0 oy
62 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim ve biraz acemiyim 21 haftalık olduk ben yavasdan ihtiyaçlarını almak istiyorum ama ne alacağımı nerden basliyacagimi yada neyi nerden alacagimi hiç bilmiyorum bize kısaca yardımcı olur musunuz ☺️

3 Cevaplar

0 oy
(763 puan) tarafından
5 tane zıbın 5 tane takım 5 tane gecelik bebek bezi bebek mendili emzik kullanacaksan emzik kullanmayacaksan Her ihtimale karşı biberon lohusa takımı çorap eldiven şapka ana kucağı ya da puset kundak bebek battaniyesi önlük için hastane bezi burun aspiratörü bebek tırnak makası
(17 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(515 puan) tarafından
E-bebek, Waikiki,civil çok güzel hastane çıkışı 2 takım al gerisini zıbın al alt üst takım,emzik al yenidoğan için ,bebek bezi ıslak mendil ,kalın battaniye ince battaniye,yıkamak için küvet bebek şampuanı,çorap ,vb bir sürü şey ateş ölçer de al 
(17 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(5,159 puan) tarafından
Büyük esyalar

Yatak, bebek arabasi banyo kuveti masrapa file , puset, yastik yorgan nevresim takımı ates ölcer

Giysi

Hastane cikisi,battaniye ince ve kalın, tulum rahat olur zibin 0-3 2 tane falan al gerisini buyuk al , alt ust takim corap biberon pisik kremi sampuan bornoz yada havlu agiz mendili

Aklima baska gelmiyor canim

Ben civilden aldim kucukleri ve kayinvalidem annem cok aldi benim gebeligim riskliydi yurumem yasakti kapida ödeme olayini da bilmiyordum o zaman sosyete pazarindan bile aldık kiyafet canım ama buyuk esyalarimiz civilden hep
(17 puan) tarafından
Büyük eşyalar annem ablam  alacak  benimde riskli gebelik ama kendim gidip almak istiyorum teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
6 cevap 150 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (12,819 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Defneay789 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 73 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu