0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (504 puan) tarafından
İyi geceler herkese. Biraz önce uyumak için yattım bayadir da hastayız oksuruyoruz. Hatta oksurugum için doktora gittim akciğer filmi cekildi doktor temiz dedi astım olduğunu soyledi. Biraz onceuzandim ve genzim ağzım burnum çok doluydu balgam vardı çıkarmak için gittim oksurmeden çıkardım ve balgamimda minicik bı kan pıhtısı vardı. Böyle bir durum yaşayan varmı. Kötü bir hastalık akciğer filminde kesin olarak gozukurmu? Çünkü doktor temiz demişti. Kendimide iyi hissediyorum kötü bir durumum yok.

3 Cevaplar

0 oy
(3,289 puan) tarafından
Benim boğazım her agrinda oluyor o ama önemsemedim ben bademcikler iltihaplı oluyor zorlanıyor ondandır dedim ağzını açıp boğazına baksana zaten anlarsın ne demek istediğimi kızarıyor bademciklerin 
(504 puan) tarafından
Zaten doktor şey demişti benim bademciklerin aşırı büyük aldirman gerek demişti hasta olunca iyice buyduler şuan yutkunamiyorum bile ordanmi gelmiştir kan acaba
(3,289 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Başka sebebi yoktur işte hastalık yani
-Reklam-
0 oy
(3,001 puan) tarafından
Bende çocukken astım geçirdim eğer boğazın çok tahriş olduysa ondan gelmiştir bazen grip olduğum da da olur mesela bu durum çok zorlayinca olur zaten balgamdan sonra yanmıştır boğazın doktor temiz dediyse içini ferah tut he yine de için rahat değilse tekrar git canım geçmiş olsun 
(504 puan) tarafından
Randevu aldım gidicem birazdan çok tesekkurler
0 oy
(1,188 puan) tarafından
Normal bir durum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
11 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Öykü'mün öykü sü (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 39 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aynurka (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Happymommy (1,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 84 göst.

406,543 soru

12,194,230 cevap

36,727 kullanıcı

...