0 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,021 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı Yasmin kullanıyorum dün bitmiş ben bugün de var sandım az önce baktım bitmiş dün gece içtim eşimle ilişki yasadik hap içtim diye afedersiniz geri çekilmedi sadece hap içiyorum. Zaten ameliyat sonrası sorunlardan dolayı yasaktı iki kez oldu ilişki düzenli içtim hatta geçen hafta doktor tavsiyesiyle günde 3 tane içtim kanama dursun diye . Bı bugün aksattm acaba hamile kalır mıyım ??

Kızlar ? Korktum ?? Yarın içsem iki tane olur mu ??

4 Cevaplar

0 oy
(8,311 puan) tarafından
Geri çekilmeden eminsen korkma boşuna. Ben 9 aydır felan kullanıyorum unuttuğum zamanda oldu ama bi kaza olmadı çok şükür ama biz hala yinede geri çekilmede yapıyoruz korunmasız ilişki hiç yaşamadık. 
(3,021 puan) tarafından
Biz dün yapmadık işte normalde bizde geri çekilerek korunuruz dün bı anlık oldu geri çekilmedi eşim.ameliyat geçirdim o yüzden 1 yıl yasak dedi doktor
(250 puan) tarafından
Pardon Ne Ameliyatı Geçirdiniz
(3,021 puan) tarafından
Açık miyom ameliyatı oldum dikisim ve yaram çok o yüzden rahim tam anlamıyla kendini toplamasi gerekiyor 1 yıl yasak dedi doktor korunun dedi Yasmin önerdi
(250 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
(3,021 puan) tarafından
Sağol canım çok çektirdi bana zorlu süreçlerden geçtim de hamdolsun iyiyim artık gün sayıyorum tekrar hamile kalabilmek için
(250 puan) tarafından
Bende doğumda rahim yırtılması yaşadım banada yasak arada sizlanma ağrı oluyor karnımın içinde
(3,021 puan) tarafından
Yeni mi yaptın canım doğum benim de karnimda iç dikiş çok fazla yara var bide rahim de kanadi geçen ondan yasak
(250 puan) tarafından
Haziran da yaptım
Hamile kalırsam kötü sonuçlar olur dedi doktor ne yapacam bilmiyorum
(3,021 puan) tarafından
Benim de temmuz sonunda oldu ameliyatım ciddi korun 1 yıl olmasın dedi dikişin çok yaran çok kendini iyice toplaman gerek ciddi sonuçlar olur dedi zaten mecburi sezeryan olacam ama karnım gerildikce dikişin yaran zarar görür olmaması gerek dedi
-Reklam-
0 oy
(7,613 puan) tarafından
Bence bir şey olmaz ya hayırlısı neyse o olsun. Ama yine de hap dışında prezervatif kullanmalısınız hem daha iyi korur hem de afedersin ama rahatsız edici bir durum geri akıyor sonuçta 
(3,021 puan) tarafından
Eşim kullanmak istemiyor malesef benjm de 1 yıl hamile kalmam yasak doktor yasakladı riskli bir ameliyat geçirdim. Geri çekiliyordu ama dün bı anlık oldu ve ben bugün hap içmedim
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Bir kutu bitince zaten 7 gün ara vermiyor musunuz kullanırken
(3,021 puan) tarafından
Öyle oluyor normalde ama ben ameliyat geçirdim sonrasında çok yoğun pıhtılı kanama yaşadım duphostan vs kullandım sonra buna başladım 1 hafta günde 3 Tane içtim sonra tek e düştü doktor 25 gün kanama geçirdim için adet olmayabilirsin dedi eğer olursan bırak olmazsan hemen yeni kutuya başla dedi olmadım ama hap da içmedim bugun farketmedm bitmiş
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Sen işinı garantiye al yarın hemen git ertesi gün hapı al onu iç 
(1,612 puan) tarafından
600 lira neki bir bebegin sorumlulugu daha fazla degilmi bence git al bir an önce
(1,612 puan) tarafından
2 tane içmek bir şey ifade etmiyor boşuna içme
(3,021 puan) tarafından
Yeni uyandım gitcem birazdan işe yarar mı peki o hap
(1,612 puan) tarafından
Tabikide yarar
(3,021 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol kız kardeşim alcakti dün unutmuş bende bi tane var sanıyorum meğer yokmuş Cumartesi içtim ilişki oldu geri çekilmeden ben var sanıyorum kutuda megerse bitmis dün bir baktım anam dedim yedim naneyi :D bı daha kutu yarımken stok atcam kenara

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 38 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Fatma58 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,593 soru