0 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
Cocuğum uyku esnasında normalde bnleyken sesizce uyur ama birileri eve gelince veya eşim calişmiyorsa o gün hungur hungur ağlaya ağlaya uyur misalen kayınvalide geldiğinde aynı şekil bu seferde onlar sen vicdansızsın sırf cocuğu bizden kacırmak icin uyutuyorsun diyorlar ama oysaki cocuğun gözleri kıpkırmızı her haliyle uyku istediği o kadar belirginken neden bni annelik duygusuyla vuruyorlar ki ayrıca gündüz iki öğun uyur oda saatleri beli ona rağmen o saate eve girip ses cıkartıp cocuğun uyumasını önleyen onlar. 

7 Cevaplar

0 oy
(12,957 puan) tarafından
duyma. senin anneliğini sorgulayıp kötü anne gibi hissetmeni istiyorlar. yapma, gelme oyunlarına. çocuk bu evde biri olumca orda ne oluyor diye meraklanıyor, uyursam bşr şey kaçırırım diye düşünüyor bu yüzden uyumakta zorlanıyor. bebeğinin uyku saati neyseo zaman uyut. kimse için bebeğinin uykh düzenini bozma
(134 puan) tarafından
Bn sürekli onlara laf anlatmaktan yoruldum gercekten kayınvalideme diyorum ki iceri girme kendini cocuğa gösterme seni görünce azıyor ona rağmen gelip oy oy ağlıyormusun uyumuyorsa uyumasın birak gönlü olunca uyusun ya uyku saati diyorum boş ver diyor.
(12,957 puan) tarafından
allahımm ilgili babaanne rolü kes. kapıyı kapat hatta kilitle
-Reklam-
0 oy
(73 puan) tarafından
Tek kelime benciller 

Oysa bi zamanlar kendileri de bebek uyutmamın çocuk büyütmenin zorluklarını tattılar ne çabuk unutulmuş

