0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
Kızlar 17 günlük bebeğim ya uyuyır uyumadığı zamanlar da da sürekli ağlıyor ne kucakta susuyor ne yattığı yerde emmesinde falan sıkıntı yok ben gazdandır diyorum çevremde herkes bişey diyor yok göbek fıtığı olabilir karnı şiş yok beli batmış olabilir bacaklarını çekiyor ağlıyor sizce yenidoğan sürekli ağlaması normal mi

11 Cevaplar

0 oy
(3,123 puan) tarafından

Genel de gazdan olur ama bir doktora götür canım, geçmiş olsun

(136 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(20,210 puan) tarafından
Kolik bebek olabilir doktora götürürsen neyden ağladığını bulabilirsin kolaylık versin güzel Allahım benim yeğenimde 50 günlük aynı durumda
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Bizimkide öyle idi 4 aya kadar gece gündüz hep ağladı gazi vardı 
(136 puan) tarafından
İnşallah bizim o kadar uzun sürmez
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Gazdan oluyor genelde belini ayaklarını sıcak tut
(136 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(6,079 puan) tarafından
Gaz olabilir muhtemelen 
(136 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Kolik bebek büyüten bir anne olarak söylüyorum sadece emerken ve uyurken aglamaz hatta bazen emerken bile ağlar biogaia bagirsak duzenleyici ve ayriyetten gaz damlasi kullan bebegin ayaklarini sicak tut kendinde usutme bol bol kimyon cayi ic yemeklerine at
(136 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Benim oğlumun göbek fıtığı vardı. Göbek deliği resmen disardaydi ama hiç aglamazdi. Ayakları çekiyorsa şiddetli gaz sancısı olabilir. Gaz damlası ne kullanıyorsun? Sıcak su, sıcak havlu falan iyi gelir. Emziriyorsan yediklerine dikkat etmen lazım sen de gaz.giderici şeyler kullan canım. Mama veriyorsan biberonda köpuk olmamasına dikkat et 
(136 puan) tarafından
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım gaz damlası tendavit
(1,567 puan) tarafından
Biogai deneyebilirsin canım ama bizde en çok Metsil işe yaradı
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Ayaklarını çekiyorsa büyük ihtimalle gazdır canım benim kızımda öyleydi maalesef, doktora götür bı röntgen çekerler gazdan olup olmadığı anlaşılır 
0 oy
(2,882 puan) tarafından
Gazdan canım neler çektim hala çekiyorum beyaz gürültü aç uyuturken
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Bacaklarını çekiyorsa gazdan olabilir kolik olabilir aman herkes de her şeye bahane bulmasa olmaz bebek bu ya gazdan ya uykudan  ağlar ilk zamanlar çok aglar zaten sabilerin ağzı dili yok ki aglicak tabi 
0 oy
(24 puan) tarafından
Sadece anne sütü mü anlıyor? Ben bu şekilde sürekli ağlayan bebek kimden duysam, mama desteği ile çözüldüğüne şahit oldum. Gaz problemi evet oluyor ama açlık yüzünden de çok aşırı ağlama oluyor. Yani bebeğin emiyor olması, karnının doğduğu anlamına gelmiyor bence. Kendi bebeğim de emmesine rağmen, benim sütüm azdı mesela. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 37 göst.
0 oy
6 cevap 76 göst.
0 oy
7 cevap 123 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 175766 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (400 puan) tarafından soruldu

403,798 soru