0 oy
252 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar fark ettinizmi bilmiyorum ama son gunlerde burda açılan eğlence amaçli postlar hep kapatiliyor..ee sebep?

Bir tek girdigim kafa dagittigkm burasi var oda artık can sıkıcı..e izin verin biz de biraz da olsa dertlerden tasalardan uzaklasalım yaa..

Burası sohbet yeri deyilmi hep dertmi okuyalım burda ..bunu da gördüğünüz an kapatirsiniz 

Hayır bilmediğim icin soruyorum yani eglence yasakmi burda ?kafa dagitmak icin olan postlar yasakmi?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

+1 oy
(4,495 puan) tarafından
Bazı postlar kişisel olduğu için kapatılıyor, bazıları tartışmaya neden olduğu için. Bir de kendi açtığı postu kapatan üyeler var, tüm postlar editörler tarafından kapanmıyor. 
-Reklam-
0 oy
(12,536 puan) tarafından
Eglence neden yasak olsun kiz. Altinda bi tartisma biseymi okduda kapandi
tarafından
İnsan kendisi postu kapata biliyormuki..nasil oluyor kız o
(12,536 puan) tarafından
Haha kiz Allah seni ya. Sende moderatorler falanmi kapatiyo saniyosun. Actigin postun altinda yazinin goz isareti var ona basinca gizleniyo
tarafından
Ahahah bunu bilmiyordum öyle sanmisim valla ozur dilerim modoretorlerden:)
tarafından
Ahaha benide güldürdün sabah sabah :D
(693 puan) tarafından
Kapattılar zaten postu :))))
0 oy
(693 puan) tarafından
Ben de bazen eğlenmek için girerim buraya olumsuz postlara pek girmiyorum zaten dertlerim var tekrar dert yüklemek istemem ama neden kapatıyorlar ki anlamadım
tarafından
Bende anlamadım canim..bildirim geliyor girip bakiyorum kapanmis diyor
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Kendi postlarını kendileri kapatıyordur başlık alakasız değilse kavga vs yoksa kapatmıyorlar postları 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 326 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mbbatnngghu (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 831 göst.
6 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde DIDO (2,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.