0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (899 puan) tarafından
Sürekli ağlıyor nasıl durduran bilirim supurge fön telefondan kolik müzikleri dualar  ne yaptım sa yok 48 günlük akşam 6 başlayıp 10 a kadar ağlıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(759 puan) tarafından
Her akşam uyumadan duş aldı karnına zeytinyağı ile masaj yap yarım çay kaşığı da zeytinyağı içir
tarafından
Yaşından sonra bakarlar bende şaşırdım şu anda boşu boşuna kızın üzerine gittim kusura bakma. Bana kesinlikle verme dedi ben de sormuştum. B12 zaten ocean kullanıyoruz 1 ay kullan dedi onu da 1 buçuk yaşta gel dedi ee hâlâ düşükse bişey olur mu ki. Kabız diye götürdüm yine zeytinyağı sordum haftada 1 ver dedi onu içmeden de yapmıyor ağlıyor versem mi vermesem mı yağ da hakiki zeytinyağı
tarafından
Benim çocuğun lanugo denilen tüyleri dökülmemişti erken doğdu diye, onun için tüm vücuda banyodan sonra zeytinyağı sür dedi. Hatta başında konak bile olmadı elhamdülillah. Olmasını bekle demişti doktorum. Ben hiçbir zararını görmedim ama yine de doktorlar en iyisini bilirler bebekten bebeğe fark var neticede.
tarafından
Elbette ya belki vardır bir bildiği bize kesinlikle yasaktı sorduğumda da bişey demedi. Maşallah Rabbim nazardan korusun kaç aylık doğdu ♥️
tarafından
7.5 aylık doğdu 33 hafta. Allah razı olsun tüm bebeklerimizi korusun ❤️❤️❤️
(360 puan) tarafından
Benim bebeğim de kolik bugün 1 aylık oldu bende veriyorum banada doktor söyledi günlük 1 çay kaşığı verebilirsin diye rezene çayı iç bol bol hem süt yapıyor hemde süte geçtiği için bi nebze olsun rahatlatıyo bebeği birde ben önce pamuklu bir bezi sıcak suyla ıslatıp karnına koyuyorum 5 dakika kadar ama sürekli ısla sıcak suyla bezi karnında soğuyana kadar bekletme ardından ılık zeytin yağıyla masaj yapıyorum çok faydası oluyor
-Reklam-
0 oy
(14,178 puan) tarafından
Sallamak iyi geliyor kolik bebekleri gazlı ve kolik bi bebeğim vardı her şeyi denedim en son hamakta buldum çareyi 
0 oy
(20,659 puan) tarafından
3 aylık olunca hafifledi. 4.5 ayda bitti. Tek ilacı zaman 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,223 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sweety_97 (13,967 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 289 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bsmrr (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
25 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenibirannesr (75 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 347 göst.
4 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SAsya (1,793 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,830 soru

23,626,291 cevap

307,093 kullanıcı

...