0 oy
682 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
2 oglum var 5 bucuk yasinda ve 3 buçuk aylik hep kızım olsun istedim nasip olmadi 28 yaşındayım 3. Kiz olur mu acaba diye aklimdan geciyo yalan yok ama hep allahtan hayirli olcaksa nasip et diye dua etmistim nasip olmadi 3.de erkek olursa diyorum naparim 3 erkek evlat bu zamanda bakmak çok zor olur diyorum sizce denemeye deger mi 

26 Cevaplar

0 oy
(9,718 puan) tarafından
Sırf cinsiyet için bebek yapımı biraz rısklı istediğiniz olmazsa erkek bebegı kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Ikı kızım var hamdolsun erkek olsun diye düşünmedim hic
(218 puan) tarafından
Eger kızım olursa ismi cemre olucak daha 16 yaşındaydım kiz çocuklarını cok seviyorum ozaman derdim herkese kızım olursa bir gün cemre olcak derdim ;)
(9,718 puan) tarafından
Canım cemre güzel isim ama cok tepki aldım herkesten cemre kor ateş demek o yüzden dinen caiz değil gibi söylemler oldu ama ben baharda düşen cemreleri düşünerek koymustum adını
-Reklam-
0 oy
(5,392 puan) tarafından
Benimde 1 kızım var 15 aylık isterim bir oğlum olsun ama ikinci evladimda  kiz olsa  asla 3 yapmam   bu zamanda çocuk bakmak zor maddi anlamda değil  insan yoruluyor
0 oy
tarafından
Yapma boşver ya benımde ıkı oğlum var kızda aynı erkekte aynı 
0 oy
(760 puan) tarafından
Bu ülkeye kiz çocuğu fazla geliyor.
0 oy
(1,592 puan) tarafından
İlla herkesin farklı cinsten çocukları mı olmaz zorunda kız da olması şart mı yani acaba kız olur mu diye çocuk mu yapılır 
0 oy
(325 puan) tarafından
Benimde dünyalar tatlısı 2 oğlum var bu haberler çıkana kadar bidaha istiyordum bi kız evladı da tatsam keşke diye ama artık çok korkuyorum bu pis dünyada sonumuzun ne olacağı belli değil o yüzden baya baya soğudum bu fikirden çok üzgünüm çok :(

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 390 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,422 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 183 göst.
9 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde beraa12 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
+2 oy
16 cevap 334 göst.

411,023 soru