Kızlar merhaba. Cuma günü oğlum saat 2 bucuk gibi 9 aylik aşısını oldu Kızamık Kızamıkçık Kabakulak. Eve geldik akşam üstü 5 bucuk gibi falan ateşi yükselmeye başladı calpol verdim ılık duş soğuk kompres derken düştü ama gece tekrarladı. Yine ayni işlemleri yaptım sabaha kadar başında bekledim sabah oldu gün içinde düşüp yükseldi düşüp yükseldi derken en son 40 dereceyi bulunca hemen acile götürdüm dün . Serum takıldı çok şükür rahatladı kan tahlilinde de bu CRP testi negatif çıktı yani gribal bir enfeksiyon yok ama doktorda sıra beklerken dün fiskirarak kusmustu doktor da antibiyotik birde fitil yazdı paranox. Bugün saat 3 e kadar hersey yolundaydı ama yine yükseldi ve yine dusuremiyorum yine ılık duş soğuk kompres yaptım antibiyotigini verdim ateş düşürücü verdim az önce yine verdim 5 saat geçti üstünden diye şimdi yine soğuk kompres yapıyorum daha ne yapabilirim kızlar allah rızası için bana yardımcı olun helak olduk bebeğim de bende en çok ona üzülüyorum yine iki kere bugün fışkırarak kustu ates aşıya bagliymis doktor öyle söyledi bu asi bu kadar kötü yapar mı çocukları nolur başına gelen varmi bana yardım eder misinjz