0 oy
107 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (931 puan) tarafından
Kızlar sorum başlıkta, şimdiden teşekkür ederim 

2 Cevaplar

0 oy
(4,032 puan) tarafından
Hepsiburada Türkiye iş Bankası kitapları çok güzel aşırı da uygun eğer hikaye kitabı istiyorsanız. Görseller de büyük okurken anlatır, gösterirsiniz
(931 puan) tarafından
Hikaye kitabı da istiyorum, onlara da bakıcam teşekkür ederim:) pencereli kitapları seviyor kızım, iş bankasının kanatlı bir kitabı var mesela her gün okuyoruz mutlaka. Daha interaktif kitaplar için de öneri istiyorum
(1,888 puan) tarafından
Yorumunu gördüm direk atladım bacım.
İş Bankası kitaplarını nerden alıyorsnuz . Lazımda yeğenime. İnternet adresi olabilir ya da aldığın kitapevi isimleri. Ayrıca nerde oturuyorsun
(4,032 puan) tarafından
https://app.hb.biz/HShgkCvo0dEo bizim bir sürü bu yayından.
(931 puan) tarafından
Görselleri iyiymiş gerçekten, ekledim bunu da teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(13,080 puan) tarafından
dokun hisset kitapları var, bebeğim bu aralar çok seviyor 
(931 puan) tarafından
Oy maşallah :) bir hafta var aralarında:) pencereli kitapları çok seviyor bu ara benimki. Ama her gün aynı kitapları okumaktan artık ben sıkıldım
(13,080 puan) tarafından
pencereli kitap bende yok herhalde bir bakayım. bir de yırtılmayan kitap var, gıda boyasıyla boyamışlar. Onu da seviyor. cırt cırt lı kitaplar için 12.aydan sonra diyor ama ben erken gibi geliyor
(931 puan) tarafından
Pencereli tavsiye ederim çok seviyor benim kızım. Yırtılmayan şu hışırtılı kitaplardan almıştım artık büyüdü diye kaldırdım ama gıda boyasıyla boyananları bilmiyorum onlara bir bakayım. Cırtlı kitaplara ben çok heves edip almıştım uzun bir süre çıkartıp ısırıyordu. Yeni yeni takmaya başlamıştı ki artık doğru yerlerine takmaya da başladı kızım. Ayına uygun bir kitapla deneyebilirsiniz
(13,080 puan) tarafından
o zaman başlayayım bendehafiften
(931 puan) tarafından
Aynen bir deneyin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
6 cevap 72 göst.
22 saat önce Diğer kategorisinde Sevgim34 (143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 130 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
8 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Casperiye (6,112 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,839 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...