0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (73 puan) tarafından
Yorgunluktan uykusuzluktan yüzümdeki yorgun ifadeyi nasıl maskelerin piyasada çok ürün var  memnun kalıp önereceginiz ürün var mı 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadeece buz gibi suyla yikayan ben peki:)
(73 puan) tarafından
Çare oluyorsa ne ala.. Dısarı çıkıyorum her gün ee okulda başladı yorgun ifademi hasta sanıyorlar
-Reklam-
0 oy
(217 puan) tarafından
Göz altlarina lavanta yağı sürüyorum ben 
(73 puan) tarafından
Direk pamuğa damlatarak mı yoksa seyreltiyor musun
(217 puan) tarafından
Direk üç dört damla suruyorum
(4,097 puan) tarafından
Goz altina direk bitkisel veya meyve yaglari surmek tehlikeli, birincisi hassas bolge ikincisi yag bezesi olusabilir.
(217 puan) tarafından
Ben aylardır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Çocuktan dolayı uykusuz kalıyordum göz altlarim morariyordu sisiyordu. Sabahları dolapta sakladigim lavanta yağından üç dört damla sürüyorum. Kimyagerim ve kaliteli markaları tercih ediyorum. İçeriklerini kontrol ediyorum. Rasgele şoktan bimden almıyorum.
(4,097 puan) tarafından
Zaten iyi veya kotu markadan bahsetmedim bende, dermatologlar bu sekilde belirtiyor.
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Buz  kalıpları ile masaj yorgunluğa en iyi maske birde salatalıgi dondurucuya atıp sabahtan  yüzüne masaj yapabilirsiniz 
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Bayat çay ya süte pamugu batırıp gözlerime koyuyorum çok iyi geliyor
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Maskeden ziyade iyi bir uyku cekmek onemli. Gozaltlari icinde kafein icerikli goz alti serumlari ve nemlendirici kullanabilirsin. Yuz icinde duzenli cilt bakimi, ozellikle c vitamini serumu veya c vitamini iceren nemlendiriciler surersen daha aydinlik olacaktir. Benim serumlarimin hepsi the purest, gozalti ve yuz kremlerimde farmasinin resurface serisi. Kremlerini cilt tipine gore iyi bi markadan secebilirsin.
0 oy
tarafından
Maske bilmiyorum ama sade suyla kahve jc be yorgunluk ne uyku kalır 
0 oy
(17,297 puan) tarafından
Gözlerim ağrıyor bazen birde morluk oluyor ben kaşığı buzluğa koyuyorum gözlerimin üstüne koyuyorum rahatlıyor gözlerim siskinlik falan sa gidiyor diğer türlü maske bilmiyorum canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 52 göst.
0 oy
7 cevap 250 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
0 oy
4 cevap 431 göst.
30 Ekim 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,544 soru