0 oy
656 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
2 oglum var 5 bucuk yasinda ve 3 buçuk aylik hep kızım olsun istedim nasip olmadi 28 yaşındayım 3. Kiz olur mu acaba diye aklimdan geciyo yalan yok ama hep allahtan hayirli olcaksa nasip et diye dua etmistim nasip olmadi 3.de erkek olursa diyorum naparim 3 erkek evlat bu zamanda bakmak çok zor olur diyorum sizce denemeye deger mi 

26 Cevaplar

+3 oy
(2,709 puan) tarafından
Gerek var mı gerçekten, sonuçta bu çocuklar hep bebek kalmayacak. Bu devirde 2 çocuk bile aşırı zorken neden kendinizi daha fazla yıpratmak istiyorsunuz. 
(11,560 puan) tarafından
Sevimsiz demedik. Bizde olmadığı için sevmeyi bilemiyoruz genelde en azından ben şahsım adıma konuşayım. Yanlışla güzel kızım dediğim çok oldu
tarafından
Zaten kimse sevimsiz istemiyorum erkek. Aldırırım diye bişey demedi. Benimde 1 kızım var erkek annesi olmak bana da uzak çünkü kızım var yani ona alıştım. Allah verirse sevimsiz diyip kimse aldırmaz merak etme kaos yaratmaya çalışma sana burda ekmek çıkmaz
(2,709 puan) tarafından
Kız annesi olmakla, erkek annesi olmak farklı. Kendimi erkek annesi olarak hayal edemiyorum dedim, etmekte zorunda değilim bence.
tarafından
Olmayan oglumuzun yasını tutamicaz kizlarrrrr
Yaşasın kiz annesi olmak❣️☺
(2,709 puan) tarafından
Valla billa, erkek anneleri tribe girdi biraz
-Reklam-
0 oy
(6,170 puan) tarafından
kiz yada erkek. 3 cocuga maddi manevi yetmek

yurek

ister . paran varsa da akil sagligini dusun ne gerek varki dünyaya bir kere gelip 70 yil 80 yil yasayip ölup gidecez. kendi caninin kiymetini bil azcik bence cocuklar kolay huyumuyor insan kafayi yiyor. okuluydu  ergenligiydi daha o kisimlara gelmemmissin bile.
tarafından
Hahaha paran varsa akıl sağlığını düşün vallahi çok güldüm ya
(51,740 puan) tarafından
cananin ikinci surpriz ya Hürrem sultan donemine dönmesine az kaldı ☺️☺️☺️
(6,170 puan) tarafından
daha  var kizzz 28 aylik oldu oglan .:) 48 aydan sonra ben hüreeem artik kısırım ve cocugum olmayacak  diye ovunerek dolanacakdim buralarda aama  bu oglan 48 ayda insana dönusmez umidimi kaybettim. suncazdik bir umut var icimde o da en azindan anasinifina postalicam gunde dort bes saat kafam rahat kalacak diye.:)
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Benimde 2 oğlum var küçük 9 aylık olcak. Valla ne yalan söyleyeyim bende istiyorum kız evladım olsun. Küçük biraz daha büyüsün o zaman yapicam :) Rabbim istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin 
(218 puan) tarafından
Allah gönlünüze gore versin inşalalh
0 oy
(14,700 puan) tarafından

Arkadaşım da 2 kızı var 8 yaşında ve 10 aylık 3 cü hamile kalmış bilerek oğlan olsun diye merakla bekliyoruz cinsiyeti :)

Rabbim sana da arkadaşıma da gönlündeki versin ❤️

(218 puan) tarafından
Cok sağolun
(12,835 puan) tarafından
Ay merakettim Allahaskina belli olunca yaz ne olmus diyr :D ne kadarlik suan
(14,700 puan) tarafından
Tamam yazarım Daha yeni 6 haftalık :)
(51,740 puan) tarafından
bende merak ederim ☺️
0 oy
(782 puan) tarafından
Böyle iğrenç bir devre iğrenç bir dünyaya kız çocuğu getirmek bence olmamalı benim de şuan da 2 tane erkek çocuğum var o iğrenç insanlar gibi yetiştirmekten korkuyorum 
0 oy
(8,155 puan) tarafından
3. Çocuğa ne gerek var.  Ortalık yangın yeri: /
0 oy
(4,500 puan) tarafından

Açık konuşmak gerekirse bende bu düşüncedeydim ilk hamile kaldım annem artık bunuda doğur sende bağlat dedi hep sunu düşündük erkek olursa bi kızim olana kadar bağlatmam ama şimdi dr la pazarlık yapıyorum tuplerimi bağlamasını istiyorum diye oda erken diyor bende o zaman kendi doktoruma gidip dogumu yaparım diyorum genel cerrahi doktorumla konuştum ben kafalarim sen canını sıkma dedi bakalım yani 2 erkek yeter 

(1,070 puan) tarafından
Yaşın kaç ki canım  ayrıca saglık söz konusu ise baglıyorlar zaten
(4,500 puan) tarafından
28 cnm normalde doğum yaptığım hastanede oglumdada cok bağlamak istediler istemedim simdi farklı hastaneye gidiyorum biraz zorluk gösteriyor
(1,070 puan) tarafından
Anladım bağlarlar bence sağlığın söz konusu ya
0 oy
(610 puan) tarafından
Bende 29 yaşındayım eşim hep kız istedi 2 oğlum var 1 oğlumda karnımda ölmüştü spiral bağladım artık istemiyorum dedim sonra spiral +geri çekilme hamileyim spiralim de kaymamış yerinde doktor kıza benziyor diyince daha da sevindim buda kız olursa bağlatmak istiyorum eşim imza verse 
0 oy
(13,351 puan) tarafından
Yani yüzde 50 ihtimali olan bir şey için çocuk yapmak da ne bileyim hele bu devirde 
0 oy
(2,702 puan) tarafından
Sırf cinsiyeti için mi çocuk yapacaksınız? Üzücü... 
0 oy
(12,835 puan) tarafından

Sen eltimsin 2 oglu var. Diyoki bilsemki kiz olcak kesin bugun yapicam ama bilmiyorum :woot: arkadasimin 2 oglu var 9 ve 10 yasinda kazayla kalmisti 2.ye. Onlarda kiz kiz dediler kocasi ozellikle yaptilarmi 3.yu oda oldumu oglan. Hooop o ay spiral taktiracakken ne mi olduu supriiiz ogrendiki 4.ye hamile ve tahmin et oda ne :woot:

(12,835 puan) tarafından
Allah gonlune gore versin canim :) benimde bi kiz bi oglan ama ben kizimin yanina bi kizkardes isterdim ama 3u dusunmuyorum. Allah isteyene versin
tarafından
iki kızım var elhamdülillah Allah yokluklarini göstermesin seninkilerini de sana bağışlasın iki meyveyi de ister insan ama bence kız kardes şart yinede sen bilirsin ❤️
(12,835 puan) tarafından
Biz 3 kizkardesiz. Çok isterdim ama yok canim o psikolojiyi kaldiramam valla. Yanliz bakiyorum ve oylede devam edecek. Kaldiramam yani
tarafından
Anladım canım Allah yardımcın olsun evlatlarını bağışlasın sana
(12,835 puan) tarafından
Amin canim cumlemizinkileri insallah :) maddi olarak asla sikintim yok çok çok rahat bi hayatimiz var çok sukur. Esimde 2.olmadan once 3 tane istiyodu. Simdi diyoki yok :D
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Bende de iki oğlan var 

3. ye de gebe kaldım 7 aylkken ölü doğum yaptm oda erkek ti 

Bence olmuyrsa zorlama sırf cinsiyet için çocuk yapmak pek akıl işi değil 
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Bunu yaşamayan bilmez. Benim ilk çocuğum erkek o kadar çok istiyodum ki kızım olsun çok dua ettim hayırlısıyla nasip olsun diye her şeyi göze aldım 2.yi yaptım şükür Allaha nasip oldu kızımı bekliyorum darısı sana olsun <3

0 oy
(3,715 puan) tarafından
Canım kız olacağı kesin değil sonuçta üst kat komşunun ucide oğlan 
0 oy
(252 puan) tarafından
1 kızım var 1 oğlum var hala 3.yap diyenler var 
0 oy
(13,310 puan) tarafından
kız olsun ya d oğlan olsun diye bir çocuk daha yapılmaz. 3..çocuğu istiyorsan yaparsın. gerisi Allahın takdiri zaten 
0 oy
(18,295 puan) tarafından
Yap ama kız olma ihtimali kadar da erkek olma ihtimalini göz önünde bulundur sonuçta hamile kalırken iki sonucu da kabul etmiş sayılıyoruz benimde üç yaşında oğlum var ikinciyi istiyorum kız olursa daha güzel ama olmazsa da kabulüm illa kız olsun düşüncesi ile çocuk yapılmaz veya erkek olsun düşüncesi ile 
0 oy
tarafından
2 kızım var 3, ye hamileyim ama kız erkek ayrımı yapmadik Rabbimden hayırlısını istedik smdi erkek bebeğim olcak sayılı günlerimiz kaldı yani böyle düşüncelere girmeyin büyücekler elbet hep bebek kalmayacaklar bnm kizlrm çok yaramaz erkek çocuğunu hiç aratmazlar ama olsun iyiki varlar 
0 oy
(29,266 puan) tarafından

Kız erkek vs bu düşünce yanlış sadece fark bir cinsiyet evladın tadı hayırlısı huyu ahlak.guzelligi güzel yetişmesi önemli.

Yani bu zaman kötü iki evladı hayırlı yetiştirip kendine zmaan ayirman daha doğru olur gibi ve daha küçüğün daha çok küçücük 

(218 puan) tarafından
Zaten hemen istemiyorum eger 3.cocuk için karar veririsek 3 4 sene sonra ancak olur
0 oy
tarafından
Bir kızım bir oğlum var 

İlkim oğlan olsun dedim rabbim nasip ettii 

İkincim kız yada erkek farketmez ama kız olursa çok sevinirim erkek olursada çok sevinirim iki tane  aslanlar gibi erkek anası ölürüm dedim gelinlerin kızlarımiz olur dedim eşime rabbime.sukrulet olsun kız sevgiside tattırdı yeniden doğmuş gibi sevindim .7.8 ay cinsiyet bekledim göstermedi 

Sonra nemi oldu birgün gördük hem erkek hem kız ismi düşündüm herşeyi Allah'a bıraktım evladım için bizim için rabbim sana layık kul olacaksa bana o cinsiyetten evakt nasip et inci gibi dünya tatlısı kızım ve oğlum var 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 384 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,374 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 171 göst.
9 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde beraa12 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
+2 oy
16 cevap 323 göst.

410,550 soru