0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
Kızlar merhaba. Cuma günü oğlum saat 2 bucuk gibi 9 aylik aşısını oldu Kızamık Kızamıkçık Kabakulak.  Eve geldik akşam üstü 5 bucuk gibi falan ateşi yükselmeye başladı calpol verdim ılık duş soğuk kompres derken düştü ama gece tekrarladı.  Yine ayni işlemleri yaptım sabaha kadar başında bekledim sabah oldu gün içinde düşüp yükseldi düşüp yükseldi derken en son 40 dereceyi bulunca hemen acile götürdüm dün . Serum takıldı çok şükür rahatladı kan tahlilinde de bu CRP testi negatif çıktı yani gribal bir enfeksiyon yok ama doktorda sıra beklerken dün fiskirarak kusmustu doktor da antibiyotik birde fitil yazdı paranox. Bugün saat 3 e kadar hersey yolundaydı ama yine yükseldi ve yine dusuremiyorum yine ılık duş soğuk kompres yaptım antibiyotigini verdim ateş düşürücü verdim az önce yine verdim 5 saat geçti üstünden diye şimdi yine soğuk kompres yapıyorum daha ne yapabilirim kızlar allah rızası için bana yardımcı olun helak olduk bebeğim de bende en çok ona üzülüyorum yine iki kere bugün fışkırarak kustu ates aşıya bagliymis doktor öyle söyledi bu asi bu kadar kötü yapar mı çocukları nolur başına gelen varmi bana yardım eder misinjz

5 Cevaplar

0 oy
(11,399 puan) tarafından
Canım istersen tekrar gotur.yani başka yapılacak hiç birşey yok çünkü 
(115 puan) tarafından
Tekrar götürsem bisey yaparlar mı canım ilaç yazdılar ya zaten ilaçları kullanın der gönderirler dedi arkadaşım hemşire ona sordum da
(11,399 puan) tarafından
Canım kusmasina belki serum takarlar yine.antibiyotigi düzenli kullanıyorsun değil mi saati saatine
(115 puan) tarafından
Evet canım zaten dün gece verdi hastanede uzyn sure kaldik nöbetçi eczaneden aldık hemen hazırlayıp sabah 8 bucuk ta verdim 12 saatte bir zaten bidaha akşam 8 bucuk ta verdim
-Reklam-
0 oy
(10,906 puan) tarafından
aşının döküntü yaptığını duydum, gördüm hatta ama bu biraz fazla sanki. fışkırarak kusma ya bozuk yiyecekten ya da üşümekten olur dşye biliyorum. çocuk doktoruna götür bence acil yerine 
(115 puan) tarafından
Dün gittiğim acil cocuk doktoru zaten canım özele gittim cocuk tıp merkezine doktoru da bildiğim doktor tecrübesine de güveniyorum kan testinde gribal enfeksiyon çıkmadı ateşi de aşıya bağladı ama kusmasini bende hiç anlamıyorum acaba emeklerken falan midesini mi usuttu beynim durdu artık inan ki
(10,906 puan) tarafından
inşallah önemli bir şey değildir. benim kızım üşüttü bir kere 1 gün boyunca kustu sonra geçti şükür inşallah seninki de çabuk geçer
(115 puan) tarafından
İnşallah canım çok şükür atesi suanlik düştü cevabın için çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
9 aylık aşı mi var biz 6 aylık aşıyı yaptık hemşire 1 yaş aşısı için kasımda gelin dedi bize
(115 puan) tarafından
1 yaşında da aynı aşının ikinci dozu yani Kızamık aşısının ikinci dozu için çağırdı bizi de canım bütün bebeklere 9 aylik yapılıyor aslında yoktu sonradan asi takvimine eklendi salgın hastalıkların ve göç oranının artması sebebiyle
0 oy
(18,419 puan) tarafından
Kızım önceki gün kızamık aşısı oldu . 15 aylık. Sadece kızamık aşısı. Ve iki gündür ateşli. Hatta az önce parol icirdim. Üzerini soydum. Cok artarsa ılık duş aldiririm yine. Daha da artarsa düşmezse doktora giderim. Aşıdan olduğu için rahatım biraz. Ama sık sık kontrol etmek laizm. 
(115 puan) tarafından
Bende asi atesi dedim rahattım canım ama 40 i bulunca gerçekten çok korktum. Ateş asidan dedi doktorumuz ama düşmemesi bu kadar inatçı bir ateş olması beni çok korkutuyir
0 oy
(896 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım aşı bizde ne ateş be baska bir yan etki yapmadı. Sanırım bebeğin hasta aşıyla ilgisi yok şuan 
(115 puan) tarafından
Bundan önceki aşılar da bize inan ki hiç ateş yapmadi canım nazar değdi yavruma galiba bu asi mahvetti bizi doktor kan tahlili idrar tahlili de yaptı canım ikisi de temiz çıktı ateş asidan dedi başka bisey demedi sanirim bogazlarinda enfeksiyon başlangıcı olmalı ki antibiyotik verdi ama var diye bisy de demedi ay o kadar yorgun ve üzgünüm ki canım gerçekten cumadan beri hiç uyumuyorum toplam 3 saat uyumusumdur o günden bu güne kadar ve bir tane daha oğlum var gerçekten bende çok kötüyüm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
4 cevap 78 göst.
0 oy
2 cevap 44 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elfu (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 195 göst.
17 Nisan 2022 Aile kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu

403,389 soru