0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (968 puan) tarafından
Kızlar 25 eylülde regl oldum. 3 ekimde de temizlendim demin pembe renkli kan gördüm gene emin olmak için tekrar sildim aynı gene. Böyle bir durum yaşadınız mı ben hiç yaşamadım tuhaf geldi gene adetmi olmuş oluyorum ben suan 

4 Cevaplar

0 oy
(968 puan) tarafından
Cevap bekliyorum kızlar 
-Reklam-
0 oy
(3,218 puan) tarafından

Aynısı bana olmuştu ve regl olmuştum, mesela Eylül'ün 25'inde adet olmuştum Ekim'in ortalarında bir daha olmuştum (tarihi hatırlamadığım için örnek verdim) ama senin bir şüphen vs var ise bir doktora görün canım, herkeste aynı olmayabilir 

(968 puan) tarafından
Anladım yaa ilk defa yaşadım bu durumu o sebeple garip geldi eğer kanama başlarsa gideceğim ama böyle olup durursa gitmem teşekkür ederim
0 oy
(3,001 puan) tarafından
Yani benim de adetim düzensiz olurdu doğum sonrası miyom kaynaklı 2 buçuk ay önce ameliyat geçirdim tam düzene girmedi ama leke şeklinde olmadı hiç gecikmeli erken olurdu. Hamile falan olmayasın adetten sonra gelirmiş ya yerleşme 
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Pembe leke ben hamileyken gelmisti adet zamani:) belki sen de hqmilesindir. Düzensizlik hemen öyle kabul edilmiyo. Uc sefer duzensiz olursa o zamqn doktora basvurursun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
26 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 493 göst.

406,544 soru

12,194,299 cevap

36,727 kullanıcı

...