makinesi, hiç mi misafiri gelmeyecek . Ay inanmıyorum bu insanlara ya 
0 oy
(1,365 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Valla evlenip boşanacağına nişan atsın daha iyi.Zararın neresinden dönersen kar.Allah işte işaretleri gösteriyo da biz görmüyoruz.Bn nişanlıyken ki farklı şehirlerdeyiz evlerindenkiracı cıkmış temizlenmesi Lazımdı.Ben temizlikçi tutun bn mi ta şehir dışından gelim temizlim dedim.Benim ki yazık değil mi temizlikçiye vereceğime sen gel temizle sana verim demişti.O zaman anlamalıydım.Salaklığıma hiç doymuyorum.Onu yetiştiren de zaten annesi o kadar durumları iyi belediyeden gidip ekmek alıyo sabahın köründe.Komşuların bayat ekmeğini toplar bedava süt almak için.Bizim binaya gelince de yan komşuların çöpünde deterjan bidonlarını toplar götürür.Büyüttüğü torununa da nereye gitsen kendini aç bırakma ye der düğünde tabaklarca pasta yer çocuk buna sevinir aç gözlünun teki.  ailecek de cimriler ve gerçekten çok zorlanıyorum 
(6,112 puan) tarafından
allah yardimcin olsun gercekten allah gostermis sana gorememissin . temizlikciye verilen para ya yazik da bana degilmi yani diyebilseymissin keske. insan evlenmeden once ozellikle esine nekDar deger verdigini olcup bicip oyle evlenmesi gerektgini anlayabilse zaten evlilikler cok rahat yurur.cimrilikten bagimsiz da mesela ben calisiyordum sevgiliyken be nisanliyken esimin isi rahatti istedigi satte girer cikar cok sogukta bekleme otobus diye beni almaya gelirdi. eger yetisemezse sey diyordu bana bin taksiye git bosver otobus bekleme. taksi ile 1 saat annemlerin evi ile isim arasi. ulan diodum kendi kendime kus kadar maasim var zaten taksiye verecegime sogukdan donarim daha iyi::)) ama esime hoc belli etmedim aynn bu sogukta bekleyemem zaten taksi bekliyorum bende derdim hep. evlendikten aonra da ayni sekilde devam etti o insana verdigi degr gormek lazim iste biraz ama olmuyor cogu zaman goremiyor insan
(3,058 puan) tarafından
Tam.yorumumu okudum Allah isaret ediyo.da.duzelir diyorz yahutta hayat pahali deyveriypruz hangi konu olursa olsn pembe gozluk takiyorz aslinda nisan doneminde daha sorgulahyici elestirel bakilmali evlendikten sonrasi zindan bunj aslinda her yere buyuk kocaman harflerle yazmali hayatin en gercek ve sasmaz kurali  evlendikten sonra veya baskasi kimse DEGISMEZ yol yakinken donsun
Cimri adamin ayrica baska kotu huylari da oluyo bencillik acgozluluk gibi kimseyi begenmeme gibi
Yarin birgun giyim sosyal yasam.es fost ziyareti de zehir olur belli yani
Alim gucune gore mantik cercevesinde insanlar elbette hareket etmekll maasi atiyorm 10k gidipte 30 40k bisi almaz.insan tabiati olan insan oluruna gore yuvasini kurar cimri yada baska hesabi yoksa
(1,365 puan) tarafından
Yani o dönem bu lafı için kavga etmiştim zaten ve gidip asla temizlemedim.Zorla annesine temizletmiş annesi de sanki kirasını bn almışım gibi bnm temizlememi bekliyordu.Bide onların iki mahalle ötesinde ev.Cimri insanlarla asla olmuyo ve bn bu denli olduklarını asla bilmiyodum Durumları o kadar iyi ki insan hiçbi şekilde beklemiyo.Ama kadın yerdeki kola kutunusu bile alıyo eskiciye vermek için.Arkadaş yazmış cimri insanların başka kötü huyları oluyo diye kesinlikle doğru.Tamam alkolü kumarı yok Çalışıyo işinde gücünde evine düşkün namuslu ama iş bunlarla bitmiyor gerçekten.Bi ortasını bulamadım ben ne yaxık ki :(((((
0 oy
(4,412 puan) tarafından

Yol yakınken bıraksın şimdiden böyleyse evlenince zorlanır 

0 oy
(4,504 puan) tarafından
Kuzenin kapı deliğinden başmışken kaçmış kapıyı açarsa yandı.
0 oy
(2,055 puan) tarafından

Benim anlamadığım ütü nasıl gereksiz. Bir de süpürge.

Hadi bulaşıklar elde yıkandı. Ütüye nasıl çözüm bulunacak bacım:woot:. Ya süpürge hasır süpürge mi kullanacak onu kullandı nasıl süpürgesiz olsun.

Çay kahve makinesi deseydi küçük bir ihtimal anlardım.
Ya da airfrey.

Ben yumurta pişirme mısır patlatma aletleri boş buluyorum. 

Kuzenin aklı varsa arkasına bakmadan kaçar.
Maalesef nişanlı iken her şey tozpembe.
Ama o daha akıllıca olur inş.
0 oy
(4,357 puan) tarafından
Utuye bile gereksiz dedikten sonra hemen ayrilsin diye gecirdim icimden.
0 oy
(2,675 puan) tarafından
Bence kuzenin yol yakınken dönsün. Bulaşıkları kocası yıkayacaksa almasın en basiti. Adam en baştan ne halt olduğunu belli etmiş, yol yakınken kaçsın
0 oy
(913 puan) tarafından
Ayy hiç evlenmesin ömür geçer mi bununla
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Benim bildiğimin kızın ceyzinde olmalı elektirili cihazlar annemler bana bulaşık Makinesi kare arceligin fırını ütü süpürge blender seti hepsini aldı bence herşey erkeğe yuklenmemeli 
0 oy
(13,248 puan) tarafından
Ahahhshsh kuzenin koşarak uzaklaşsın o kadar söyleyeyim. 
0 oy
(931 puan) tarafından
Yani şimdi paramız yok bulaşık makinesini sonra alalım der eyvallah. Hadi ütü de yapma zaten gömlek giymiyoruz der e hadi onu da anlayalım. Ya süpürgesiz olur mu?? Süpürge benim canım ciğerim süpürgeye gereksiz denince elim ayağım titriyor:D Evde 4 tane falan süpürgem var benim faraşla gırgırı ekle 6.  

Kuzenin iyiiiice düşünsün yol yakınken dönsün 
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Hyr başta aldi aldı almadi bdaha alamaz süpürge makinesi olmadan evi nasil suprcek ütü makinesi her zmn lazım oluyor  biz iki kişiyiz hergun bulaşık makinesi çalıştırıyorum çocuk olunca yetişemez o kuzeninin gözünü aç cnm sevaba girersin 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Bulaşıkları o yıkayacaksa neden olmasın iki kişinin bulaşığından ne olur. 

Ütü bence de olmasın kızın ütü yapma derdi olmaz da en çok süpürgeyi merak ettim evdeki kiri çöpü nasıl temizleyecek kendi içine mi çekmeyi düşünüyor damat bey 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
0 cevap 50 göst.
23 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu

409,934 soru

12,325,503 cevap

39,088 kullanıcı

Kategoriler

...