0 oy
37 göst.
Diğer kategorisinde (1,443 puan) tarafından
Dün eşim nobete gitti bu sabah gelicek sabah kahvaltıdan sonra enfeksiyonum geçsin diye antibiyotik aldım tedavinin 2.gunundeydim içtikten sonra baş ağrısı titreme ve böyle ara ara giriyor baş dönmeside var oturunca geçiyor 100 mglik antibiyotik mi yapti dedim sonra üstümu değiştirdim elimi yüzümü yıkadım kızımın pedifen surubunu içtim ve geçti hafif uzandım birde şimdide gece uyku gözümden akıyor ama ateşim var diyede düşünüyorum içim alev topu gibi su içince hissediyorum başım agrir ya da zararmi verir atacağım diyemi böyle oluyorum anlamadım o yüzden yaşayanlara sormak istiyorum normalmi bu durum ayagimun altına bebeklere yapar gibi limon koydum etkisi sıfır yoğurt yedim su içiyor tuvaletede çıkıyorum bana fikir verir misiniz napmaliyim gecermi bu durum yarın ilacı icmiycem hiç.

1 cevap

0 oy
(4,640 puan) tarafından
Büyük ihtimalle enfeksiyondan dolayı canım ilaçta alınca vücut savaş veriyor. Eşine de söyle her ihtimale karşı arada yoklasın telefonla arasın. Ben eşim gecedeyken öyle yapıyorum kendimi kötü hissedersem mesaj atıyorum iyi değilim 1 saate bi ara yokla diye
(1,443 puan) tarafından
Söyledim canım çok teşekkür ederim gece gece söylemen çok.iyi oldu şimdi biraz düştü inşallah düzelirim ya mahvetti vücudum alt üst oldu gerçekten bünyem aşırı düştü 2 hafta oluyor bu nedir ya ne zor birşey
(4,640 puan) tarafından
Maalesef enfeksiyon ileri düzeydeyae öyle oluyor yıkıyor adamı. İnşallah çabucak atlatırsın.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pppppp (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 265 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 363 göst.
0 oy
13 cevap 484 göst.