0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kalktım çocukların kahvaltısını yaptırdım kendim kahvaltı yaptım mutfağı temizledim evi topladım dünden temizlik yapmıştım zaten oturdum çocuklar oynuyor kavga ederek tabi canım sıkıldı buraya gireyim dedim burda da bişey yok siz ne yapıyorsunuz  awm ye mi gitsem acaba diye düşündüm sonda vazgeçtim aman ne yapıcam diye zaten tesettüre uygun birşeyler de bulamıyorum kafayı yememek elde değil

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaaa avmye gidip kendine uygun kiyafet bulamayan tek benim saniyordum

hevesle gidiyorum birsey bulmadan geliyorum

Bu gün gercekten burasi sikici..hani herkes eglence postlari acsa :)))
tarafından
Maalesef sadece sen değilsin ya gidiyorum hiçbir şey alamadan geri geliyorum tesettüre uygun hiçbir şey mi olmaz yok işte ne takım ne başka birşey nereden alıcam onuda bilmiyorum instagram da kullanmıyorum kaldım arada derede
(2,129 puan) tarafından
Lcwk de vardı aslında çok şık gri takımlar plazzo Pantalon lar bakabilirsiin bayıldım hepsine
-Reklam-
0 oy
(14,946 puan) tarafından

Canim sıkılıyorsa bana gel bacım yardıma:D

Esim slaj yapıyor bi dünya insan onlara yemek hazırlıyorum elektrikler yok perdeleri cikarmistim biri makinede kaldı halilarimi kaldirmistim yıkadım supurup silip serilecek ama her yer dandini ahey ahey  :D

tarafından
Geleyim bacım neredesin :D ben pazar günleri belki gezerim diye hafta içi hafta sonu bütün işlerimi hallediyorum
(14,946 puan) tarafından
Burdurdayim bacım ben büyük temizliğe girmiştim de ondan böyle oldu aslında çok işim yok ama elektrik olmayınca iş kalıyor  :))
0 oy
(4,976 puan) tarafından
Tesettür kıyafetleri genelde butiklerde falan oluyor awmde pek olmuyor
tarafından
Kız bu ege de hiçbirşey yok valla kafayı yicem
0 oy
tarafından

Ay avm gezmeyi zaten sevmem bir evidea gibi yerleri severim. Oralardan da sürekli bir şey alınmıyor :) içli köfte yapmak istiyorum eşim evdeyken üşenmezseem

tarafından
Ev malzemesi satan yerleri mi diyosun kız valla bilmiyorum gülme ha :D
tarafından
Olabilir kız niye güleyim. Ben de çok bilmezdim züccaciye dışında yengemden öğrenmiştim her şey var :D
tarafından
Ev eşyası olarak mutfak teknolojik dekoratif falan çok güzel
tarafından
Hımm ben kendi evim olmadığı için heveslenip alamıyorum herşeyi ya bakıyorum da inşallah kendi evim olursa bir gün alırım o istediğim herşeyi şuan kendime yatırım yapıyorum bir kaç almak istediğim şey var onları alıyorum
tarafından
İnşallah nasip olur canım ben de aynı şekilde. Bir de iyice eskimeden almayı sevmiyorum alışırım diye ben de cilt bakım ürünü alasım var bi kaç tane onları araştırıyorum
0 oy
(13,806 puan) tarafından

image

gel kahve içek :D
tarafından
Afiyet olsun canım sıkıldı bende yapıcam şimdi :D
(2,129 puan) tarafından
Ya o radyomu yoksa marketteki hoporlormu çok güzelmiş güle güle kullan
(13,806 puan) tarafından
Radyo canim. Saol :)
0 oy
(4,293 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Instagram hesabınız varsa tesettüre uygun kıyafetler çok. AVM lerde tesettüre uygun zor. Tuğba Armine varsa uzun kıyafetler vardır 

image

image

image

tarafından
Hesap yok işte internette de ne  bulabilirsem ki bu ara en son birşey aldığım yerlerden hiç memnun değilim kış için etekli takım bakıyorum ama bulmadım henüz
(4,293 puan) tarafından
Yoruma görsel ekledim, bu sayfalar harika internet siteleri var bakın bi.
0 oy
tarafından
Param olsa, ckar gezerdm valla en azından çocuklara bseyler alırdım
(1,005 puan) tarafından
Kaç yaşında çocukların canım
tarafından
1 buçuk ve 4

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 323 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy