0 oy
866 göst.
Aile kategorisinde (170 puan) tarafından
Arkadaşlar bu gün ikinci kez konu açıyorum.bir kere konu açmıştım aynı binada elticiğimle komşu olacağız,yani asansörden çıkıp aynı kapıdan geçip kendi evimize o kendi ben kendi evime gireceğiz .bu durum beni ziyadesiyle rahatsız ediyor.burada konu açmıştım bana boşuna rahatsız olduğumu söylemiştiniz.ama demin bakıyorum birisi konu açmış ki eltiyle kayınbiraderle altlı üstlü oturur musunuz diye?her kes yazmış ki asla kabul etme.peki öyleyse bana neden boşver diyordunuz??

22 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Neden kızıyorsunuz ki, size yazanlar iyi geçinen güruhtur diğer posta yazanlar da kötü geçinen güruhtur.

Hesap sorar gibi yazmanız da iyi değil, ben 2 posta da yazmadığım halde üslubunuzu neredeyse üstüme alınacaktım.

Dileyen dilediği yere linç etmediği müddetçe istediğini yazar, şahsi algılamamalısınız. Ayrıca buradakilerin düşüncelerini de fazla önemsemeyin, hayat sizin hayatınız. Sorduğunuz soruya ne tür cevap verirlerse versinler nihayetinde kendi bildiğinizi okuyacaksınız.
(170 puan) tarafından
Ha birde şunu söyleyeyim kendiliğinde iyi birisi ola bilir ama onunla bir türlü yıldızımız barışmadı.sevmiyorum onu ve sürekli de sinirleniyorum onla
tarafından
Aynı apartmanda üst veya alt komşun eltin olacak demek. Aynı evde kalmaktansa bu daha iyi değil mi? En azından mahrem konusunda sıkıntı yaşamazsınız
(170 puan) tarafından
Bizim komşu olmamız altlı üstlü oturmak mı?
tarafından
Belki de karşılıklı, orası apartmana bağlı. Altlı üstlük denilen şey budur.
(12,739 puan) tarafından
Ortaya sorduysan herkes cevap verir ortaya sormayacak bireysel mesaj atacaksın o halde fikrini istediklerine. Alaska haklı bir tepki vermiş yazdıklarına. Belki o da sana sinirleniyordur bunu bilemeyiz. Üslup sorunun var ciddi anlamda. Birini sevmesen dahi küçümser ifadeler kullanmak şu diye hitap etmek doğru değil her post açtığında bunu söylüyorum mesela sana ki kendin de diyorsun belki iyi biri ben sevmiyorum onu diye
-Reklam-
+1 oy
(9,327 puan) tarafından

O posta geçim ve anlaşma varsa oturulur demiştim sanada aynı şeyi söylüyorum ne bu elti düşmanlığı anlamadım oda sana bayilmiyordur büyük ihtimalle ama sen gibi de kuyruğuna basılmış kedi gibi dert etmiyordur bence .. ;)

(170 puan) tarafından
Çünkü beni sinir ediyor onu görmek adını bile duymak istemiyorum o yüzden
0 oy
tarafından
Ne zararı var kadının sana onu anlamadım komsu olun ne olmuş ya aynı evde yaşayan da var. 
(170 puan) tarafından
Altlı üstlü oturmak me demek?birisi öyle konu açmış herkes diyor ki asla kabul etme aynı evde oturmayı
tarafından
Ona bakmadım ben fikrimi belirttim
(170 puan) tarafından
Altlı üstlü oturmak komşu olmak mı?
tarafından
Yani komşu gibi ben sorun etmezdim. Kötü biriyse görüşmezdim
0 oy
(674 puan) tarafından
Mesafeli olunduktan sonda ne olabilir ki öyle olsa sonuç olarak onun evi ayrı senin evin ayrı görüşmek istemeyince örter oturursun bence sıkıntı edilecek bir durum yok :)
(170 puan) tarafından
İnşaAllah öyle olur
0 oy
(838 puan) tarafından
Karsı daıırede oturuyor eltım bana bı kağrı yok malesef zararı da yok ama ne bılım herseyı görüyor  mesele gözü sureklı bızım evde
0 oy
(172 puan) tarafından
Ben istemezdim ne zqmqn eve geldik gittik gerwk yok 

Surekli gormeyi istemezdim
0 oy
(115 puan) tarafından
Valla ben eltimle altli ustluyum çocuklarımız hep beraber büyüyorlar birbirimize el ayak oluyoruz yeri geldiği zaman onun kizi elimde büyüdü sayilir benimkide tabi iyikide öyle oturuyoruz hastalikti dogumdu inan canım annemden çok eltime güvenirim ben çocuklarımızın huyunu suyunu biliriz yani ha tartisma olmadimi oldu tabi on yilda en fazla bir iki oda bir günü geçmez asla yeterli insan kin nefret beslemwsin birbirine karsi :)
(170 puan) tarafından
İşte by altlı üstlü ne demek onu Anlamıyorum
(115 puan) tarafından
Aynı apartmanda oturuyoruz canım neyi anlamadinki :)
0 oy
(610 puan) tarafından
İkinizede yazmamistim simdi sana yazıyorum bizim taşın dememizle bı taşınacaksin yada tasinmicaksn, yazanlar farklı insanlar olabilir ayrica 
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Yanlış üslup doğru sözün katilidir
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Icina lmiyirsa kabul etme, ki ben sahsen kabul etmezdim. El ayri, elti ayri. Yani bunkadar yakin oturmak istemem
(170 puan) tarafından
Malesef yaşayacak komşum olarak
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Sana ciddi bir zararı olmamışsa karşılıklı olmanın ne gibi kötü yanı olabilir ki . Ben şahsen eltimi gorumcenden daha çok severim 
(2,507 puan) tarafından
Yani bilemem şimdi rahatsızsan haklısın tabi
(170 puan) tarafından
Nesine üzülüyorsun ki?!kendini adam gibi davransaydı ben de şuan nefret etmezdim hep çocuklarına bağırır küfürler edir yeter be ben mecbur muyum şunun bunun dırdırını çekmeye
(2,507 puan) tarafından
Eğer öyle bir durum varsa karşılıklı yaşamak rahatsız edici bir durum
(170 puan) tarafından
Demek benim şu sinirbozandan kurtuluşum yok
(2,507 puan) tarafından
Bende öyle bir durum da rahatsız olurdum
0 oy
(4,238 puan) tarafından

Asya səndə Azerbaycanlısan..və altlı üstlü oturmağı mənim kimi hələdə anlamiyibsan:)məncə turklərdə altli üstlü oturmaq eyni evdə biri yuxari mərtəbədə biri asagi mərtəbədə oturmaqdi..amma eyni evdə 

Amma sənin dediyin fərqlidi ..ona göre sənə problem olmaz deyib burdakılar..yəni məncə olmaz ..mən rasiyada vinada qalram ..hələ üst mərtəbə yaxud alt mərtəbə qonsularım ilə qarsilasmamisam hec birini de tqnimiram .

(4,238 puan) tarafından
Mən samaradayam can ..bəs sən?
(170 puan) tarafından
Moskva
tarafından
Alt üst derken dubleks evden ki bahsediyorsun aynı apartmandan mi bahsediyorsun
(4,238 puan) tarafından
Bende bilmiyom denedn bahsettigimi:)durum su ki biz turk degiliz diye post sahibiyle altlı üstlü oturmak siz neye diyorsunuz bilmiyoruz..yani ayni evin icinde oturmak demek mi altli ustlu..yokda ayni apartmanda biri üst katta biri alt katta demekmi
tarafından
Yok canım altli üstlü demek bir alt katta diğeri üst katta oturmak demek komşu gibi
0 oy
(50 puan) tarafından

Ben yorum yapmamıştım ama şimdi yapıyorum :) kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler. Uzaktan iyi de olunsa yakın olmak çok daha sıkıntılı iki kardeş sürekli görüşmek gelmek gitmek ister doğal olarak e bu da eltiyle sık sık zaman geçirmek Cat kapı gelmesi ve birsuru şey demek 

Tavsiye etmem 

(170 puan) tarafından
Aman o gitsin konuşsun kardeşiyle beni kimse mecbur bırakamaz onlarla görüşmeye
(50 puan) tarafından
Tabi ki bırakamaz ama işte erkek milleti biraz gazla calisiyor birbirlerini gaza getirebilirler
Atıyorum hafta sonuna plan yaparlar hep beraber gidelim diye e gitmek istemezsen al eşinle tazecik problemin oldu
Niye? Uyumsuz sen oldun  
Zorunlu değil mecburi gibi bişey olur gülüm karar senin ben sana davulun sesi uzaktan güzeldir bırak uzak kalsın diyebilirim
(170 puan) tarafından
Kaç yıldır aynı evdeyiz bir kere bile demediler gel beraber bir şeyler yapalım)
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Altı üstlü oturmak aynı binada ayrı dairelerde oturmak demek müstakil ev olur aile apartmanı da olur. Sen zaten anlaşamıyorsun sevmiyorsun burdakilerin sözüyle oturacakta değilsin herhalde ben o posta da yorum yazdım özellikle aynı binaya taşınmam ama şu an oturduğum apartama taşınsalarda karalar bağlamam kapım ayrı evim ayrı ben sınırımı çizebilen bir insanım. Aynı binada oturmak sürekli görüşmeyi gerektirmez ama yine de uzak olursa aile huzuru için daha iyi 
(170 puan) tarafından
Altlı üstlü oturmak kapı aynı mı?yoksa benim durumum altlı üstlü oturmak mı?evet bizimki de aynı bina,ama evlerimiz ayrı
(17,063 puan) tarafından
Altı üstlü oturmak genelde aile apartmanları için kullanılıyor. Yani birinci katta sen oturdun senin üstünde eltin gibi.  tek girişi varsa aynı evde yaşamış oluyorsunuz altlı üstlü olmuyor
(170 puan) tarafından
O zaman biz de altlı üstlü oturacağız eyvah bunca yıl çektiklerim azmış gibi,şimdi de kendi evimde çekecegim bundan.ben umut ediyordum göçeceğim yeni evime şunların suratını görmem.yeni evimde de beni rahat bırakmadılar Allah’ın cezaları
0 oy
(13,365 puan) tarafından
Benim k peder dibimde (kaynanam yok) eltim 2 ev altımda.

K.peder kahvaltıyı bizde yapıyor yemeği eltimde yiyor evinin temizliği bende (dağınık değil haftalık silip süpürmek yeterli oluyor eltim elini sürmedi şimdiye kadar)

Eltimle ise gerekmedikçe bir araya gelmem işi düşmedikçe gelmez veya aramaz bende gitmeyi kestim konuşmuyorum bile gerekmedikçe. Yani dip dibe olmak sorun değil mesafeyi koyabilmek önemli olan
0 oy
(55 puan) tarafından
Yani çözümün yoksa boşver demek düşer herkese. Ama oturmama kabul etmeme durumun varsa kabul etme
0 oy
(14,396 puan) tarafından

Tamam da sen buraya sordun buradakiler “boşver” dediği için mi kabul ettin :angel:

0 oy
(2,751 puan) tarafından
Iyide ayni kapidan gecsenizde ayni asansoru kullansanizda sonucta eviniz ayri barkiniz ayri yani ne bu elti kaynana dusmanlihi anlamis degilim ya
0 oy
(99 puan) tarafından
2 eltim bir olmuş bana küs beni kıskandırmak için balkona çıkıp şarkı söylüyor bi tanesi öbürü semaver de çay yapar eltsini çağırır benim duyacağım şekilde umurumda mı tabi ki hyr sana vereceğim tek akıl mesafeli ol ağırlığını koru mutsuz olsan bile mutlu gibi davran dedikodu yapsanız bile ağzından çıkan her lafı 10 defa düşün sonra anlat evine gelirse gzl bir şeklide ağırla sen ona gidince sana güler yüzlü tatlı dilli cana yakın davranmazsa sende ona sana davrandığı gibi davran iyi niyetimden kaybettim ben sen bari tedbirli ol kardeş gibi görürdüm onları İkisi de yılan cıktı şuan midem bulanıyor ikisinden
0 oy
(6,791 puan) tarafından
Görümcemle aynı binada oturuyoruz bı alt katta onlar girişte biz sen çizgini bozmadığın sürece sikinti yok taviz vermeye gerek yok kimse senden birşey beklemiyo elbette işimiz oldukça o benden ben ondan yardım alıyoruz ama sınırlarımız var ben bu sınırı çok geç koydum ama olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.

405,631 soru

12,153,533 cevap

36,579 kullanıcı

...