0 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

İyi akşamlar kızlar, eşim çok baskıcı 4 yıldır çekiyorum ama yoruldum evlendiğimden beri hayattan hiç tat alamadım ilk aylar güzeldi sonradan eşimin baskılsrı bitmedi her konuda kıyaffetten tut dışarı çıkma konusunda da. Eşim bana güvenmiyor yada bilmiyorum neden böyle beni açık aldı başta sonra bana uzun şeyler giymemi söyledi hala daha uzun şeyler giymeden dışarı çıkamazsın diyor en ufak çarşıya gıtcem bime gidicem diyorum ne yapıcaksın diyor evimin orda 101 var oraya git diyor çarşı içine çıkma diyor yada diyor senin bişeyin var sürekli iftira peşinde . Annem 12 yıldır evli onunda yanında yaşadım 4-5 yıl ordan evlendim bidaha üvey babam var iyidir evinde kaldım okadar ses etmezdi bana. Evimde eksik bişey olsa alır getirir evde tamir işi çikarsa yapar vs. Şimdi annemle eşimin arası bozuldu gıcık kapıyor annemin eşi beni aradı akşam genelde hal hatır sorar arar herhalde oturmaya geleceklerdi bana, ama eşim evdeyken gelmezler çünki araları bozuk. Alo dedi başta ama aloyu biraz uzattı buda aradaki samimiyetten yani kötü bişey yok. Hal hatır sordu kapattı. Eşim geldi tam yemek vakti yemeğide zehir etti. Seninle dedi ne biçim konuşuyor sırf alooo dediği için. Yine iftira peşinde bana yakıştırma yapıyor daha dedi gitmiceksin annende gelmicek dedi bitti dedi. Ne yapayım bilmiyorum boşansam cesaret yok bende :'(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun. Üzülerek belirtmek isterim ki "Kişi, kendinden bilir işi." Yine de biz suizan yapmaktan kaçınalım.

Her gün cuma suresi okursanız eşinizin ahlakını peygamber ahlakına çevirir. 1.5 sayfa bir şey, Arapça bilmiyorsanız mutlaka öğrenin ama öğrenene kadar Türkçesinden okuyabilirsiniz. (Adet, lohusa ve cünüplük halinde okunmaz.)
(71 puan) tarafından
Cuma suresi eşler arasını huzurlu kılmak ve mutlu bir evlilik için de okunuyordu değil mi? Ben sizden öyle okumuştum bu yüzden hergün okuyorum faydasını görüyorum
tarafından
Evet eşin ahlakını peygamber ahlakına çevirir. Ahlakı peygamber ahlakı olan da eşine çocuğuna ailesine aşkla sevgiyle iyi davranır. Nasıl bir faydasını gördünüz, bunları duymak beni çok mutlu ediyor elhamdülillah. :)
(71 puan) tarafından
Benim eşim yanımızda değil elinde olmayan sebeplerden dolayı. Bu yüzden çok sinirliydi ve ister istemez bize yansıtıyordu aradığında vs hiç sakin konuşamıyordu kendi siniri içine hapsolmuş gözü beni ve çocukları görmüyordu resmen. Bende sizin bir yorumunuz da tesadüf denk gelmiştim ve denemek istedim. Ne zaman niyetlenip okumaya başlasam ya da okumayı bitirsem eşim arar ve o kadar güzel konuşur ki sinirli falan da olmaz gerçekten yer gök dua size ne kadar teşekkür etsem az onu çok özledik ama bu bile bize çok iyi geliyor
tarafından
Maşallah maşallah maşallah Rabbim daim etsin çok mutlu oldum ❤️❤️❤️
(71 puan) tarafından
Bende yorumunuza çok mutlu oldum çok teşekkür ederim ❤️ Sizde bize dualarınızda yer verin lütfen rabbim tez zamanda kavuştursun bizi
-Reklam-
0 oy
(447 puan) tarafından
Kız çok güldüm alooo yu uzattı dıye gıcık kapmak nedır 
tarafından
İşte bacım ben gülemedim. Yemeği zehir etti hep laf soktu yemekte boğazımda kaldı. Bana hatta adamı savunuyorsan da siktr. Git dedi kısaca.
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Aslında bosanilicsk bir durum yok henüz hele ki çocuk varsa benim eşim böyle şeylerde kıskanç değil aslında ikisini kiyasladim hatta aksine hiç kiskanmaz ben kıskansın isterim sevildigimi hisederim ama seninkisine biraz abartmış kıskandığı kişi ise senin baban ya i uveyde olsa tabiki samimi olucaksiniz baba diyorsun sonuçta adama belirt bence evlenmeden önce bu kadar kapalı değildim ben böyle yapamam beni kendinden soğutma her seyimi müdahale olma ben ne yapicagimi bilirim de demek zorundasın çizgilerini belirt ki o çizgiyi geçmesin biraz sert konuşmak zorundasın kesin bir şekilde yoksa yapmaya devam edecektir benim eşimde evden çıkmama gerçekten karışıyor benim evim her yere uzak ve iki cocukla oraya gitmen zor olur buraya gitmen zor olur ben gelince beraber gidelim yanlız gidemezsin çocuk kaybolur diyor ama ben kendimi o zaman hapiste gibi hisediyorum bir bakkal bile yok çünkü yakınımda ;(
tarafından
Sevmek ayrı bişey canım bu artik hastalığa giriyor korkuyorum. Benim boşanmaya iten bir çok şey var hayatımda aslında sadece sabrediyorum. Sadece bazı şeyleri çok dile getirmiyorum bu kadar.
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Yani ne diyecegimi bilemedim.en azından çocuk yoksa çocuk asla yapma onu soyleyebilirim.yani bu güven probleminin çok üstünde bu psikolojik bir rahatsızlık bence.seven kıskanır diye birşey yok.
tarafından
Var canım bitane. Bundan sonrası zaten yapmak istemiyorum.
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Sen onun yoluna girme onun ki yol değil arkadaşım en sonunda kendini psikiyatri doktorunda bulursun. Kendine çeki düzen versin ya da boşan. Böyle hayat sürmez. Açık açık konuş. Su akar yolunu bulur. Kendi ayakların üzerinde durursun. 
tarafından
Ah ah canım konuşmak kolay da icraatı zor be yapıcam bilmiyorum. Sadece biraz daha birikim yapmak istiyorum. Kendimi güvence altına almak istiyorum
(7,812 puan) tarafından
Çok haklısın konuşmak kolay canım. Ama yapman gereken bu başka türlü olsa keşke

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 496 göst.
22 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra y (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 307 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu