0 oy
80 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Acaba kalıtelı olurmu 

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Koşu bandı bana göre çok gereksiz bişey ya eltimin anne evinde var kaynımın kendi evinde var kaynanamın yine var süs gibi duruyor kenarda boşa kalabalık olmaz mı açık havada yarım saat yürü gel daha iyi hele kıracıysan ekstra yük olur 
tarafından
Yer kaplamaz yazıyor dızı falan izlerken yürürüm dıyodum
tarafından
Katlanıyor elbette kocaman yer kaplamıyor ama onu açıp yürüyüş yapman gerekiyor o zaman çok yer kaplıyo bilmiyorum eltim yürüyüş bandı almak mantık işi değil diyor boşuna almışım diyor kendinin kini annesinin evinde bıraktı kaynımın ki evlerinde şuan şikayetçi yer kaplıyo mutlaka yer kaplıyo
-Reklam-
0 oy
(11,838 puan) tarafından
Bak ben bunu alayım beş dk kurarim yuruyeyim derim saniyesinde benimkiler arkama çıkar düşer .
(11,377 puan) tarafından
İşte o yüzden spor yapamıyoruz :D
tarafından
Bacılarım spor mu yapmak istiyosunuz çok basit bir yolu var her gün bir saat çocuklarla oyun oynayın koşun peşinden koşturun hem onlar yorulur pert olur hemde siz çocukluğunuza dönersiniz aynı zamanda spor yapmış olursunuz ☺ bundan güzel spor mu var ahahhaa
(11,838 puan) tarafından
Ah bacım o spor olaydı ben kırk kilo olup zayıflıktan hastahaneye yatirilirdim.
(11,377 puan) tarafından
Onun alasını yapıyorum canım. Bütün yaz saat sabah  10dan 1e kadar. 4 ten 7 ye kadar günde iki kere çıkarıyorum. Atlama ipimiz var beraber atlıyoruz 2 kızımla.  Ama gel gör ki bi gram kilo gitmiyor :):)
tarafından
O kadar koşturmaya ramen gitmiyor mu hiç yav bende bozukluk var sanırım ben niye eriyorum biraz koştursam stres yapsam yemek düzenim Aksasa direk ikizlerde farkediyorum eridiğimi sevmiyorum zayıflık güzel değil ahahha

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eylul123 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
5 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 252 göst.
13 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 366 göst.
16 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde EmelSezer07 (188 puan) tarafından soruldu

408,484 soru

12,273,651 cevap

37,672 kullanıcı

Kategoriler

...