Sen yine pes etme doğru bildiğini yap onun annesı sensin sen daha iyi bilirsin
(134 puan) tarafından
Eşim kayınbabam kayınvalidemle hepside aynı kafada bn diyorum cocuğun uyku saatı bak uyumasa sizede dirlik vermez bna da gelir bir iki oynar ama yine mızırdanır uyku ister herşeye ağlar bırak uyusun yok yorulsun gece deliksiz uyku yapar iyide bu 14 aylık bi cocuk gündüz uykusuna ihtiyacı var anam bide bni kötü anne olarak görmüyorlar mı işte orda kayışlar kopuyor işte tam orda aşırı hem sınır oluyorum hemde kendimi yetersız ifade ediyorum diye üzülüyorum.
(73 puan) tarafından
Bacım allah başka dert vermesin çocugun saglıklıysa  boşver bu kuru gürültüyü eşinle bol bol konuşmaya devam et sen
0 oy
tarafından
Hepsi buna programlanmis galiba valla ben uykusu gelince midafirlikteysem sessiz odaya evdeysem kim olursa olsun odama kaynanamdaysam evime cikardim simdiki kizimda 4 aylik daha duzen oturtamadi nerde uyuyo uyaniyo belli degil ama az daha büyürse tamda dedigim gibi devam edicem
(134 puan) tarafından
Ya biz anneler cocuğun ne istediğini en iyi anlayanız. Ama en iyilerini onlar bilirler malesef :((
tarafından
Kimseyi dinlemiceksin çocuğun uyku saati neyse o saatte gelmeyin gelsenizde sevemezsiniz uyumayinca tüm gün huysuz oluyo diceksin diye diye ya aliscaklar yada rezil olcaklar
0 oy
(19,783 puan) tarafından
Kızım da evde abisi yokken sessizce uzun uzun uyuyor. Ama abisi evdeyken kısa uyuyup uyanıyor. Abisi ses yapıyor çünkü. Seninle bu durumun hiç alakası yok. Kapıyı caldıklarinda kapıyı açma. Evde yoktuk de ya da uyuyoduk de 
(134 puan) tarafından
İşte bnde diyorum bak sizler ona kandini gösterdiğiniz icin seslerinizden dolayı uyumuyor yok anam zorla uyutan bnmişim.
0 oy
tarafından
Ben oyle seyler yasamadim cunku bu konuda ne kadar kati oldugumu hepsi cok iyi biliyolar cocugumun uyku saati geldimi asla sasirtmam benim oglumda birini gorunce aglar zirlar ama asla izin vermem 
(134 puan) tarafından
Valla kac defa kayınvalideme odan cıkarmısın bırak cocuğu uyutayım bna dediği laf sende de var bna kullandığı lafa bak eşime söyledim hoş laf mı uyarmiş darılmıştı 4 gün gelmedi bize sonra gene aynı yine gelmeye devam etti.
tarafından
Benim kayinbabamin vardi boyle huylari ben sunu yemesin dersim agzina sokardi sunu yapmasin derdim onu yaptiriridi bisey maz bisey olmaz derdi sunu yesin bunu yesin yok zayif yok gelismiyo ki persentil tablosunun ust sinirindaydi cocuk herseye karisirdi mesela bwbekti daha bizim komsularimiz cok gurultulu bende tv sesine slistirmistim onu acardim onun sesine uyurdu ama sessiz bi ortam olsun parmak ucumda yurusem parkenin tikirtisina uyanirdi dusun kaynanama da guttigimde onlar kapatirdi iyi uyusun diye ben anlatirdim oyle iyi uyumuya seste iyi uyuyo derdim ben biseye dalardim bi bakardim kapatmis ust komsu tik derdi cocuk uyanirdi bende sinirlenirdim en fazla eve gelir esimle kavga ederdim en son gittik yine boyle sen herseyden sakiniyosun yarin askere gidecek okula gidecek doverler zayif gelismiyo hep ayni laf sunu yedigini hic gormuyorum bunu yedigini hic gormuyorum annen (kaynanam ) onceden cocuklarin muzunu falsn cantasinda tasirdi sen hic oyle yapmiyosun ( zamanjnda sa bizim evdeki yemeklerden yedirmiyo diye soylenirdi ) o konustu bu sefer bende susmadim cevap verdim kendimi savundum cen cen konusuyon dedi bende sende herseye karisiyon dedim esimde yanimizda agzini acipda baba sanane demedi eve geldim hizimi alamadim esime bi patladim yarin git bosanma davasini ac dedim daha neler neler esim sabaha kadar yalvardi ikna etmek icin ertesi gun annesine aramis anlatmis kayinbabam bana 1 ay kustu ben yinede esim ortaligi sogutmaya calisiyo diye gittim elini optum ozur falan dilemedim ama asla o surat asti ben surat astim kucuklugumu yapip oturdum zamanla konusmaya basladi ama su gun oldu eski halinden eser yok hals yapiyolar ama ben biraz hassaslastim bu konuda ne yapsalar artik batiyo bana ondan oldugun dusunuyorum
(134 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ay inanmiyorum cocuğu düşünen bi annesi var size ne oluyor cici anne baba rolune kesiliyorsunuz. Ayrıca cocuğun yemesi icmesi zayıf kalması sadece sen mi düşünüyorsun sen bir düşünüyorsan annesi bin düşünüyordur. Ya daha bu gün bile kayınvalidem gelmiş cocuğu sözde düşünüyormuş eline ne gece vermeye calişiyor bn verince az bi şey elimde yese tam tam zorlama diyor gidasını buldu diyor. Yanında ya sabir diyorum. Hic sanarsın duymuyor ağzında ısırdıklarını veriyor zararlı zararsız herşeyi vermeye calişiyor.
tarafından
Musade etme canim sende
0 oy
(988 puan) tarafından
Siz de vicdansızsizsiniz sırf sevmek için uykusundan ediyorsunuz sizin ne düşündüğünüzun bir değeri önemi yok önemli olan benim ne istediğim ve çocuğumun nasıl olduğu denmeli 
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Kımse kusura bakmasın mızmızlıgını sonra onlar degıl ben cekecegım ıcın ben ne dersem o, bır çocuğun duzenı anneye aıttır net

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 40 göst.
0 oy
5 cevap 169 göst.

409,512 soru

12,308,907 cevap